2019 Nov 22 Fret Rumena/ Les, barva, Sijaj, Javor Vratu Kitare Javor Fingerboard s Piko za ST FD Električna Kitara Zamenjava

Novo

€24.73

/ €35.33

Na zalogi

2019 Nov 22 Fret Rumena/ Les, barva, Sijaj, Javor Vratu Kitare Javor Fingerboard s Piko za ST FD Električna Kitara Zamenjava

Značilnosti :

Vratu kitare za ST tip kitare.

Iz kvalificiranega javor, polirani površini.

V fingerboard je opremljena s črne pike (položaj markerjev) in 22 prečke.

10 mm glavo pralni peg luknje za sprejemnik namestitev.

Nastavljiv truss rod, ki je bila nameščena na priklop.

Specifikacije:

Material: Javorjev

Barva: Rumena/Les barva

Primerno za: ST kitaro

Širina na Matica: Pribl. 4,2 cm / 1.65 v

Pete širina: 5.6 cm / 2.2 v

Pete Globina: Cca. 2 cm (za 0,8 v); z fingerboard 2.6 cm (1in)

Prečke: 22 prečke

Peg luknje premer: 10 mm / 1.4 v

Vratu kitare celotna dolžina: Pribl. 67 cm > / 26.4 v

Vratu kitare teža: 638g / za 22,5 oz

Package Seznam:

1 * Vratu Kitare

· Vse elemente, ki bo odposlano v roku 4-5 delovnih dni po plačilu, je jasno.

· STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

· Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.

Naš cilj je zadovoljstvo strank!

· Opomba: China Post Air Mail/Parcelo samo pripada po vsem svetu post sistem, ki je veliko počasneje kot Posebna Dostava.

Predmeti bodo prišli v 7-25 delovnih dneh po svetu običajno.In čas prihoda, je odvisno tudi od nekaterih dejavnikov in različnih področjih.

Splošni čas prihoda tabeli je prikazano spodaj za sklepanje:

· Pred placeing vaše naročilo, prosimo, potrdite, določanje cen in druge podatke s strani dobavitelja.

· Prosimo, poskrbite, da preberete celoten opis in se strinjate s transakcijo pred nakupom.

· Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

· Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila je treba opraviti v 3 dan

· Če je predmet, ki je napako, ko ga prejmete ali niste zadovoljni z njim, ga vrnite v roku 14 dni za zamenjavo ali denar nazaj.

Vendar elemente, ki morajo biti nazaj v tovarniško stanje.Prosimo, da nas vnaprej in preverite, ali je povratni naslov, preden boste vrnili.

· Če element je v okvari v 3 mesecih, smo lahko poslali novo zamenjava za brezplačno ali ponujajo polno nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.

· Če element je v okvari v 12 mesecih, smo lahko tudi ponudi nadomestna storitev, vendar boste morali plačati dodatne stroške pošiljanja.

· Naš cilj je zagotoviti najvišjo Raven Storitev za Stranke, in na našo customer service strokovnjaki so vedno stal rešiti vsako vašo težavo.

Bomo zelo cenim vaše 5-STAR POZITIVNE povratne informacije in prosim, NE pusti negativne povratne informacije, brez prosi za pomoč.

Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: vratu plošča, alder stratocaster telo, električne kitare, bolečine v vratu, bas fretwrap, akustično kitaro, je most sedlo, fender vratu, kitara vratu podporo, vratu tele, za kitaro les

Vratu kitare skupna dolžina Cca. 67 cm > / 26.4 v
Pete širina 5.6 cm / 2.2 v
Peg luknje premera 10 mm / 1.4 v
Širina na Matico Cca. 4,2 cm / 1.65 v
Vrsta Drugo
Primerna za ST kitaro
Pete Globina Cca. 2 cm (za 0,8 v); z fingerboard 2.6 cm (1in)
Prečke 22 prečke
Blagovna Znamka Domovinsko

Napiši mnenje

2019 Nov 22 Fret Rumena/ Les, barva, Sijaj, Javor Vratu Kitare Javor Fingerboard s Piko za ST FD Električna Kitara Zamenjava

2019 Nov 22 Fret Rumena/ Les, barva, Sijaj, Javor Vratu Kitare Javor Fingerboard s Piko za ST FD Električna Kitara Zamenjava

2019 Nov 22 Fret Rumena/ Les, barva, Sijaj, Javor Vratu Kitare Javor Fingerboard s Piko za ST FD Električna Kitara Zamenjava Značilnosti : Vratu kitare za ST tip kitare. Iz kvalificiranega javor, polirani površini. V fingerboard je opremljena s črne pike (položaj markerjev) in 22 prečke. 10 mm glavo pralni

Podobni izdelki