MEHOFOTO Zelena Barva Fotografija Ozadja za Studio Zelen Zaslon za Snemanje Izrezanka Podporo po Meri velikosti

Novo

€7.94

/ €13.70

Na zalogi

RM17221375751814977 (Če imate posebne velikosti potrebe, katero koli od naših okolij se lahko naročite po meri velikih.Obrnite na nas) Material: Slikovni krpo, računalnik pripravljen za realizem.Ni žep na svoj vrh.Značilnosti: Svetlo absorpcijskega Non-odsevni Za: poroke, za odrasle, otroke, počitnice stranka,komercialna dela itd.

O velikosti

Ukrepi se lahko nanašajo na te slike in izberite želeno velikost.Če ne veste, kako izbrati, nas lahko kontaktirate.Mi vam bo dala strokovno svetovanje.Ker naprava deluje, ne bo napak v dejanski velikosti, ampak ta napaka bo majhna.

Dodatne storitve

Dodajte majhno luknjo v ozadju.Dodaj žep na vrhu ozadju.Prilagodite posebne velikosti in slike, in vam bo poslal slike, da se preveri z vami.Če potrebujete dodatnih storitev, se, prosimo, obrnite na nas v času.

O material

Značilnosti enostaven za prevoz.ne zbledi.barva je bolje.dobre kakovosti.je nabrati.je brez gub.Polycotton je bolje kot Vinil, zato je njegova cena je razmeroma visoka.

Oznake: zelen zaslon, greenscreen svetlobe, realno zelen zaslon okolij, v ozadju zeleno zaslon, ozadje yutube ozadju, stol zelen zaslon, bell tolkala, belo zeleno ozadje, ozadje podporo, v ozadju stojijo

Tiskani način Digitalno Natisnjena.ročno poslikane okolij
Velikost (mm) velikost
Material Vinil,Poliester
Ključne besede fotografija
vinil krpo računalniška natisnjen
Vrsta Spray Naslikal
Slog 其它
Paket Da,
Fotografija kulise otrok ozadju
Slika Vsebino Različnih stilov fotografske ozadju,
Uporabljajo Foto studio,fotografije, fotografija kulise
Blagovna Znamka NeoBack
Številka Modela Mehofoto Ozadje
Tema Rojstni dan,Baby Tuš,Festival,Kulise, itd.

Napiši mnenje

MEHOFOTO Zelena Barva Fotografija Ozadja za Studio Zelen Zaslon za Snemanje Izrezanka Podporo po Meri velikosti

MEHOFOTO Zelena Barva Fotografija Ozadja za Studio Zelen Zaslon za Snemanje Izrezanka Podporo po Meri velikosti

RM17221375751814977 (Če imate posebne velikosti potrebe, katero koli od naših okolij se lahko naročite po meri velikih.Obrnite na nas) Material: Slikovni krpo, računalnik pripravljen za realizem.Ni žep na svoj vrh.Značilnosti: Svetlo absorpcijskega Non-odsevni Za: poroke, za odrasle, otroke, počitnice stranka,komercialna dela itd. O

Podobni izdelki