LY-LEAMORE brezplačna dostava &hitra dostava za SPORTAGE sunroof bližje modul

Novo

€16.76

Na zalogi

LY-LEAMORE brezplačna dostava &hitra dostava za SPORTAGE sunroof bližje modul

Vljudno prosim preverite vaš avto modul in vaš avto leta,če je kateri koli težave,se povežite z nami,srečni smo, da vam pomaga izbrati primeren izdelek za vas.

sunroof bližje funkcija

A,Zapiranje avto sunroof samodejno, ko motor na vžig izklopljen

B,Pametno in varno modul, nobene škode, da original avto

C,Enostaven za namestitev, vse so vtičnice, ni treba, da izreži/priključite vse žice,

D,Odlično zmogljivost z dolgoročno koristno, življenje

sunroof bližje tehnični parametri

1.obratovalna napetost:12+-2v(DC)

2.obratovalni tok:6A

3.statični tok:8mA

4.varstvo tok:9.5 A

5.zaščita rok:6 sencds

6.tok v ACC nizka napetost:9V

sunroof bližje tehnični parametri

1.obratovalna napetost:15V-11V

2. Gostitelj pripravljenosti tok: 12A

3. Gostitelj spanja tok:

4.Delovna temperatura:-20~80°

Dostava Podrobnosti:>>>>>>

1,Delovnih dneh(ne vključuje počitnice) običajno 3-7 dni po DHL/UPS/TNT/EMS če vaše naročilo je manj kot 10pcs.Če vaše naročilo več kot 100 kozarcev, traja 7-10 dni, da pripravijo dobro, če bi DIOD je več kot 500sets, je potrebno 20-35 dni do konca proizvodnje, za več DIOD, pls obrnite se na našo prodajno o točen čas dostave preden pošlje plačilo za nas, Če je izdelek označen s ?Brezplačna Dostava?, bomo plačali stroške prevozov na kurir.Kupec mora le plačati za proizvod (- e) in uvoz davka, če je to potrebno.Brezplačna dostava držav, kot je naslednje:>>>>>> ZDA, Kanada, Mehika, Avstralija, velika Britanija, Nemčija, Francija, Italija, Belgija, Švedska, Švica, Nizozemska, Monako, Luxemburg, Norveška, Španija, Irska, Portugalska, Avstrija, Grčija, Danska, Madžarska, Nova Zelandija, Japonska, Južna Koreja, Vietnam, Singapur, Malezija, Tajvan, Macao, hong kong, Bolgarija, Ciper, Estonija, Latvija, Litva, Malta, Slovaška, češka Republika, Madžarska, Romunija, Guernsey, San Marino, Jersey, Pakistan, ZDRUŽENI arabski emirati, Bahrajn, Iran, Katar, Kuvajt, Jordanija, Turčija, Irak, Izrael, Libanon, Oman, Saudova Arabija, Sudan, Sirija, Jemen, Čile, Kostarika, Dominikanska Republika, Peru, Argentina, Brazilija, Kuba, Jamajka, Urugvaj, Antigua, Aruba, Bahami.Če NE uporabljate enega od navedenih držav, se, prosimo, obrnite na nas pred nakupom.Najboljši Servis in Garancije :>>>>>> 1,imate 7 dni, da nas kontaktirate in 10 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš eBay ID.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.meridian-sun.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Povratni prevoz se plača Kupec 5.12 mesecev Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mnth garancijo. 6. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil k nam v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike na ponudbe in zmago na tej dražbi!Vaš Valuble Povratne informacije:>>>>>> vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratne informacije so za nas zelo pomemben.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Zhongshan Leamore Electronic Technology Co., Ltd je high-tech podjetja

ki je specializirano za oblikovanje, razvoj in proizvodnjo Vozil, Električnih Izdelkov

Smo namenjeni, da bo vaš najboljši poslovni partner,

- Celoten Obseg OBD in drugih izdelkov, Proizvodna Linija

- Močno R&D in oblikovanje sposobnosti

- Delavnica ISO9001 certificiran

- Vse izdelke, ki so CE certificirana

- Sistematični nadzor nad stroški in nadzor kakovosti

- Pametna in Prilagodljiva strategije trženja

- Učinkovita komunikacija

Oznake: hyundai sunroof pokrov, leamor, Pošiljko, samodejno zapri okno, auto krat, sunroof dežnik pokrov, komplet ogledalo, led trak, pokrov sunroof, hitra dostava

canbus način Da,
Učinkovitost Odlično
Ime Podjetja Leamore
originalni daljinski upravljalnik Da,
black box velikost 17*9*6 cm
avto modul Sportage
Blagovna Znamka LY-LEAMORE
Številka Modela /
barve črna
kraj izvora P. R. C
Cert. CE/ISO900
Material ABS
Funkcija sunroof zapiranje in odpiranje

Napiši mnenje

LY-LEAMORE brezplačna dostava &hitra dostava za SPORTAGE sunroof bližje modul

LY-LEAMORE brezplačna dostava &hitra dostava za SPORTAGE sunroof bližje modul

LY-LEAMORE brezplačna dostava &hitra dostava za SPORTAGE sunroof bližje modul Vljudno prosim preverite vaš avto modul in vaš avto leta,če je kateri koli težave,se povežite z nami,srečni smo, da vam pomaga izbrati primeren izdelek za vas. sunroof bližje funkcija A,Zapiranje avto sunroof samodejno, ko motor na vžig

Podobni izdelki