Primerna Za Xiaomi M365 Skuter Krmilo Otrok Ročaj Xiaomi M365 Električni Skuter Deli, Pribor Otrok Ročaj Z Bliskavico

Novo

€10.23

/ €13.12

Na zalogi

Bullet Točk:

1、Ta izdelek je primeren za Xiaomi 365 električni skuter, izvirnega izdelka, kakovost je zagotovljena, primerna tudi za druge električni skuterji, za dobro izvedbo.

2、Kovinski material plus gume tok, čvrst in vzdržljiv, mehko in prožno, udoben oprijem, zelo primerna za otroke oprijem med vožnjo, lahko bi bolje zaščitili otroke varnih rokah.

3、Obstajajo flash luči na obeh straneh, primerni za nočno vožnjo, z dvema vgrajenima baterije AG10 kot napajanja, ki lahko igra vlogo noč opomnik, bolje zaščitili vašo lastno varnost.

4、dolžina tega otroka armrest je 270mm, ki se lahko uporablja tudi za otroško uporabo.To ne vpliva na voznika.Je dober pripomoček za električni skuterji.

5、Pritisnite gumb, da vklopite osvetlitev, pritisnite dvakrat za trenutek, za ta izdelek je flash funkcija, ki je lahko dober opomnik.

Značilnosti:

1. Ta izdelek je primeren za Xiaomi 365 električni skuter, izvirnega izdelka, kakovost je zagotovljena, primerna tudi za druge električni skuterji, za dobro izvedbo.

2. Kovinski material plus gume tok, čvrst in vzdržljiv, mehko in prožno, udoben oprijem, zelo primerna za otroke oprijem med vožnjo, lahko bi bolje zaščitili otroke varnih rokah.

3. Tam so flash luči na obeh straneh, primerni za nočno vožnjo, z dvema vgrajenima baterije AG10 kot napajanja, ki lahko igra vlogo noč opomnik, bolje zaščitili vašo lastno varnost.

4. Dolžina tega otroka armrest je 270mm, ki se lahko uporablja tudi za otroško uporabo.To ne vpliva na voznika.Je dober pripomoček za električni skuterji.

5. Pritisnite gumb, če želite, da dvakrat pritisnete tipko za bliskavico, se ta izdelek je flash funkcija, ki je lahko dober opomnik.

Parametri:

Standardna napetost: 1,5 V

Standardna kapaciteta: 78mAh

Embalaža: vreča, PE embalaža

Napajanje: 2 AG10 gumb baterije

Barva: Črna

Velikost izdelka: približno 270*48 mm/10.63*1.89 v

Ročaj premer: o 31mm/1.22 v

Primerno sceno: Xiaomi 365 električni skuter in drugi električni skuterji

Seznam:

Otrok Krmilo * 1

Oznake: ročaj skateboard, izpušni skuter, krat ninebot, xiaomi scooter električni skuter, mi skuter, dualtron, trik skuter otroci, xioami m365 deli, huawei m2 pro deli, freestyl skuter

Napetost None
Številka Modela xiaomi Multi-funkcijo, bliskavico LED
Vrsta Drugo

Napiši mnenje

Primerna Za Xiaomi M365 Skuter Krmilo Otrok Ročaj Xiaomi M365 Električni Skuter Deli, Pribor Otrok Ročaj Z Bliskavico

Primerna Za Xiaomi M365 Skuter Krmilo Otrok Ročaj Xiaomi M365 Električni Skuter Deli, Pribor Otrok Ročaj Z Bliskavico

Bullet Točk: 1、Ta izdelek je primeren za Xiaomi 365 električni skuter, izvirnega izdelka, kakovost je zagotovljena, primerna tudi za druge električni skuterji, za dobro izvedbo. 2、Kovinski material plus gume tok, čvrst in vzdržljiv, mehko in prožno, udoben oprijem, zelo primerna za otroke oprijem med vožnjo, lahko bi bolje

Podobni izdelki