ONEVAN 300M 4Weaves Pleteni laksa PE Ribe Linije Vrv 6-100 LB laksa Pleteni laksa Monofilamentom laksa

Novo

€8.07

/ €11.53

Na zalogi

Opis Izdelka:

100% Čisto Nov Visoke Kakovosti !

Znamka: OENVAN

Dolžina: 300M

Barva: Bela/Rdeča/Modra/Siva/Rumena/Zelena/Multicolor

LB: 6,8,10,15,20,30,40,50,60,70,80,90,100 LB.Povsem 13 velikosti na zalogi.

Vzgon Značilnost: Plavajočo Vrstico

Oblika: Ravni in krog

Značilnosti:

1.Nova generacija SK materiala zagotoviti močnejše moč

2.Nove tehnologije nove generacije pleteni tech ,z visoko gostoto in krog

3.Težko dezintegratorjev in brez spomina,dobro za morje/modro jezero, ribolov

4.Nova plast tech zagotovili nemoteno, ki izboljšuje litje občutek dobre rezultate v vodo

5.Najboljši material in plast zagotoviti anti-ugriz enostavno

Paket Je Vključeno:

*1 x 300M laksa

Ribolov linije vzdrževanje

1. Po vsaki ribolov, čisto laksa je treba zaviti na navijalni kolut pravočasno, da se sprostite skladu toliko, kot je mogoče.Ni pomembno, da se raztezajo linijo, ker črto, bo izgubil svoj prvotni elastičnost zaradi stresa, za dolgo časa.

2. Bolje je, da izberejo krog navijalni stroj.Na štirih straneh kvadratnih navijalni stroj so prav kotov, ki morajo biti postavljeni za dolgo časa.Moč upogibanje točke linije bo padec, in linija sprosti bo obarvajo z vodo v vrstici s krpo obrišite čist, saj voda kakovost ribolovno območje je veliko, vključno z določeno količino olja, sol, alkalno, kisline in druge komponente.Če je vode, ki vsebujejo te sestavine niso sušene, padla žice bo oslabljena zaradi korozije.

3. Vse ribolov linije je treba hraniti v suhih, mat in onesnaževanja prosto mesto, da bi se izognili vlažno obrabo in staranje.

4. Ko gredo ven za ribolov, veter do navijalec s laksa, ne ga skupaj z drugimi razne stvari, tako, da ne vrag laksa, in ne ga skupaj z maščobo.

OPOMBA: Če barvo črte spremembe, sprememba barve, rumeno, ali hrustljavost je opaziti.Ribolov linije je bil staranja ali začel staranja, je treba nadomestiti v času, cut lahko ne želi fluke in zapustiti skrite nevarnosti, lomljeno črto teči ribe.

Dostava Politike

1. Da bo potekala v 3 delovnih dni( Razen ob Vikendih in Praznikih) po plačilu jasno.Čas dostave je okoli 20-30 delovnih dni-odvisno od vaše lokacije.

2. Prodajalci niso odgovorni za storitev tranzitni čas, vendar pa vam bo pomagal, da se obrnete na lokalno pisarno.Tranzitni časi so, ki jih prevoznik, izključite ob koncu tedna in prazniki, in se lahko razlikujejo glede na paket izvora in cilja, še posebej v prometnih konicah.

Vrne Politike

1. Zadovoljstvo strank je naša glavna naloga.Verjamemo, da je naš elementi so torej odprta.Vsi izdelki so preverjene kakovosti.So novi in v dobrem stanju, ko pošiljajo naši kupci.Prepričani smo, da boste zadovoljni z Nakupom.

2. Če izdelka je okvarjen ali škodo ob prihodu, ali narobe izdelek poslali, se nemudoma obrnite na nas.Vrne sprejet v 30 dneh od vročitve, datum in element, ki mora biti v originalni novo stanje, ne nosite ali spreminjati na kakršen koli način s pripetimi oznakami & zaviti.Drugače ukvarjajo, je dokončna.Povratni prevoz mora plačati kupec.

3. Najprej obrnite na nas, če imate kakršne koli težav/vprašanj/težave.Z veseljem vam bomo odpraviti morebitne težave, ki jih imate na prisrčni in prijateljski način.

O Povratne Informacije

1. Smo obveznosti do 100% zadovoljstva stranke.

2. Cenimo vaše Postive Povratne informacije, in ne bodo enake v zameno.NE pusti negativne povratne informacije, ne da bi najprej komunikacijo z nami.Prosimo, dovolite največ 2 delovnih dni za nas, da odziv.

3. Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršne koli težave ali pred odhodom negativne povratne informacije,se bomo odpeljali nazaj v roku 24 ur. ( lahko zapoznele med prazniki in vikendi )

Oznake: 9 sklop, daiwa najlon, lure wobbler plopper, niz plastičnih, nano pe, roll vrv, 300m pletenic line, pe vrv, plastična vrv, angryfish line

Vzgon Značilnost Korito Line
Material Polietilen
Poreklo CN(Izvora)
Metrov 300m
Položaj stream
Oblika Ravni
Blagovna Znamka ONEVAN
Številka Modela HWYD324
Z Lestvico ali Ne No
Z Vladar ali Ne No

Napiši mnenje

ONEVAN 300M 4Weaves Pleteni laksa PE Ribe Linije Vrv 6-100 LB laksa Pleteni laksa Monofilamentom laksa

ONEVAN 300M 4Weaves Pleteni laksa PE Ribe Linije Vrv 6-100 LB laksa Pleteni laksa Monofilamentom laksa

Opis Izdelka: 100% Čisto Nov Visoke Kakovosti ! Znamka: OENVAN Dolžina: 300M Barva: Bela/Rdeča/Modra/Siva/Rumena/Zelena/Multicolor LB: 6,8,10,15,20,30,40,50,60,70,80,90,100 LB.Povsem 13 velikosti na zalogi. Vzgon Značilnost: Plavajočo Vrstico Oblika: Ravni in krog Značilnosti: 1.Nova

Podobni izdelki