10.8 V Motor za BOSCH GDR10.8-LI PS41 GDR12-LI GDR12V-105 2609199281 električno Orodje, Pribor Električna orodja del

Novo

€23.85

Na zalogi

Obvestilo:

Prosimo, da vedno primerjati dimenzije r eplacement del s prikazanim

Odgovornost in Poslovni

Priprava čas: potrebujemo 3-5 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naših številnih naročil vsak dan.

Prosimo, še enkrat preverite vaš naslov, ko se vpišete v www.meridian-sun.si,če jo želite spremeniti, preden smo jih ladja, si,prosimo opazite, nam novi naslov.

l O carinskih dajatev: ob upoštevanju naših strank koristi, smo prisiljeni, da ladja vaše naročilo za redne pošte.Prosimo za razumevanje ,vendar pa carin je izven našega nadzora ne moremo guarrante brez davka plačilo in ne bo medved vse davke, takse.

Izdelek slike in specifikacije, ki jih je prvotno tovarne,tako da se lahko zgodi, izdeluje spremenili nekaj tehničnih podatkov ali outlookings, ki smo jih ni še posodobiti.In ne moremo vas obveščamo, ena vnaprej.Prosimo za razumevanje.

Ko je napaka zgodila,se obrnite na nas v 3 dneh od dostave podatkov.Bomo popolnoma rešili za vas pozitivno.

Podatki za plačilo

1.Preden vaše naročilo, prosimo, potrdite podrobnosti z nami, če imate na zahtevo na predmete.Prosimo, da plačilo v roku 3 dni od naročila, če bi se ne plača po 3 dni, ga bodo zaprli.

2.Sprejemamo plačila za VISA ,Master Card ,TT , Western Union ali kakršenkoli prenos, ki Depozitni sodelovati s.

3.Če se ne bi plačilo za novo naročilo, prosimo, počakajte nekaj minut ali stik z nami.Pomagali vam bomo, da preverite, ali obstajajo kakršne koli težave na novem vrstnem redu.

Dostava podrobnosti

Kitajska post air mail običajno element, ki bodo prišli v 15-25 delovnih dneh po tem, ko je objavil.Včasih za carinske ali vremenskih problem bo z zamudo nekaj dni.To je lahko do 30-45 dni.

1.Če vaše naročilo je manj kot 2 KG ,bomo poslali prek ruske Zrak/PostNL /China Post Registriranih Air Mail /ePacket glede na državo.to traja 15-45 dni in več, da pridete.

2.Če je več kot 2 KG,bomo poskrbeli vaše predmete v dveh parcel ali pošljete po hitri pošti. (DHL.EMS.FEDEX.itd)

3.Če želite poslati element, preko hitre pošte,prosimo, obrnite na nas ,mi bomo poskrbeli za vas.

4.Mi bomo poslali vaše predmete, ko smo prejeli vaše plačilo,in bo prenos številko za sledenje takoj po pošti je poslano.

5.Če bi radi vedeli, kje je element,boste sledenje na povezavo 17TRACK.

Servis In Povratne Informacije

1. Naš delovni čas je, 09:00-18:00 od ponedeljka do nedelje v Pekingu Čas.Kontaktirate nas lahko pustite sporočilo iz centra za sporočila,vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

2. Nam je mar za naše cenjene stranke,in bodo vedno poskušali pomagati, upam, da se vzpostavi dolgoročno poslovanje z vami.

3. Prosimo, da nas kontaktirate po TradeManager pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje in reševanje na spletnem mestu.

4. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami.

5. Če ne boste zadovoljni naših izdelkov, se obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.Zagotavljamo vam bomo 100% slove nobenih težav za vas in da ste zadovoljni.

Oznake: bosch power tool, nakup bosch deli, bosch statorja, električni motor, ki je komutator, milwaukee motornih, dc motor makita, orodja orodja, bosch gsr, outillage, bosch motornih

Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje NOBEN
Blagovna Znamka vlehok
DIY Dobave ELEKTRIČNI

Napiši mnenje

10.8 V Motor za BOSCH GDR10.8-LI PS41 GDR12-LI GDR12V-105 2609199281 električno Orodje, Pribor Električna orodja del

10.8 V Motor za BOSCH GDR10.8-LI PS41 GDR12-LI GDR12V-105 2609199281 električno Orodje, Pribor Električna orodja del

Obvestilo: Prosimo, da vedno primerjati dimenzije r eplacement del s prikazanim Odgovornost in Poslovni Priprava čas: potrebujemo 3-5 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naših številnih naročil vsak dan. Prosimo, še enkrat preverite vaš naslov, ko se vpišete v www.meridian-sun.si,če jo želite

Podobni izdelki