4f-3.0*4*8*50,hrc60,materiala Karbida Kvadratnih Flatted Koncu Mlin štiri 4 flavta 3 mm premaz nano uporabite za Visoke hitrosti rezkalni stroj

Novo

€2.93

/ €3.62

Na zalogi

Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako.

Ker vse je ročni merilni, je lahko napaka v skupno dolžino nad izdelki, prosimo, da jih prejeli dejanskega izdelka prevlada!Najlepša hvala!

1. Značilnosti:

Dvojno in oster rob.

2. Primerni Materiali:

Premaz: NANO

Primeren za: 2 FLAVTA, rezanje šablon je dala prednost, 4 roba strani rezkanje in obraz mletju je dala prednost.Predlagamo, rezanje HRC50 - petdeset stopinj v jeklo material.

Primeren za obdelavo material: ogljikovo jeklo, legirano jeklo, orodnega jekla, utrjene in kaljena jekla in jeklenih delov hrc40-spodaj

3.Specifikacija:

za primer:4F-6*6*15*50

Rezanje premer(D1): 6 mm

Kolenom premer(D2): 6 mm

OAL(L): 50mm

Rezanje L(L1): 15 mm

Material: trda karbida

premaz:NANO

4. Package: Trde plastike polje

Poprodajne storitve:

Bomo preverili kakovost blaga pred odpremo.Če obstajajo nekatere pričakovane težave zgodi, upamo, da za reševanje problemov s kupcem skozi prijazno na naslednje načine:

Če je kakovost težav, kupec lahko predloži trdijo v 14days po prejemu blaga, mora kupec zagotoviti fotografije ali video posnetki in druga dokazila, da prodajalec, za identifikacijo.

Človek poškodovan, kupci prevzeti polno odgovornost

Kakovost izdelka program za obdelavo:

1).Kupec blago vrnili nam, in povrne stroške dostave, potem ko prejmemo blago, vam bomo poslali nov izdelek za kupca in plačati za ponovno pošlji ladijskega stroškov.

2).Če blago (skupne cene, vključno dostava je manj kot 10USD)je kakovost problem, bomo ponovno poslati nov izdelek kupec v naslednjem naročilu, če kupec ne načrtujejo, da bodo nov red v bližnji prihodnosti, kupec lahko plača poslati prevozni stroški in zahteva, da ponovno poslati nov izdelek.

Davek:

Plačevanje davkov je dolžnost vsakega državljana, kupec morali odgovorni za vse davke.Zaradi davčne težav, kupec zavrne sprejem blaga, kupec morali odgovorni za tovor iz in doma.

Plačilni Pogoji:

Sprejmemo samo depozitni.

Zaradi varnostnih razlogov, smo samo ladjo, da bi dostave naslov, ki ste ga potrdili z depozitni.

Dostava:

Glede pošiljanja:

Pred naročilom vas prosimo, obrnite na nas, da potrdite svojo prednost pošiljke način.Predmeti so le pošiljajo po tem, ko je plačilo potrjeno s Depozitni.

Dostava Podjetja:

Podpiramo pošiljke za "EMS","OKNA","DHL","Fedx","TNT"

Povratne informacije:

Zadovoljstvo strank je za nas zelo pomembna, f ste zadovoljni z elementi, ki ste jih naročili, prosim, pustite povratne informacije, če niste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije, lahko delamo skupaj za reševanje spora.

Politika vračanja:

Lahko vračila izdelka v 14 dneh po prejemu, Artikel mora biti vrnjen v novem stanju, kot ga je prejel, z vso priloženo dodatno opremo in literaturo, vključno s tovarno karton, Ladijski promet, ravnanje in zavarovanja ni vračljiva in kupcu povrne stroške dostave in logistike, se obrnite na nas kontaktirajte nas v roku 14 dni od prejema.

Oznake: uho obroči dragonball, uho obroči, dekleta, otroci, jon hart kodo kupona, egipt monako uhan, uho obroč srebrna s925, električni vrtalnik zm 15, uho področje uporabe fotoaparata ios, lamy imporium amazon, joma zgornji del trenirke moški

Premer 3.0
Premaz altın
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Konec Mlin
Številka Modela 4F-3*4*8*50
Skupna Dolžina 50mm
Blagovna Znamka XZQSK ORODJA
Material Karbida

Napiši mnenje

4f-3.0*4*8*50,hrc60,materiala Karbida Kvadratnih Flatted Koncu Mlin štiri 4 flavta 3 mm premaz nano uporabite za Visoke hitrosti rezkalni stroj

4f-3.0*4*8*50,hrc60,materiala Karbida Kvadratnih Flatted Koncu Mlin štiri 4 flavta 3 mm premaz nano uporabite za Visoke hitrosti rezkalni stroj

Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako. Ker vse je ročni merilni, je lahko napaka v skupno dolžino nad izdelki, prosimo, da jih prejeli dejanskega izdelka prevlada!Najlepša hvala! 1. Značilnosti: Dvojno in oster rob. 2.

Podobni izdelki