1 Par E-Kolo Palec Dušilke LCD Zaslon Digitalna Baterije Napetosti Stikalo za Električna Vozila Električna Dušilke Zaslon

Novo

€8.27

/ €10.74

Na zalogi

1 Par E-Kolo Palec Dušilke LCD Zaslon Digitalna Baterije Napetosti Stikalo za Električna Vozila

Značilnost: 1. Ne glede na to, Svinčevi akumulatorji, baterije, vode, baterij, suhe baterije.

2. Vse vrste električnih vozil (12V, da 99V) je mogoče samodejno identificirati in prikazani v realnem času.

3. V realnem času digitalne napetost zaslon, intuitiven, enostaven, lahko natančno sodnik preostale električne energije, prevožena razdalja.

4. Z vklopom v realnem času vrednost napetosti lahko natančno določi količino preostalega moči, primerna za vas, za vožnjo.

5. V realnem času vrednost napetosti lahko natančno presoditi, ali je baterija poškodovana.

6. Kakovost baterijo je mogoče soditi po vrednosti obračanja napetost za lažje tovarne za nakup kvalificiranega baterije.

Specifikacija:

Pogoj: 100% Čisto Nov

Postavka Vrsta: E-Kolo Palec Plin

Material: plastika

Barva: kot prikazano sliko

Model: serija (5V-99V samodejno prepoznavanje električnih vozil napetost)

Učinkovitost: ≥98%

Dvorana razred: linearni dvorana, visoka kakovost gume, uvoženih LED digitalni zaslon

Delovna napetost: obrnite DC0.8V-4,2 V

Moč zaslon: ne glede na to, svinčene baterije, baterije, ne glede na to, napetost, je mogoče samodejno identificirati (12V, 24V,36V,48V,60V,72V električna vozila, ki se lahko neposredno uporabljajo, nekaj 84V električna vozila, ki se lahko uporablja)

Količina: 1 par

Specifikacija: električna vozila universal pribor

Terminal dolžina: 2 m privzeto

Zelena je za plin dvorani signal, rdeče žice, je za plin +5v, črna negativna žica; povežite po krmilnik funkcije žice, lahko ne samo ujemajo isto barvo žice, če narobe povezana tako, da bo škoda vaše krmilnik in dušilke.

4 žice : rumena je za napetost prikaz žice, povezovanje z električno kolo moč pozitivne.

5 žic: modro žico priključite s krmilnik za vklop / zaklepanje izhod žice, rumeno žico povezan s krmilnikom električnega stikala vnos žice moč pozitivne,

6 žice: rumena povezan z močjo pozitivnih, modro žico in beli se je funkcija žice(lahko deluje kot povratne stikalo, rog stikalo, križarjenje stikalo, moč zaklepanje in tako naprej)

7 žic: rumena povezan z močjo pozitivnih, modra je delež žice, na sredini orodje za 3 prestave , bela visoki prestavi, brown je nizka prestavi.

Zgoraj je skupna napeljava način, če je potrebno, narejene, da bi povežite z prodajalec.

Baterija pamet:

Za ta prikaz Baterije je izmerilo podjetje napetost.ta plin lahko delo za katero koli električno kolo pod 84v z svinčevih baterij,, vode in za baterije, suho testo in tako naprej.Dušilke s samodejno prepoznavanje napetosti.Zaradi razlike baterije material, baterije pogoji ( nov ali star ),upravljavec podatkov , napetost akumulatorja reakcija bo, ki se razlikuje, zato podatki spodnji bo odstopanja.Stranke prosimo, preverite glede na vaše baterije, da bi dobili baterija podatkov.

Za 12v električno kolo, največja napetost je približno 12,6 v, mini je o 9v ali višje,

Za 24 električno kolo, največja napetost je o 29.4 v, mini je o 21v ali višje,

Za 36v električno kolo, največja napetost je o 42v, mini je o 29v ali višje,

Za 48v električno kolo, največja napetost je o 54.6 v, /58.8 v, mini je o največ 40v ali višje,

Za 60v električno kolo, največja napetost je o 72v, mini je o 49v ali višje,

Za 72v električno kolo, največja napetost je o 84v, mini je o 60v ali višje,

Za druge električno kolo z višjo napetost je treba voltmeter nameščen.

Način namestitve: 3 žice, rdeča žica za pozitivno, črna žica za negativne, zelena žica za signal, in rumene žice za napajanje pozitivno.

Kako ohraniti baterijo:

Ker je baterija ima različne materiale (ternary baterije, manganate baterije, železov fosfat baterije), zato ne moremo dati natančnega števila za merjenje ravnotežja raven napolnjenosti baterije.Stranke prosimo, ukrep preostalo raven napolnjenosti baterije, glede na vaše baterije prikaz in napetost številko.Običajno prosim napolnite, ko je 30%, levo, in se polnjenje konča, ko na 80% baterije.To je najboljše za baterijo.Vsaka baterija je brez spomina, lahko polnite kadarkoli, uporabite kadarkoli, da ne bo vplivalo na življenjsko dobo baterije.Prosimo, donot povečanih stroškov ali overdischarge.Prosimo, popolnoma napolnite in izpraznite za vsaka dva meseca, da bo ohraniti baterijo na največ.

Package Seznam: 1 Par x E-Kolo Palec Plin, 1 x Ročni

O plačilu:

Podpiramo naslednje načine plačila.Vsa plačila na www.meridian-sun.si obdeluje Alipay.

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski:

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

Oznake: ebike skuter palec plin, mini ebike baterije, e kolo dušilke digitalni, 350w brushless motor, kolo zaslon, kolo lcd, komplet ebike baterije, 48v 500w nadzor, električni plin, kovinski, bafang ebike palec plin

Blagovna Znamka Dioche
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Dušilke

Napiši mnenje

1 Par E-Kolo Palec Dušilke LCD Zaslon Digitalna Baterije Napetosti Stikalo za Električna Vozila Električna Dušilke Zaslon

1 Par E-Kolo Palec Dušilke LCD Zaslon Digitalna Baterije Napetosti Stikalo za Električna Vozila Električna Dušilke Zaslon

1 Par E-Kolo Palec Dušilke LCD Zaslon Digitalna Baterije Napetosti Stikalo za Električna Vozila Značilnost: 1. Ne glede na to, Svinčevi akumulatorji, baterije, vode, baterij, suhe baterije. 2. Vse vrste električnih vozil (12V, da 99V) je mogoče samodejno identificirati in prikazani v realnem času. 3. V realnem času

Podobni izdelki