20pcs N95 Medicinske Zaščitna Kirurška Maska Medicinske Respirator za Osebno Uporabo v medicini 1pcs/vrečko Hitra Dostava

Novo

€9.02

/ €21.47

Na zalogi

Posebno Obvestilo

To je uradno registrirana N95 medicinske zaščitne maske na Kitajskem.Vroče Veter Bombaž plast odstranijo in 1 več plasti visoko učinkovitost zdravstvene melt-blown tkanine, je dodal.Tako se počuti tanjša v primerjavi z maskami, z Vročo Veter Bombaž, ampak naše BFE je nič manj kot 99,8% in lažje dihanje!Maske so univerzalne velikosti izdelkov, tako da ne morem obljubljajo 100% tesnjenje na vsakogar obraz.Nos regulator se lahko uporablja za boljši fitnes.Tudi držalo, je tesen, da bi potegnite celotno masko za manj uhajanje zraka.Vsak kupec, ki je maska je debelina občutljive, želi več natisnjene besede na masko, želi masko biti 100% tesnjenje na obrazu, ali želite udobje, več varnosti, prosimo, donot nakup.

Spremljajte NAS in pridobi Dodatne Popuste+ BREZPLAČNA Darila

1. +1 kos PROSTA N95 medicinske maske, če kupite 2lots. 2. Sledilec kuponi

So N95 in KN95 Uspešnosti Enako?

Kitajski N95 je Zdravstveno Varstvo Masko, registrirana v Kitajski Medicini Upravnih, za varstvo zdravniki in medicinske sestre, ki delajo v bolnišnicah in infectous delovnih pogojev.Za KN95 če u želite kupiti zdravstveni ravni, prosimo vas, da skrbno preverite, če so medicinske opis paketov.

Vsebina

1. Izdelkov Poudarki 2. Cena Paketa in Kako naročiti 3. Združljiva Standardi 4. Avtoritativni Poročila O Preskusih 5. Priročno Paketov 6. Proizvajalec Prednosti 7. Odpremo Paketov 8. Posebno Obvestilo 9. Vprašanja in Odgovori

1. Poudarki

Bakterijske filtracija effiency je nič manj kot 99.9%. (Prosimo, da SGS poročilo o preskusu spodaj).Filtracija delcev Učinkovitost je nič manj kot 99,8%. (Več, kot N95 filtracijo standard zahteva 95%.Odstrani Vroč Veter Bombažno plast, in dodal, 1 več plasti medicinskih melt-blown tkanine, ki omogoča bolj enostavno dihanje in več comfortness, z izboljšano filtracijo učinkovitost!

2. Cena, Paketov in Kako naročiti

Cena: Enota cena je za 10 kosov N95 medicinske zaščitno masko.Pakete: Tako angleški paket in Kitajščina package so vsi CE usposobljeni.Priloženi N95 Medicinske maske so enaki, tako za Osebne Medicinske Zaščite Uporabo.Če je treba, da CE dokumente za pošiljko, samo obrnite na našo customer service kadarkoli.Kako naročiti: Če 10 kosov N95 Medicinske maske je potrebno, prosimo, da 1. Če 20 kosov je potrebno, prosimo, da 2.

3. Izvršni Standardi

Skladno z obema, 1. Kitajski nacionalni standard, ki se medicinskih zaščitno masko GB19083-2010 IN 2. Evropske Unije standads za medicinske masko EN14683:2019.

4. Uradne Medicinske Masko Laboratorijskih Preskusnih Rezultatov

TUV SUD, eden od najbolj verodostojne CE test podjetja. 1. Preizkušen Teme: Fizikalne in Mikrobiološke Test 2. Uporabljajo Merila: EN14683:2019+AC:2019 (E) Priloge B, C, D ISO22609:2004 3. Rezultati Testiranja Filtracija delcev Učinkovitosti(PFE) Test PASS Diferenčni Tlačni Preizkus PASS Sintetični Krvi Prodor MIMO Test Mikrobne Čistočo Test PASS

SGS-CSTC Standardov, Tehničnih Storitev(Shanghai) Član SGS Group (SGS SA) Bakterije filtracija učinkovitost je nič manj kot 99,8%.

Za Podrobna Poročila O Preskusih

Prosimo, obrnite na službo za podrobna poročila za vašo vrsto referenčne.Smo prodajajo samo kakovostne in res koristne izdelke, zato upamo, da se stranke lahko preverite poročila in kupite kakovostne izdelke.

5. Priročno Embalažo

Vsako Polje vsebuje 25 zaprti & vlažnost-dokazilo enotni embalaži, IN vsak zaprti paket vsebuje le 1 kos N95 medicinske masko.

6. Iz Kitajski Vrh Medicinske Naprave Proizvajalca

1. Dafang Zdravljenja Co., Ltd.ustanovljena leta 2004 je celovit medicinskih proizvodov pri proizvajalcih s Kitajskimi uradno dovoljenje za medicinski izdelki, proizvodnja. 2. Podjetje je certificirano za ISO13485:2016 za Medicinske Opreme Sistema Vodenja Kakovosti.Dafang pomeni več zavarovani!

7. Odpremo Paketov

Uporabljamo kakovostne karton in težko zaprti papirnato vrečko z buble plastično vrečko znotraj poslati izdelek, in dati izdelkov ter zaščito med prevozom.

8. Posebno Obvestilo

Prosimo, da se vljudno opozoriti: · Navedeni izdelek proizvaja in distribuira v tujini in v skladu z zakoni svoje države izvora. · Lahko kupijo izdelke samo za osebno uporabo.

9. Vprašanja in Odgovori

1. Kaj so različne cilje različnih vrst maske?V zdravstvene Namene: Na Kitajskem, samo za Enkratno uporabo Medicinske Masko, za Enkratno uporabo Medicinske Kirurška Maska N95 in Medicinske Zaščitno Masko so namenjeni za medicinske uporabe in preizkušeni skladno s tem.Civilne Namene: Na Kitajskem, vse druge maske, vključno z Enkratno uporabo masko, KN95 Obraz Maske so vse izdelane za ne-medicinske uporabe, kot so filtracija prah, megla, dim, itd.Te maske ne testirajo za medicinske masko ceriteria. 2. Je vaš zdravstveni masko res medicinsko uporabo?Da.DAFANG samo proizvodnjo medicinskih maske in je bil oskrbujejo kitajski bolnišnicah že več kot 17 let. 3.Kaj je dejavnik, ki določa kakovost masko?V melt-blown tkanine ne.Medicinske Melt-blown tkanine, ki je zasnovan posebej za incease filtracija učinkovitost.Tudi medicinske maske uporabljajo različne kakovosti melt-blown tkanin. 4. Kako prepoznati dobre kakovosti zdravstvene masko?Edina pot je, da preverite svoje poročilo o preskusu.PREVERITE BFE PODATKOV, višje, tem bolje.Da je zakaj ponujamo naše poročilo o preskusu za naše stranke, in naj kupci vedo, da so naši izdelki zanesljiv in u r izdelavo pravilni pravilna odločitev. 5. Kaj pa, če želim spremeniti nekatere informacije pred odpremo v moji državi ali dal CE certifikat v pošiljki ?Lahko se obrnite na našo customer service in mi bo pomagal.

Oznake: torbici, odvreči masko, medicinske istrument, maske za obraz s filtrom, maska usta, električni filter za masko, 3m maska n95, zaščito virus, mans usta masko, struktura n95

Številka Modela Medicinske N95
Proizvajalec Dafang Zdravljenja Co. Ltd.
Proizvajalec naslov Dafang Industrijski Park, Changyuan Mesto,Provinci Henan, Kitajska.
Uspešnost Preskusni Laboratorij Kitajski Medicinske Naprave Test Center, TUV SUD in SGS
polje paket Vsako polje ima 25 majhne pakete, tj. 25 kosov medicinske N95 popolnoma
Funkcija Medicinske
Material Brez njega, melt blown filtrirne tkanine, in kovinskih linija za vgradnjo
Mali Paket Ena zaprti paket za en kos medicinske N95
Izvajanje standard število GB19083-2010
Poreklo Celinska Kitajska
Blagovna Znamka DAFANG
Življenjski cikel En čas
Matična številka YUXIEZHUNZHU20172641027
Količina 1000
Postavka Vrsta Maske
Velikost For Adult Only

Napiši mnenje

20pcs N95 Medicinske Zaščitna Kirurška Maska Medicinske Respirator za Osebno Uporabo v medicini 1pcs/vrečko Hitra Dostava

20pcs N95 Medicinske Zaščitna Kirurška Maska Medicinske Respirator za Osebno Uporabo v medicini 1pcs/vrečko Hitra Dostava

Posebno Obvestilo To je uradno registrirana N95 medicinske zaščitne maske na Kitajskem.Vroče Veter Bombaž plast odstranijo in 1 več plasti visoko učinkovitost zdravstvene melt-blown tkanine, je dodal.Tako se počuti tanjša v primerjavi z maskami, z Vročo Veter Bombaž, ampak naše BFE je nič manj kot 99,8% in lažje dihanje!Maske

Podobni izdelki