110W Strokovnih High Temp termoplastična Lepila Pištolo Graft Popravila Toplote Pnevmatska Orodja DIY Lepilo AC110-240V Za 11 mm Lepilo Palico

Novo

€4.72

/ €5.13

Na zalogi

110W termoplastična Lepila Pištolo Nastavljiva Visoka Temperatura Lepila Pištolo Graft Orodje za Popravilo prejete Toplote Pištolo AC110-240V Daya Pemanas

Opis:

Ta element lahko doseči prosti stepless regulacijo temperature med 100°-220° in jo lahko hitro segreje.To ima prednosti visoka učinkovitost, uspešnost, varčevanje z energijo, konstantno temperaturo delovni način.Dvojna izolacija design, električno moč je do 1800V, varen za uporabo.Brez nihanja napetosti z vgrajeno varnost varovalke, varnejši.Idealno za dom, pisarno, DIY obrti projektov s kovino, les, steklo, tkanine, plastike, keramike in več.

Termoplastična Lepila Palico je Trdna lepilo.Je treba uporabljati lepilo pištolo,dal ključ v hot melt pištolo, priključite v električno ogrevanje za nekaj časa, pritisnila na sprožilec gobec Tam bo plastičnih odtok.Lahko uporabite tudi lažji za vroče taline lepilo palico koncu gorenja, pobarvane v lepljivo kraj, palica dobra lepilo v trdno na linijo.Lepljen papir, karton, obrti, ročno, itd., tako priročen in enostaven za uporabo, kot je v povprečju lepilo lepilo je bila trdna.

Značilnosti: Brezplačno stepless regulacijo temperature med 100°-220°, lahko hitro segreje.Visoka učinkovitost, uspešnost, varčevanje z energijo, konstantno temperaturo delovni način.Dvojna izolacija design, električno moč je do 1800V, varen za uporabo.Brez nihanja napetosti z vgrajeno varnost varovalke, varnejši.Idealno za dom, pisarno, DIY obrti projektov s kovino, les, steklo, tkanine, plastike, keramike in več.

Stick Funkcije:

1.Hitro lepljenje

2.visoka trdnost

3.Anti-aging

4.Ni strup

5.Toplotna stabilnost

Specifikacija:

Pogoj: 100% Čisto Nov

Vrsta vtiča: NAS Vtič, EU Vtič(neobvezno)

Moč: 110W

Napetost: 110-240V

Barva: Bela

Ročaj Dolžina: Pribl. 11 cm / 4.3 palčni

Pištolo Glavo Dolžina: Pribl. 14 cm / 5.5 palčni

Teža Izdelka: Pribl. 353g~354g

Stick

Barva: jasna

Material: EVA

Čas sušenja: 10 ~ 15s

Zmehčišče: 80~85℃

Obratovalna temperatura: 140~170 ℃ za najboljše

Specifikacije Velikost: 7mm,11 mm opcija

Pogoji shranjevanja: zaprti v hladen prostor za shranjevanje

Področje uporabe: keramika, elektronika, papir, igrače, dom, usnje, obutev in tako naprej

Package: 10pcs/paket OPP

Opomba:

1. Ta izdelek je visoko temperaturo, lepilo pištolo, morate izbrati ustrezno specifikacijo glede na serije izdelkov.Uporaba v nasprotju lepilo trak v velikosti ali tipa lahko povzroči reflow in škodo lepilo pištolo.

2. V času, ki delajo, se ne dotikajte šoba, kot je temperatura visoka.Ne uporabljajte ga v primerih, kjer je vnetljiv in plosive snovi, ki obstajajo.

3. Ko se lepilo pištolo je delo, ne dvignete in pištolo, šoba ne morejo soočiti.Če ga ne igrajo lepilo za 15 minut, prosimo, odrežite napajalni tako, kot da bi se izognili taljenje in škodo lepilo pištolo.

4. Drsna blok na koncu pištolo mora biti vedno čista, da se zagotovi lepilo palice lahko gredo v sod brez težav.

5. Ne izvlecite lepilo palice od konca pištolo, tudi to je ne uporabi.

6. Ko se lepilo za pištolo ni v uporabi, prosimo, da ga postavite v prezračen in suh prostor, ne daj v vlažno ali krajih, kjer je voda, in ne polagajte v prostorih, kjer se otroci lahko dobili.

7. Ko se lepilo za pištolo ni v uporabi, mora biti nameščena neposredno in se dajejo v skladu z navodili.

O povratne informacije

Če ste zadovoljni z našimi izdelki, Pls, da nam 5 Zvezdic

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Mi vam bo dala pozitivne povratne informacije po prejemu plačila.Če ste nezadovoljni s svoje predmete, se prosimo obrnite na našo Customer Service.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Plačilo

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

Oznake: akumulator toplote pištolo, lepilo za pištolo za vroče, top jakna ogrevano, lepilo pištolo mini, lepilo za vroče, pištolo zalogi, melt, Lepilo Pištolo, erika, orodje workpro

Nazivna Napetost 110-240v
Postavka Lepilo Pištolo
Uporaba Domov DIY
Številka Modela Lepilo Pištolo
Vir Napajanja AC
Šoba Materiala Baker
Blagovna Znamka WALFRONT
Drugo lepilo

Napiši mnenje

110W Strokovnih High Temp termoplastična Lepila Pištolo Graft Popravila Toplote Pnevmatska Orodja DIY Lepilo AC110-240V Za 11 mm Lepilo Palico

110W Strokovnih High Temp termoplastična Lepila Pištolo Graft Popravila Toplote Pnevmatska Orodja DIY Lepilo AC110-240V Za 11 mm Lepilo Palico

110W termoplastična Lepila Pištolo Nastavljiva Visoka Temperatura Lepila Pištolo Graft Orodje za Popravilo prejete Toplote Pištolo AC110-240V Daya Pemanas Opis: Ta element lahko doseči prosti stepless regulacijo temperature med 100°-220° in jo lahko hitro segreje.To ima prednosti visoka učinkovitost, uspešnost, varčevanje

Podobni izdelki