Utripa Očala EL Žice LED Očala Žareče Stranka Dobave Razsvetljavo Novost Darilo Svetlo Luč, Festival Stranka Sijaj sončna Očala

Novo

€3.60

/ €5.45

Na zalogi

Pregled

To je PRIPELJALO očala, ki je edinstven v design in ima 10 razsvetljavo stilov, da izberejo.Osvetlitev obliko, je zelo privlačna in vas naredi zvezda stranke.Primeren za Halloween stranke, predstave, barih, diskotekah, nočnih klubih in drugih priložnostih, izberite živahno vzdušje.

Značilnosti

Preprosto pritisnite gumb na baterijo če želite spremeniti EL očala za vsako od štirih načinov: konstantno svetlobo-počasi flash-off.

Ergonomski design, udobno nositi.Odlično pribor za moške in ženske, mlade, mlade in stare.Svetloba je brez sevanja na vid.

Baterijski paket povezani z žice, ki zagotavlja napajanje za očala.Ločeno baterijski paket z dvema 1,5 V AA suhe celice lahko zagotovi dovolj moči, da zagotovi več delovnih ur.

Kul lighting design, privlačno in vas naredi zvezda stranke.Primeren za Halloween stranke, predstave, bari, disco, nočnih klubih in drugih priložnostih, živahno vzdušje izbira.

Visoko kakovosten El linij prinašajo odlično vidne učinke in več svetlobna trajanje ponoči.Eleganten, sunglass, okvirji in jasno leče vam stilsko počutili.

Specifikacije

Model izdelka: OY-ELYJ001

Vhodna Napetost: DC3V, glas, ki se aktivira:2*AAA baterije, normal (običajno): 2*AA baterije .

Sijoča Barva: EL hladno svetlobo, 10 barve po izbiri.

Značilnosti: tekoče svetlo-počasi flash-burst flash-off

Paket Velikost: 15*5*5 cm

Package Teža: 73g

Stikalo za Način delovanja: pritisnite gumb, da spremenite način

Material: PC okvir, AC objektiv, PVC lučka line

Pakiranje seznam

1 x EL Žice Očala

1 x Baterije (baterije niso vključene)

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.meridian-sun.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.meridian-sun.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: naloga luči, božič house led, žice žarnica etsy, anakin skywalker cosplay, el žice, childs osvetlitev prostora, lestenec replika, božič led utripa palice, 15 utripajoča svetloba, anime miško za računalnik

Značilnosti 10 razsvetljavo stilov
Napetost 3V
Vir Napajanja Suhe Baterije
Certificiranje ce
Priložnosti Dnevna Soba
Razsvetljava Razdalja 1-5m
barve mc
Vir Svetlobe LED Žarnice
Glasba NOBEN
Je Zatemniti No
Priključite Rep No
Telo Material Drugo
Vrsta Baterije Drugo
Je Svetil Vključeni Da,
Številka Modela led očala
Blagovna Znamka Tomshine
Poreklo CN(Izvora)
Dolžina 15cm
Glavo Število 1-19 glavo
Osnovna Vrsta Drugo
Počitnice Ime Božič
Uporaba Počitnice
Garancija no

Napiši mnenje

Utripa Očala EL Žice LED Očala Žareče Stranka Dobave Razsvetljavo Novost Darilo Svetlo Luč, Festival Stranka Sijaj sončna Očala

Utripa Očala EL Žice LED Očala Žareče Stranka Dobave Razsvetljavo Novost Darilo Svetlo Luč, Festival Stranka Sijaj sončna Očala

Pregled To je PRIPELJALO očala, ki je edinstven v design in ima 10 razsvetljavo stilov, da izberejo.Osvetlitev obliko, je zelo privlačna in vas naredi zvezda stranke.Primeren za Halloween stranke, predstave, barih, diskotekah, nočnih klubih in drugih priložnostih, izberite živahno vzdušje. Značilnosti Preprosto pritisnite

Podobni izdelki