Vroče prodajo Gowin TKS-202 tipkovnico in sprednji okvir

Novo

€16.52

Na zalogi

Topcon Gowin TKS-202 Skupaj Postaja tipkovnico in sprednji okvir

Značilnosti

Gowin TKS-202 skupaj postaja tipkovnico in sprednji okvir

1.Model: Gowin TKS202 tipkovnico in sprednji okvir

2.Barva: Siva

3.Fit modeli: Gowin 202 Skupaj Postaja

Ta stran pokrova je izdelana za Gowin 202 skupaj postaja, Gowin je sub znamko Topcon na Kitajskem.tudi vedeti, kot je Kitajska različica 202 skupaj postaja.

Naše Storitve

Nudimo vrhunsko uvrstitev pred prodajo storitev, ki vam pomaga izbrati pravo blago, highclass po službi, da ravel iz vaše skrbi in življenje dolgo tehnično podporo.

Naša garancija politike:

1. Za instrumente (skupaj postaja,GNSS,auto ravni), nudimo 6 mesecev garancije,za dodatne opreme(Baterije ,Kabli,Polnilec,Prizma,pole,stojala ,niveliranje osebje).ponujamo 3 mesece garancije,od dneva boste dobili izdelek.

2. Za izdelek v garancijskem roku,prosimo, da nam pošljete fotografije, ki kažejo, da problem.In potem se bomo odločili, da vam pošljemo delov ali pošljete instrument nazaj k nam, da popravilo.Prosimo, poskrbite, da nas kontaktirate prvi namesto pošiljanja poškodovane dele neposredno do nas.

3. Za problem iz obdobja jamstva ali garancije odgovornosti,bomo sodnik problem in kotirajo na za vas.Boste morali plačati dvakrat teči tovorni in stroške vzdrževanja.

4. Za vse instrumenta nudimo vseživljenjskega tehnično podporo.Opomba:Nepravilna uporaba instrumenta in umetnih poškodbe instrumenta, ki ni zajeta v garancijo odgovornost.Garancija le usmerjene v težave, ki jih povzroča kakovost izdelka.

Pogosta VPRAŠANJA

1. Kaj je vaš način plačila ?

Sprejemamo T/T in Paypal plačilo.

2. Kako lahko zagotavljale varnost moj sredstev?

Zaupanje je vedno velik problem za mednarodno trgovino,verjamemo, da dober kreditni sposobnosti podjetja in ugled, ki je najbolj pomembno za poslovnež.Priporočamo, Paypal plačilo.Smo navada dobil sklada, če boste dobili izdelek in potrdite plačilo.

3. Kaj Držav, ki vam je ladja?

Mi ladje blaga v skoraj vseh državah ,ki jih express, zraku ali morju.In vas bomo obvestili, če ne moremo ladje, za vašo državo.

4. So vaši izdelki na zalogi?

Večina postavk so običajno na zalogi.Vse je odvisno od promocije smo teči, povpraševanje na proizvajalce in dobavitelje, in drugi deli enačbe.Najbolj dostava se izvede v roku 3 delovnih dni po plačilu potrdila

5. Ali prodajate rabljeno opremo?

Seveda smo prodali nekaj rabljene opreme.Smo seznam predmetov nove blagovne znamke ali v seznamu uporablja.Za nekatere instrument bomo potrebovali za preizkus ali preverjanje jezik, pred dobavo,vendar se mi to zelo previdno.

6. Ali imate druge postavke, ki niso prikazana na vaši spletni strani?

Da, imamo drugi predmeti, ki jih imamo, se ne prikažejo na naši spletni strani.Prosimo, obrnite na nas in nam sporočite, kaj ste iskali.Verjetno smo ga, ali lahko zdi, da je, tako dolgo, kot svoje geodetske povezane.

Oznake: slikovne jekla kvadrat, Skupaj, okvirji za slike kvadratnih sklada, okvir debel kvadrat, postaja skupaj, sokkia postaje skupaj, japonski slikovne kvadrat, anketa, nahrbtnik za skupaj postaja, starinsko slikovne kvadrat

DIY Dobave ELEKTRIČNI
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Vroče prodajo Gowin TKS-202 tipkovnico in sprednji okvir

Vroče prodajo Gowin TKS-202 tipkovnico in sprednji okvir

Topcon Gowin TKS-202 Skupaj Postaja tipkovnico in sprednji okvir Značilnosti Gowin TKS-202 skupaj postaja tipkovnico in sprednji okvir 1.Model: Gowin TKS202 tipkovnico in sprednji okvir 2.Barva: Siva 3.Fit modeli: Gowin 202 Skupaj Postaja Ta stran pokrova je izdelana za Gowin 202 skupaj postaja, Gowin

Podobni izdelki