2019 Baby Slinčki Za Dojenčke Burp Krpe Malčka Šal Hranjenje Delavska Dolg Rokav Nepremočljiva Coverall Baby Hranjenje Dodatki

Novo

€3.26

/ €4.80

Na zalogi

Bullet Točk:

1、USTREZA 6 DO 24 MOS:Velika, da se prilega starosti 6 do 24 mesecev.V drobtine catcher / catch-all žep pomaga vsebujejo izlitja.Prilagodite fit z nazaj kravato zaprtje in prilagodite dolžina rokav z elasticized hlačnice.Ukrepi za približno 14" čez prsi, 13" od vratu navzdol in 32" iz hlačnice za hlačnice.Wipeable in pralni stroj za enostavno čiščenje, tako da ga lahko uporabljate znova in znova!

2、prihrani OD ZAJEBAVA: Velikodušno velika, da pomaga rešiti obleko!Naše sleeved slinčki so narejene iz Bumkins lahek, vodotesen, enostaven-obrišite, madež in vonj odpornih tkanine.En vložek gradnja pomeni, ne skrbi, icky stvari, ki raste med plasti tkanine.Brez bombažno plast, madeže in vonjave ne držijo.

3、MEHKO ŠE MOČNA: iz Bumkins podpis nepremočljiva, madež in vonj odpornih tkanine, ki je trajen in mehko, naše slinčki stand up, da se zajebava, vendar so lahki in udobno.

4、LAB PREIZKUŠEN VARNO: Na Bumkins, smo ponosni na našo strogo testiranje izdelkov zagotoviti, da imate najvarnejši možne izdelke.Naše slinčki so brez BPA, PVC-free), vinil-brezplačno, ftalat-brezplačno in lead-free.

5、ENOSTAVEN ZA ČIŠČENJE:Naše tkanine je wipeable in pralni stroj.Obrnite žep znotraj-ven za pranje.Če želite podaljšati življenjsko dobo naših slinčki, priporočamo, da visi sušenje naše quick-dry tkanine.

Opis:

Rokav hlače z oprsnikom oblačila, je bolj priročno, umazanijo mraz, nepremočljiva design, poliester taffeta materiala, neprepustni, vodotesen, enostaven za čiščenje, čistejši.

Značilnosti:

1. Poliester Taff Material: iz poliester taffeta, vodotesna in olje nepropustno madežev, otrok je čisto in svežo vsak dan.

2. Okolju prijazno tiskanje in barvanje brez fluorescentna agent: sprejema okolju prijaznih oglje, tiskanje in barvanje, ne glede na to, kako je oprana ali blede, je zdravo in formaldehida-brezplačno.

3. Ne morejo privoščiti žogo / ne skrči: poliester taffeta tkanine, ki je ne samo vodotesna in olje-dokazilo, čiščenje ne skrči, ne more privoščiti žogo in tako naprej, trajno odporni na obrabo.

Parameter:

Material: Nepremočljiva poliester taffeta

Izdelek barva: roza, siva, modro jezero

Velikost: Cca.L: dolžina oblačilo je približno 48 cm, v širini ramen je približno 45 cm, in bankrot je o 38,5 cm.

Primerno starost: 0-3 let dojenčke

Pakiranje: eno OPP vrečko embalaža

Opombe:

Po tem, ko je izdelek razstaviti, ohranjati vrečko, stran od otrok in ne dovolite, da se otroci igrajo.

Nasveti:

1. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite 1-3CM, da je drugačen.

2. Zaradi ločljivosti, svetlost, kontrast, itd.računalniškega zaslona, dejanska barva se lahko nekoliko razlikujejo od slike, upam, da boste razumeli.

Seznam vsebine:

Otroške hlače z oprsnikom*1

Oznake: baby delavska, dolge hlače z oprsnikom, hlače z oprsnikom malčka, dojenčka delavska, hlače z oprsnikom delavska, hlače z oprsnikom coverall, hlače z oprsnikom plastike, predpasnik hlače z oprsnikom, otroške hlače z oprsnikom dolg rokav nepremočljiva, burp krpo

Type2 Nepremočljiva poliester taffeta
sprejmite Debelo
Vzorec Tipa Tiskanje
Spol Unisex
Slog Moda
type4 Risanje hlače z oprsnikom
type5 Umazanijo-odporne
Številka Modela Otroške Hlače Z Oprsnikom
1 Otroške Hlače Z Oprsnikom
Da, Na Zalogi
Type3 Jedo hlače z oprsnikom
Podpora Dropshipping
Material Poliester
Starostni Razpon 4-6Y

Napiši mnenje

2019 Baby Slinčki Za Dojenčke Burp Krpe Malčka Šal Hranjenje Delavska Dolg Rokav Nepremočljiva Coverall Baby Hranjenje Dodatki

2019 Baby Slinčki Za Dojenčke Burp Krpe Malčka Šal Hranjenje Delavska Dolg Rokav Nepremočljiva Coverall Baby Hranjenje Dodatki

Bullet Točk: 1、USTREZA 6 DO 24 MOS:Velika, da se prilega starosti 6 do 24 mesecev.V drobtine catcher / catch-all žep pomaga vsebujejo izlitja.Prilagodite fit z nazaj kravato zaprtje in prilagodite dolžina rokav z elasticized hlačnice.Ukrepi za približno 14 čez prsi, 13 od vratu navzdol in 32 iz hlačnice za hlačnice.Wipeable in

Podobni izdelki