Novi Originalni BN44-00362A Moč Krovu 46C8000 PD46AF2_ZSM PSLF251B02A

Novo

€25.60

Na zalogi

Opis

garancija : 60 dni od ponudbe

Package : 1pcs odbor

Ta del lahko dela v več različnih modelov; preveriti pred oddajo ponudbe.

Če ne mislite, imamo najboljše cene na del, nato ponudbi !Najslabše, kar se lahko zgodi je, da smo namestiti.

DOSTAVA IN REKLAMACIJE

Vsi predmeti, ki so bili poslani v 48 urah po plačilu končana , Prosimo, Morate potrditi svoj naslov za dostavo, ko ste checkout .

Za Naslednje države , pošljemo postavka za Epacket s številko za sledenje ;

Hong Kong, Koreja, Japonska, Malezija, Turčija, Avstrija, Belgija, Švica,Danska,Madžarska,Italija,Luksemburg, Nizozemska, Nova Zelandija,Poljska,Švedska,Finska,Irska,Portugalska, Mehika, Kanada,Norveška,Avstralija,Francija,Nemčija,Rusija, SaudiArabia, Ukrajino, Zda,Singapur,Velika Britanija,Brazilija

druge države pa se bodo urejene tako, da pošlje za hong kong pošti ali Singapur post ( ki smo jih bo izbral, hitrejša dostava način) !

Bomo skrbno test vsak element pred odpremo.

Kakovost je zagotovljena!

Opombe:

Mednarodni Kupce Prosimo, Upoštevajte:

- Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

- Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

-NE bomo odgovorni za zamudo pri dobavi, vključno z, vendar ne omejeno na carinski poštnina preverjanje, stavke, višje sile ipd.

- Kot kupec, to je vaša dolžnost, da plača davka, ko bi se naročila iz tujine.Naša cena ne vključuje davkov, DDV, ali drugih skritih stroškov.

Vrnitev & Vračilo

Vračilo ali zamenjava zahtevo je na voljo le zahteve v 1 tednu po pošti prejeli & vrnitvi predmeta kot v enakem stanju, kot ga je prejel.

Prosimo, prepakirate postavka skrbno.Predmeti vrnejo bodo pregledani in nove nadomestne bo odpremljeno na kupca takoj, ko je ugotovil napako.V primeru, da je primerna zamenjava ni na voljo, potem vračilo bo izdan.Dostava, manipulativni in zavarovalni stroški so nevračljive.

Oznake: nadzor smart tv lg, xmtg, napajalnik samsung tv, odbor napajalnik samsung tv, kletka gh5, legi nevihte stroj, 5v arduino napajanje, panasonic s1, vintage nevihte stroj, pwi1704sv

Blagovna Znamka huanshengtu
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Novi Originalni BN44-00362A Moč Krovu 46C8000 PD46AF2_ZSM PSLF251B02A

Novi Originalni BN44-00362A Moč Krovu 46C8000 PD46AF2_ZSM PSLF251B02A

Opis garancija : 60 dni od ponudbe Package : 1pcs odbor Ta del lahko dela v več različnih modelov; preveriti pred oddajo ponudbe. Če ne mislite, imamo najboljše cene na del, nato ponudbi !Najslabše, kar se lahko zgodi je, da smo namestiti. DOSTAVA IN REKLAMACIJE Vsi predmeti, ki so bili poslani

Podobni izdelki