400W 500W Horizontalno Wind Turbine Generator Energije Z DC polnjenje Krmilnik

Novo

€232.39

/ €267.12

Na zalogi

1.Litje aluminija zlitine telo, kompakten, malo vibracij

2.Enostavna namestitev, prirobnice povezava

3.Najlon vlaken rezila,ujema z optimalnim aerodinamične oblike in strukture,ki povečujejo izrabo vetrne energije in letna proizvodnja.

4.Patentirana trajni magnet ac generator s posebnimi statorja,učinkovito zmanjšanje navora, dobro ujema veter kolo in generator, in zagotovitev delovanja celotnega sistema.

500w 3 rezila: 400w 3/5 rezila 500w 5 rezila: Povezava velikost prirobnice Pacakages vključuje: 1pc Generator,Rep; 1pc Hub; 1pc Kupola, 3pcs ali 5pcs Rezila; Vijaki in matice; Povezava Prirobnica; Orodij; Krmilnik 1.Glede na našo napredno objektov in izkušeni inženirji, lahko vam zagotovim, visoko kakovostnih izdelkov z razumno ceno.

2.Naše poprodajne storitve, je tudi, da sledenje in pošiljate sporočilo, da ste, ko je zamuda pri dostave.

3.Ko boste prejeli paket, prosimo, da odprete paket in preverite vse elemente, ki delajo v dobrem stanju, preden se prijavite.Ne prijavite, če predmeti so zdrobljen,in prosite dostave podjetja, da je "škoda certifikat" v nasprotnem primeru bo ne daje nobenih jamstev in nadomestila.

4.Cena, ki ste ga plačali za postavka izključuje kakršno koli davek na carinsko.Naše podjetje ne bo nosila vse dajatve v namembni državi.

Q: Zakaj so vaše cene tako nizko, da so ti kakovosti predmetov in nove blagovne znamke?A: JA, jo plačate na TOVARNIŠKO CENO!Prodamo popolnoma nove postavke, ki so neposredno iz tovarne v Aziji.To je razlog, zakaj naše cene so tako konkurenčen.Ohraniti nadzor kakovosti ,mi pa osebno preveri za vsak predmet pred odpremo.Vse elemente, ki so 100% novih in pregledati.mehanizirana proizvodnja in dovolj zalogi

Oznake: power inverter alternativa, bencina, plinskega generatorja, wind generator 220 v, vodnih turbin generator, asi veter, 8 dolar, controler vetrne turbine, električni generator vodika, veter, vodo generator, turgo vodne turbine

Poreklo CN(Izvora)
Magnet materiala NDFEB
Osnovno Montažo Brez Osnovno Montažo
Nazivna moč 400W/500W
Certificiranje CE
Vrsta Veter Moč Generatorja
Generator tipa Tri faze trajnega magneta sinhroni generator
Model GE-400W/GE-500W
Generator primeru Litje aluminijevih zlitin
Premer Kolesa 1.55 m/1.35 m
Nazivna Napetost 12v/24v/48v
Številka Modela GE-400W/GE-500W
Zagon hitrost vetra 2,5 m/s
Rezila Materiala Najlon Vlaken
Nazivna hitrost vetra 11 m/s
delovna temperatura (-40) - (80)
Rezila Število 3/5

Napiši mnenje

400W 500W Horizontalno Wind Turbine Generator Energije Z DC polnjenje Krmilnik

400W 500W Horizontalno Wind Turbine Generator Energije Z DC polnjenje Krmilnik

1.Litje aluminija zlitine telo, kompakten, malo vibracij 2.Enostavna namestitev, prirobnice povezava 3.Najlon vlaken rezila,ujema z optimalnim aerodinamične oblike in strukture,ki povečujejo izrabo vetrne energije in letna proizvodnja. 4.Patentirana trajni magnet ac generator s posebnimi statorja,učinkovito zmanjšanje

Podobni izdelki