5pcs YIFEIYANG TEST kakovosti Za Samsung Galaxy J2 Prime SM-G532 G532 LCD Zaslon Računalnike Senzor Plošča

Novo

€49.55

Na zalogi

Za Samsung Galaxy J2 Prime SM-G532 G532 LCD-Zaslon

DOBRODOŠLI V NAŠI TRGOVINI!Spoštovani Kupec : Naš proizvajalec in trgovec.Trgovina na Debelo Tovarne Mobilne naprave in Tablične računalnike Dodatki .Nahajamo se v Shenzhenu na KITAJSKEM, z udoben prevoz dostop.Vsi naši izdelki so skladni z mednarodnimi standardi kakovosti in so zelo cenjeno v različnih trgih po vsem svetu.Če ste zainteresirani za katerega koli od naših izdelkov ali bi rad, da bi razpravljali meri, da, vas prosimo, da nas kontaktirate.ZADOVOLJSTVO STRANK:

1. Nadzor kakovosti: Vse za lcd&računalnike skupščine pregled naša strokovna ekipa QC

2. Pakiranje: paket za LCD, ki je antistatic vrečko, nato pa dal v mehurček vrečko ali majhno okno

3. Čas dostave: čas dobave je 1 ali 2 dni po tem, ko potrdite plačilo.

4. Model izdelka: lahko ponudimo vse vrste rezervnih delov za mobilni telefon

5. Garancija: Imamo dobre poprodajne storitve; Vse postavke se mora vrniti z našo znamko (naša garancija nalepko in v garancijskem času)

6. Običajno bo vaše naročilo dostavljeno v roku 24 Ur po prejemu vašega plačila .

7. Če želite shraniti naše stranke dragoceni čas.Nudimo celoten teden Dostave .To pomeni, da je celo na vikend, naša dolžnost workmates proces dostavo vašega naročila .

8. Zadovoljstvo je naš Cilj pravilo , če quesiton srečate na ladijskega prometa ,prosimo, obrnite na nas , u bo dobil odgovor v 24 urah.

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

Uživajte vaše nakupovanje!

Oznake: prikaz j2 prime samsung, modno telefon, g532 lcd, samsung galaxy j2 prime sm g532f, dotik samsung lcd g532, samsung j2 prime lcd zaslon zamenjava, prikaz j2 samsung, j2 glavni zaslon, j2 lcd, zaslon samsung g532f

Združljiv Blagovne Znamke Samsung
Vrsta LCD Zaslon
Certificiranje CE
QC Ena test
Velikost 5.0
Ločljivost Zaslona 960x540
Kakovost A
Blagovna Znamka YI FEI YANG
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Številka Modela za Galaxy J2 Prime SM-G532
Zaslon > 3"
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

5pcs YIFEIYANG TEST kakovosti Za Samsung Galaxy J2 Prime SM-G532 G532 LCD Zaslon Računalnike Senzor Plošča

5pcs YIFEIYANG TEST kakovosti Za Samsung Galaxy J2 Prime SM-G532 G532 LCD Zaslon Računalnike Senzor Plošča

Za Samsung Galaxy J2 Prime SM-G532 G532 LCD-Zaslon DOBRODOŠLI V NAŠI TRGOVINI!Spoštovani Kupec : Naš proizvajalec in trgovec.Trgovina na Debelo Tovarne Mobilne naprave in Tablične računalnike Dodatki .Nahajamo se v Shenzhenu na KITAJSKEM, z udoben prevoz dostop.Vsi naši izdelki so skladni z mednarodnimi standardi kakovosti in so zelo

Podobni izdelki