Drawplate 30 Kvadratnih Lukenj, Nakit, Orodja Žice Risanje Zavijanje Ploščo 0.55-3 mm

Novo

€19.85

/ €33.08

Na zalogi

Opis:

To 30 luknjo drawplate je zasnovan za zmanjšanje in oblikovanje debelin zlato srebro platina medenina, baker in mehke jeklene žice.

Trajne in lightwight: Visoko kakovostnega jekla je trdne in trpežne za dolgotrajno uporabo.Enostaven in priročen za prenašanje in uporabo.

Fine Izdelave: to so gladko in dobro izvedbo.Luknje, dobili postopoma manjša, tako da se žica je lahko sestavljen iz postopka luknjo in na naslednjo luknjo zlahka.

Uporaba: To je uporabno orodje za nakit, izdelava in druge obrti.Pomoč nakit maker vzpostavljanje primerne velikosti nakit žice.

Material: Volframov Karbid.Velikost(L x W): Pribl. 8.0 x 1.8 inch / 204 x 46mm, Luknjo Dia: 0.55-3 mm

Paket Vključuje:

1 Kos Volframov Karbid Drawplate

Opomba:

Od velikosti zgoraj je merjena z roko, velikost dejanski element, prejmete lahko nekoliko razlikujejo od velikosti zgoraj.

Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako.

Oznake: toplotno odporno mrežasto, drawplat, zlato žico drawplate, kabel žice zavijanje, karbida drawplate, srebrna žica drawplate, očesa kovin, spinneret, karbida žice drawplate, Volframov Karbid Žice Drawplate

Blagovna Znamka segolike
Poreklo CN(Izvora)
Material Drugo

Napiši mnenje

Drawplate 30 Kvadratnih Lukenj, Nakit, Orodja Žice Risanje Zavijanje Ploščo 0.55-3 mm

Drawplate 30 Kvadratnih Lukenj, Nakit, Orodja Žice Risanje Zavijanje Ploščo 0.55-3 mm

Opis: To 30 luknjo drawplate je zasnovan za zmanjšanje in oblikovanje debelin zlato srebro platina medenina, baker in mehke jeklene žice. Trajne in lightwight: Visoko kakovostnega jekla je trdne in trpežne za dolgotrajno uporabo.Enostaven in priročen za prenašanje in uporabo. Fine Izdelave: to so gladko in dobro izvedbo.Luknje,

Podobni izdelki