3D Smolo Medved Figur Doma Dekoracijo Živali Kip Tipke Polica Sodobno Sobo Kiparstvo Namizni Dekor Kipi

Novo

€21.02

/ €32.34

Na zalogi

3D Smolo Medved Figur Doma Dekoracijo Živali Kip Tipke Polica Sodobno Sobo Kiparstvo Namizni Dekor Kipi

Značilnosti: 1. Multi-uporaba: Živali Medved Figur Je Več Kot Samo Občutljivo Obrti.to Je Tudi Velika Posoda Za Shranjevanje Očal,Tipke,Pisarniški Material.Organizator, Ki Je hkrati Praktičen In lep! 2. Material: Medved Škatla za Shranjevanje Je Izdelano Iz Kakovostne,Trpežne C eramic Material Z Odlično Izdelavo.Lep Videz Ustvarja Mirno vzdušje. 3.Priložnost: Medved Kiparstvo Je Primerna Za Vse Priložnosti.dnevna Soba,Spalnica,Pisarna,Kopalnica,Mizo,Ali Vsak Kraj, ki Vam je Ljubše, Da okrasite. 4.Dnevna Soba Dekoracijo Okraski: Oplemeniten Z Elegantno In Šik Pokrajino,Dodajanje Home Art vzdušje.

Specifikacije:

Velikost: 25*21 CM

Barva: Oranžna, zelena, modra, roza

Material: Smole

Funkcija: Shranjevanje dekor

Prijave: Dom, pisarna, stranke, itd.

Paket vključuje:

1 x Kip, Kiparstvo

1. Nalogi bodo obdelani v roku 48 ur.Boste obveščeni on-line, ko je dobavljeni in sledenje podatkov običajno bo posodobljeno v roku 72 ur.

2. Skupna cena je manj kot 10 dolarjev,številko za sledenje ne morete spremljati, ker je ne redister.Prosim, ne odprete sporu, v 60 čas dostave.Skupna cena več kot 10 dolarjev, številka za sledenje je lahko sledil.Hvala vam za vaše razumevanje.

3. Vse Tekočine/Prahu/Zaračuna blaga traja 45-60 delovnih dneh najbolj countrys.(Južna Amerika bo 60-120 delovnih dni.) Drugo blago traja 30-45 delovnih dneh najbolj countrys.(Južna Amerika bo 45-90 delovnih dni.)

4. Če paketa ne prihodom v 60 dneh (Južna Amerika 90 dni),bomo povračilo ali poslati, zato prosim, ne odprete spor, če paket ne pridejo pred tem časom.

Upamo, da se obrnete na nas glede katerega koli vprašanja o vašem naročilu namesto da bi bile nevtralne ali negativne povratne informacije, ali odpiranje sporu, ki ne bo uporabno za reševanje problemov.Če ste zadovoljni z vaše naročilo, vljudno prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami, in priporočamo, nas do drugih strank.Hvala!!!

Če imate kakršna koli druga vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate.Vedno bomo vam najboljšo storitev in izdelkov.

Oznake: sodobno kiparstvo izdelki, plesalka kip, gnome kip, retro polica dekor, dekor za knjižne police, sculptur, žogo newton, plakat 3d kiparstvo, kipi kip, tabela polica organizator

Funkcija Shranjevanje dekor
Slog Sodobno
Poreklo CN(Izvora)
Velikost 25*21cm
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Je Pametno Napravo No
Tema Živali
Material Smole
barve Zelena, oranžna, modra, roza

Napiši mnenje

3D Smolo Medved Figur Doma Dekoracijo Živali Kip Tipke Polica Sodobno Sobo Kiparstvo Namizni Dekor Kipi

3D Smolo Medved Figur Doma Dekoracijo Živali Kip Tipke Polica Sodobno Sobo Kiparstvo Namizni Dekor Kipi

3D Smolo Medved Figur Doma Dekoracijo Živali Kip Tipke Polica Sodobno Sobo Kiparstvo Namizni Dekor Kipi Značilnosti: 1. Multi-uporaba: Živali Medved Figur Je Več Kot Samo Občutljivo Obrti.to Je Tudi Velika Posoda Za Shranjevanje Očal,Tipke,Pisarniški Material.Organizator, Ki Je hkrati Praktičen In lep! 2. Material: Medved Škatla

Podobni izdelki