široke hlačnice NARAVE sardonyx LEPIH žensk, sladke rumene čar agate bangle zapestnica cheongsam kitajskem slogu Chalcedony stranka

Novo

€13.26

/ €13.96

Na zalogi

Jade,

privabljanje oči s svojo svetlo smaragdno-zelena, roza, sivke, oranžne in rjave barve.V Kitajski, jade predstavlja tisti zvestobe, lepoto, milino in čistosti.

Jade je postal korist ženske in fantje.Njeno popolno compactness in skrajno trdoto predstavljajo sureness inteligence in pravice; notranje pomanjkljivosti, vedno prikazuje sami skozi preglednost, klic na misel, iskrenosti; njegovo mavrična svetlost predstavlja nebesa, svoje občudovanja vredne snovi, rojen gore in vode, predstavlja zemljo.Uporablja samostojno predstavlja neprecenljivo čistost.

Verz, ki pravi: "Ko pomislim, modrijan, njegove prednosti, ki se zdijo kot jade."

Kitajski prepričanje, da dihanje skozi jade bi obdaril z dolgo življenjsko dobo, to je tudi, da lastnik zdravja, sreče in happyness.Nam je všeč, jade, ker ne samo svoje lepote, ampak tudi, kar je še pomembneje, njegova kultura, pomen in človeštvo.

Osupljivo lepa Bangle.Poleg lepo barvo, ta zapestnica ima zelo gladko površino.To bo definetely vam prinašajo srečo!

Morate vedeti, to zapestnico kot predlogo, naravne jade je v zapestnico, ki niso povsem enake zapestnico, ampak bom poslal kot nalašč.Želim vam srečno nakupovanje!

Dostava In Tovora:

Tovorni: Brezplačno dostavo po vsem svetu , pošljite jih na Kitajskem Post Letalom.

Čas dostave o 7-18 delovnih dni.Nekatere države lahko odloži 1-2 tednih.

Mi ladje blaga v 5 delovnih dneh po prejemu plačila potrdijo.

Opozorilo:

Če želite, da blago, ki je nujno, nam lahko pošljete po EMS ali UPS,DHL itd.Vendar so se še nekaj tovora .Ne pišite nam prvič, če želite, da spremembe, da EMS,UPS,DHL itd kurir.

Politika vračanja: Če niste zadovoljni z nakupom, iz kateregakoli razloga, nam to sporočite.Mi bo takoj zamenjajte element ali vam vrnili denar.To\'s, ki preprosto!Ladijski promet in manipulativni stroški se ne vrača.Tovorni promet za pošiljanje nazaj in ponovno pošlji bi morala biti plača kupec.Za vašo zaščito, prosimo, zavarovana vaše paket.

Če ste izdelki imajo kakršno koli poškodbo ali zamudo, prosimo ne odpirajte primeru, ali ne pušča Negativnih in Naravna povratne informacije, da ne more rešiti vse težave .Ampak povej nam, mi pa se bomo potrudili, da rešiti.

Če ste zadovoljni z nakupom, smo iskreno upam, da boste lahko pustite nas pozitivne Povratne informacije in štirih 5-star Podrobne Ocene prodajalcev (DSR), ki so bistvenega pomena za rast naših malih podjetij.

Poleg tega, PROSIM, NE zapusti nas, 1, 2, 3 ali 4 zvezdice, Podrobne Ocene prodajalcev zato, ker so enake negativne povratne informacije.Le 5-Podrobne Ocene prodajalcev so dobrodošli.

Oznake: agat zapestnica, cheongsam tkanine, čar kitajski, cartier tank, cheongsam obleko, qipao poletje, cartier ljubezen, bela topaz gemstone, čar srebrna, nogavice rumena kitajska

Številka Modela 65320.
Fine ali Moda Fine
Kovine Tipa NOBEN
Zapestnice Tip Bangles
Obliko\vzorec KROG
Slog Srčkan/Romantični
Strani Kamna Drugi Natrual materiala
Premer 56-62
Blagovna Znamka ONEVAN
Priložnosti Obletnica
Spol ŽENSKE
Glavni Kamen agate
Je Raztegljivo No
Vrsto Certifikata CMA
Številka Potrdila X17052301139

Napiši mnenje

široke hlačnice NARAVE sardonyx LEPIH žensk, sladke rumene čar agate bangle zapestnica cheongsam kitajskem slogu Chalcedony stranka

široke hlačnice NARAVE sardonyx LEPIH žensk, sladke rumene čar agate bangle zapestnica cheongsam kitajskem slogu Chalcedony stranka

Jade, privabljanje oči s svojo svetlo smaragdno-zelena, roza, sivke, oranžne in rjave barve.V Kitajski, jade predstavlja tisti zvestobe, lepoto, milino in čistosti. Jade je postal korist ženske in fantje.Njeno popolno compactness in skrajno trdoto predstavljajo sureness inteligence in pravice; notranje pomanjkljivosti, vedno prikazuje

Podobni izdelki