Vigi IC65 uhajanje modul A9V89440 VIGI IC65 ELE 4P 40A 300MA AC

Novo

€35.92

Na zalogi

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT,itd.Po potrditvi plačila, bomo poskrbeli pošiljki v najkrajšem možnem času.

3. Prosimo, skrbno potrdite svoj naslov za dostavo, preden smo dostave.Če obstaja kakršna koli vprašanja bomo vam bo stik v času.

4. Če se odločite Prodajalca Način Dostave ,bomo izberite express za dostavo v skladu s blaga in naročilo naslov.

5. Običajno blago vam bo poslano pravočasno.Včasih nekaj dni se lahko podaljša za carinske ali vreme.

6. Če niste prejeli vašega tovora v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo spremljali pošiljko in vam pravilno odgovori in zdravljenje sheme v najkrajšem možnem času.Mi bo rešila vse vaše vprašanja, dokler ne boste zadovoljni.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da ga pošljejo nazaj, od datuma, ki ste ga prejeli.Če je več kot 7 dni ali pa je bil uporabljen,potem NE BO nobenega VRAČILO ALI ZAMENJAVO.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži z vsemi sestavnimi deli in pribor, ki so vključeni in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente,razen če je proizvod (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

3. Bomo povrnili CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK , po tako Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.meridian-sun.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike, kot ste potrdili, da na www.meridian-sun.si!

Oznake: peč nadzor tip k, univerzalni brezžični remotes, hilux ogledalo nadzor, xiaomi stik lučka, svetilke tip r, nadzor čip hilux, daljinski stikala, psx nadzor brezžičnega omrežja, tiyota hilux zlitine whell, lučka remotes

Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Vigi IC65 uhajanje modul A9V89440 VIGI IC65 ELE 4P 40A 300MA AC

Vigi IC65 uhajanje modul A9V89440 VIGI IC65 ELE 4P 40A 300MA AC

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo

Podobni izdelki