Vroče Kondenzatorski Mikrofon Pištola Tip Ročni Intervju Mikrofoni Cardiod Microfone za Video Kamere Oprema

Novo

€18.16

/ €19.74

Na zalogi

Značilnosti Izdelka

Mikrofon je hiper-cardioid smer kondenzator Mikrofon za kamero.

Electonic vezja in zmanjšanje hrupa čip, učinkovito nadaljnje zmanjšanje hrupa v okolju.

Strokovno pištolo-vrsta mikrofona, celotno dolžino, vgrajene posebne glasovne motnje gradnje in s super-ozek smer,se lahko uporablja za visoke kakovosti pickup zvok v gledališče in studio.

Peramplifier design zmanjša hrup.

Primerno za video kamero in digitalni fotoaparat.

Enostaven za uporabo in izvajanje.

Parametri

Mikrofon kapsulo: Back electret kondenzator mikrofon

Kapsula : Hladilnik

Usmerjenost : Cardiod

Frekvenca : 100 hz ~ 16K Hz

Izhod Impedence : 700 +-20%

Občutljivost : -40 +- 3dB

Napajanje : DC 1,5 V

Žice Dolžina: 6M xlr priključek žice

Pogoji Prodaje

Dostava ZDA stranka izberite logističnih je ePacket.Druge države lahko kupec izbere logističnih je Kitajska post.Brazilije, Avstralije in drugih južnoameriških držav, svetovanje strankam izberite Kitajskem in v Singapurju post.Ker večina izdelka treba opraviti po meri, preverite.naš izdelek so magnetizem, da preverite čas je daljši.hvala za razumevanje.

Povratne informacije Bomo zapustili Pozitivne Povratne informacije po prejemu plačila.Prosimo, ne pozabite, da nam POZITIVNO in PET ZVEZDIC na vse Podrobne Ocene prodajalcev.Če y ou niso zadovoljni z vašo nakupovalno Izkušnjo, prosimo, obrnite na nas, da bi dobili rešitev, preden boste decid zapustiti nevtralne ali negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši nobenih težav, za vas v najkrajšem možnem času.Hvala vam ponujamo storitev kot najboljši, kot smo lahko, ker NEGATIVNI povratne informacije in PET ZVEZDIC, so tisto, kar se zavzemamo za.Prosimo, pišite nam prek "Moja Sporočila" ali "Vprašajte Prodajalca Vprašanja" če imate kakršna koli vprašanja o naši oglasi ali vaš nakup.

Garancija&Vrnitev

Smo zagotovilo, da pusti vse stranke pozitivne povratne naslednji dan po plačilu prejeli.Svetujemo našim strankam, da se stika Z NAMI, da bi rešili vsa vprašanja v zvezi s transakcijo, preden zapustijo nevtralno&negativne povratne informacije o www.meridian-sun.si.Prosimo, poskrbite, da nas kontaktirate, preden boste povratne informacije Če imate kakršne koli težave z izdelkom, ali so poizvedbe, prosimo, obrnite na nas.Preverite mapi vsiljena pošta nastavitev e-pošte ali preverite spam/filtriranih e-poštnih map, ko ne boste prejeli odgovore od nas.Vse se vrne brez RMA obliki, bo zavrnjen.Prosimo, poskrbite za pridobitev in ga vključite v originalni embalaži.

Stik Z Nami

VSI odgovori bodo poslani na vaš e-mail.Na vsa vprašanja bomo odgovorili v roku 24 ur (Sat. & Sun.izključena), Če ne dobite odgovor v roku 1-2 delovnih dneh, pls preverite vašo e-pošto znova in SPAM box.Če še vedno ne odziva, največ krat je to zato, ker vaš e-poštni ni šel skozi uspešno ali boste poslali na napačen e-poštni naslov.Prosimo, imejte v mislih, da nikakor ne bi prezreti vaše e-pošte in se ne odziva na namen.

Oznake: maono, fotoaparat microfone, Pop Filter Ščit, youtube računalnik mikrofoni, microphon studio, pištolo aksion fotoaparat, u87, e935, microphon, skupina mikrofon

Blagovna Znamka Qiyin
Pretvornik Kondenzator Mikrofon
Številka Modela S808
Nastavite Vrsto En Mikrofon
Paket Da,
Uporaba Karaoke Mikrofon
Usmerjenost Cardiod
Polar Vzorci Cardioid
Frekvenčni Razpon 100Hz-16KHz
Moč DC 1,5 V
Mikrofon Kapsulo Back Electret Kondenzator mikrofon
Priložnosti Video kamera in Druga oprema
Slog Ročni Mikrofon
Sporočilo Žično
Občutljivost -71 +- 3db
Hladilnik Kondenzator Mikrofon

Napiši mnenje

Vroče Kondenzatorski Mikrofon Pištola Tip Ročni Intervju Mikrofoni Cardiod Microfone za Video Kamere Oprema

Vroče Kondenzatorski Mikrofon Pištola Tip Ročni Intervju Mikrofoni Cardiod Microfone za Video Kamere Oprema

Značilnosti Izdelka Mikrofon je hiper-cardioid smer kondenzator Mikrofon za kamero. Electonic vezja in zmanjšanje hrupa čip, učinkovito nadaljnje zmanjšanje hrupa v okolju. Strokovno pištolo-vrsta mikrofona, celotno dolžino, vgrajene posebne glasovne motnje gradnje in s super-ozek smer,se lahko uporablja za visoke kakovosti

Podobni izdelki