OBD2 GPS Tracker Avto Tracker Glas Monitor Priključite, Alarm OBD GPS Avto Napravo za Sledenje Geo-ograjo prekoračitev hitrosti ACC Odkrivanje Brezplačno APLIKACIJO

Novo

€25.49

/ €33.99

Na zalogi

Preden kupite,prosimo, preverite

Če ste kupili "brez platforma", potem ko ga kupite, morate uporabiti svoje platforme.Prosimo, izberite različico, ki glede na državo, ne skrbite, lahko uporabite naše platforme za lifefree če izberete "Za Azijo in Evropo" ali "Za Ameriko".Priporočamo, da izberete različico, ki neposredno za lažjo nadaljnjo uporabo.

MICODUS MV22

MV22 To je zelo priročno majhen volumen GPS Tracker,Brezplačno namestitev, ampak je popolnoma funkcionalen, v realnem času za določanje položaja, različnih alarmnih funkcij.Primeren za večino vozil na trgu.To bo vaša najboljša izbira. 1).Brezplačno namestitev OBD vmesnik, plug and play.zelo enostaven za uporabo. 2).Široko paleto veljavnih modelov vozil Primerna za veliko modelov avtomobilov na trgu. 3).V realnem času za določanje položaja MV22 podpira 2 določanja položaja načini; GPS+LBS; 4).Geo-ograjo Nastavite področja, za zaščito vašega avtomobila. 5).Zgodovina poti Mi lahko preverite vozne poti avtomobila prek mobilne aplikacije (MICODUS); 6).Izklopite alarm V MV22 ima vgrajen senzor.Ko je naprava izklopljen, se bomo prejeli opozorilo sporočilo. 7).ŽIVLJENJSKA DOBA BREZPLAČNO APLIKACIJO

1)Majhno Telo Z Veliko Funkcijami

Daj vaš avto varnostne garancije!

2)Združljiv Z Večino Avto

Z vgrajeno v stikalni napajalnik, naše OB22 Plug & Play OBD GPS tracker podpira širok napetost vhodni obseg: 9-36VDC.Tistih avtomobilov, ki se proizvaja po letu 2004 lahko uporabljate kot običajno.

3)Mediatek Inteligence Chipset

Naše Plug & Play OB22 GPS tracker sprejme visoko zmogljivo obdelavo chipest-MTK2503D.Medtem ko je zmanjševanje porabe energije z veliko maržo, natančnost določanja položaja se je močno povečala.Pustite, da boste uživali v bolj natančno življenje.

4) GPS+LBS Dvojno določanje Položaja

Naše OB22 podporo obeh GPS in LBS določanja položaja GPS je za zunanjo položaja.LBS je za uporabo v zaprtih prostorih položaja.GPS natančnost položaja, je manj kot 10 m, in KG, natančnost položaja, je manj kot 500m.

5) Vtič, Alarm

Naše OB22 so OBD standardni vmesnik je zelo enostaven za namestitev.Če ima nekdo, ki je priključen si naš OB22 iz OBD standardni vmesnik, bo pošlji sporočilo "Pozornost!Naprava se odstrani! " na vaš telefon ali platformo.

6) OBD Brezplačno Polnjenje

OBD je splošnega sporazuma o avtomobilu.Večina vozil, proizvedenih po letu 2004 lahko uporablja.Naše OB22 s sprejetjem ultra nizko porabo energije - akumulator napajalnik.Avtomobilski akumulator porabo energije, ki ne bo poškodovala akumulator.

7) OBD Brezplačno Namestitev

OBD je splošnega sporazuma o avtomobilu.OBD vmesnik večina vozil je pod volanom.To stališče je bolj priročno za nas, za namestitev.Namestitev je zelo preprosta, doseči plug in sledilnik.

8) Mini Velikosti In Gladek Videz

Naše OB22 je zelo lahek in majhen, smo lahko držite v eni roki.Elegantna in lahka teža,simplise vaš avto prostor v notranjosti, malo bolje.To je zelo enostavno, da se na skrite kjerkoli.Hranite tat proč od vaše lep avto.

9) Prikrito Delovni Način

Videz naše OB22 nima GPS označi.Če obstajajo kakršne koli nepravilnosti v vozilu, to vam bo dala opozorila in ne oddajajo zvoka ali svetlobe.Naj kraja nikjer teči.

10) Nad Hitrostjo Alarm

Ko se avto premika nad omejeno hitrost v povprečju v omejenem časovnem obdobju, naše OB22 bo poslal nad hitrostjo alarm SMS uporabnika.Na ta način smo lahko pozorni na uporabo avtomobila in se izognili nepričakovanih nesreč.

11) Low Battery Alarm (Alarm

Ko je oskrba z električno energijo naše OB22 cut off, bo vključite vtič iz alarm.Ko je baterija je manj kot 10%, bo poslal SMS:"Pozor!baterija skoraj prazna, vas prosimo, polnjenje v času! "v SOS številke.

12) Upravljanje Voznega Parka

Če ste v razsutem stanju, morajo imeti vozila za upravljanje na enem računu, naše OB22 je vaša dobra izbira.Ko uporabite naše platforme Tracksolid, lahko spremljate do 10000 naprav na en račun.To je priročno za vas, da spremlja vse, ki ste tracker v vseh časov.

Package zaslon

Platforme in APLIKACIJ za mobilne naprave

Spletna stran:http://www.micodus.neto Mobilne APLIKACIJE:skeniranje QR kodo iz slike in prenos aplikacije za mobilne naprave,se prijavite z napravo, ki je id (nad naprave nalepka) številko in geslo; (prvotno geslo :123456. Lahko ga spremeniti).

Glavna funkcija

1.Sledenje v realnem času, MV22 Podporo dveh določanje položaja načini, GPS + LBS, ni več skrbeti, da ne more najti; 2.Geo-ograjo Nastavite lahko, varno območje,vašega avtomobila iti ven ali vpišite v tem prednastavitev površina tracket pošlje alarm informacije; 3.Zgodovina poti predvajanje Mi lahko preverite zgodovino poti avto skozi mobilno aplikacijo(MICODUS)ali prijava platformo; 4.Plug-out alarm Ta funkcija je predvsem za zaščito naše naprave pred krajo. 5.Ko je oprema po nesreči pade ali je namerno potegnil iz drugih, smo lahko prikaže opozorilo v času; 6.Prekoračitev hitrosti alarm Zaščiti nas ves čas; 7.Upravljanje voznega parka Če morate upravljati z več napravami hkrati, lahko stik z mano, in jaz vam bo pomagal ustvariti uporabniški račun;

Oznake: tracker sinotrack, tracker gps tracker obd, gp tracker, OBD2 Skener, os sončne tracker, tracker vehicl, gps sledenje vozil, fpv glavo tracker, tracker, gps obd tracker

Blagovna Znamka ertengtec
Določanje položaja GPS +LBS
LED indikator Moč , GPS ,GSM
Vrsta GPS GPS Tracker
Natančnost Lokacije 10 metrov
Velikost Zaslona Brez Zaslona
Postavka Velikost 45.0X22.5X30.0 mm
Ime Modela MV22
Delovna Napetost/Current 9-36VDC/32mA(12VDC)
Življenjska Doba Baterije 30 Ur & Up
GPRS Razred 12, TCP/IP
Gps Modul Da,
Priključek OBD standardna vrata
Baterija 50mAh/3,7 V Litij-polimer baterija
GSM Frekvenca 900/1800MHz
GPS Chipset OLIMPIJA visoko občutljivost čip
Out Power 0.01 w
GPS Lokacija Evropa
Napetost 12V
Življenjska Doba Brezplačno Sledenje Platformo www.micodus.net
Posebne Funkcije Internet Povezan
Vrsta GPS Tracker avto

Napiši mnenje

OBD2 GPS Tracker Avto Tracker Glas Monitor Priključite, Alarm OBD GPS Avto Napravo za Sledenje Geo-ograjo prekoračitev hitrosti ACC Odkrivanje Brezplačno APLIKACIJO

OBD2 GPS Tracker Avto Tracker Glas Monitor Priključite, Alarm OBD GPS Avto Napravo za Sledenje Geo-ograjo prekoračitev hitrosti ACC Odkrivanje Brezplačno APLIKACIJO

Preden kupite,prosimo, preverite Če ste kupili brez platforma , potem ko ga kupite, morate uporabiti svoje platforme.Prosimo, izberite različico, ki glede na državo, ne skrbite, lahko uporabite naše platforme za lifefree če izberete Za Azijo in Evropo ali Za Ameriko .Priporočamo, da izberete različico, ki neposredno za lažjo nadaljnjo

Podobni izdelki