HZ Novo 10.1" PALČNI 237*166mm CEO-1001-JTY dotik zaslon na Dotik Računalnike Stekla, Senzor Zamenjava UPRAVE-1001-JTY

Novo

€7.43

Na zalogi

Za nakup te zaslon na dotik,prosimo, da odprete vaš tablični računalnik, da preverite, tablični računalnik modela in zaslon na dotik, plošča obliko, Ker je drugačen zaslon na dotik za isto tableto. Za nakup tega zaslona,prosimo, odprite vaša naprava, da preverite zaslon priključek kabel usb in zaslon plošči.

Ker obstaja nekaj Telefon/tablični računalniki z različnimi zaslon priključek kabel za isti model.

Pravkar smo lahko zagotovili tistega, ki ga je prejel, bodo združljive z vašo napravo, če vaš zaslon z enako priključek kabel in zaslon obliko, kot je naš picturest.

Za Kabel kodo, prosimo, preverite, če je vaš začetni zaslon kabel koda enaka, kot je naš seznam, če je prodaja s kablom koda pred nakupom.

Vsi Zasloni so bili 100% testirani pred dostava.Ko ga boste prejeli, prosimo, preizkusite, preden se namestitev.

Kot so proizvodnja se je spremenila kabel koda za različne proizvajajo čas.

Kabel koda je lahko drugačen, kot je seznam/sliko,ampak tisti, ki ste jo prejeli, bo natančno prilegajo tabličnega računalnika če je vaš tablični računalnik, s kodo, kot je navedeno.če ne morete sprejeti tega, prosim, ne ga kupite.UGOTOVIL sem, trgovina, blago se lahko zagotavljajo le za običajno uporabo, ne jamči, da je številka ena na ena, ko kupec prejme blago, blago brez kakršne koli težave, tako v proizvodnem procesu, drugačnem bo privedlo do sporov, ki se ne more postati razlog.Prosimo, upoštevajte velikost in barvo in vaš zaslon na dotik število, drugače bom naključno pošiljanje po zaloge!!!https://www.meridian-sun.si/store/907895About dostava: To je brezplačno dostavo,bomo poslali blaga s HongKong post, Kitajska pošti ali drugi Post.To bo trajalo približno 10-30days po coutnries in območja, Če potrebujete hitro dostavo,kot so DHL,UPS,FEDEX...pes, prosimo, obrnite na nas ,bomo spremenili cacuate ladijskega stroškov za vas.Vrnitev in povratne informacije 1. Prvič, vsi predmeti, ki bodo pregledani pred pošiljanjem za vas. 2. Ko prejmete paket,si oglejte paket prvič, če je to dobro ali demaged. 3. Vsi podatki morajo biti obveščeni preden se je vrnil. 4. Kupec mora obvestiti prodajalca vse vrnjene artikle v roku 7 dni po prejemu paketa.Pridržujemo si pravico, zavrnitev vseh zahteva, da obvesti prodajalca, daljša od 7 dni. 5. Preden se odločite za nakup,prosimo, preverite blaga, če je excatly, ki jih potrebujete.Ko prejmete blaga, če se vam zdi to ni tisto, kar potrebujete.V tem primeru, če jih želite zamenjati ,lahko kupec plačati 2-načine, ladijski promet pristojbina . 6. Vrne prispevke, ki morajo imeti vsi originalni embalaži in v dobrem stanju. 7. Povratno poštnino in zavarovanje dajatev so nevračljive za vračilo ali novo pošiljko. 8. Shipping stroški so nevračljive.

Oznake: huawei m3 lite cpn l09, ant zaslon, rc avto, android tablet, predsednik uprave majica s kratkimi rokavi, tolino, hkc zaslon na dotik, acer b3 a40, 166mm, 10 palčni zaslon

Vrsta Izdelka Tablični Računalnik Na Dotik
Številka Modela CEO-1001-JTY
Velikost Zaslona 7~10 Inch
Blagovna Znamka HNSHHS
Vrsta Zaslona Kapacitivni Zaslon
Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni

Napiši mnenje

HZ Novo 10.1

HZ Novo 10.1" PALČNI 237*166mm CEO-1001-JTY dotik zaslon na Dotik Računalnike Stekla, Senzor Zamenjava UPRAVE-1001-JTY

Za nakup te zaslon na dotik,prosimo, da odprete vaš tablični računalnik, da preverite, tablični računalnik modela in zaslon na dotik, plošča obliko, Ker je drugačen zaslon na dotik za isto tableto. Za nakup tega zaslona,prosimo, odprite vaša naprava, da preverite zaslon priključek kabel usb in zaslon plošči. Ker obstaja nekaj

Podobni izdelki