VŽIG BAN KI-DHQ-07 KIPOR IG770 ESE700 NADZOR NAVEDBA ZAŠČITE MODUL 700 W DIGITALNI GENERATOR DELI

Novo

€13.87

/ €19.82

Na zalogi

KIPOR Cape Pribor IG770 Vžigalno ban KI-DHQ-07

Spoštovani Kupci,

Hvala za vaše pozornosti!

Tukaj je nekaj točk, ki moramo pokazati, preden vam bo naročil:

1 .Kitajska Post je poceni, vendar bo trajalo tako dolgo, celo mesecev.Zato vas prosimo, poskusite uporabiti, Fedex, DHL ali če potrebujete del nujne.

2 .Ker posebna izdelke, ki jih prodajajo, ni težko za nekatere ljudi, da preverite, katere del je primerna.

Tukaj je en način, da se sklicuje na (Samo za referenco, prosimo, obrnite, da bi dobili pomoč, če niste prepričani, če ustreza) :

O dostavi

1. Če ste v Braziliji, Argentini , Čilu, Turčiji, prosimo, navedite vaše CNPJ / CPF / številko za DDV, če pošljete preko DHL/Fedex/UPS/TNT, ali bomo spremenili dostava način, da EMS, ne da bi obvestil.

2. Če ste v Rusiji , prosimo, da navedete svoje polno ime .

3. Preko DHL/Fedex/UPS/TNT, bo doplačilo $45, če je vaš naslov, ki je oddaljen en , bomo chang je, da EMS, če ne boste plačali oddaljeni naslov dodatnih stroškov. (China Post Zraka Parceli če ni EMS na državo )

4. Smo promiss elemente, ki so enaki kot jih je opisano, ampak imamo pravico, da spremeni nevtralno paket brez logotipa, ki je lahko drugačen, kot je prikazano na slikah.Ali je lahko visoka DAVKA boste morali plačati.

5. Če parcela je ni uspelo, dostavljeno, saj napačno ali brez potrebne informacije o pošiljanju, ali vam ne carinjenje, bomo ne nosi nobene odgovornosti.

Oznake: km2v80, 1jz, kamasutra, ig2000, saab 9 3 set, magneto vžigalne tuljave, es300h, earpick žlico, honda vžigalno, bbq ignitor

Postavka Dolžina IG770 ignition coil suit for kipor kama KI-DHQ-07
Blagovna Znamka PUOU
Vrsta Materiala KIPOR Cape Pribor IG770 Vžigalno ban KI-DHQ-07

Napiši mnenje

VŽIG BAN KI-DHQ-07 KIPOR IG770 ESE700 NADZOR NAVEDBA ZAŠČITE MODUL 700 W DIGITALNI GENERATOR DELI

VŽIG BAN KI-DHQ-07 KIPOR IG770 ESE700 NADZOR NAVEDBA ZAŠČITE MODUL 700 W DIGITALNI GENERATOR DELI

KIPOR Cape Pribor IG770 Vžigalno ban KI-DHQ-07 Spoštovani Kupci, Hvala za vaše pozornosti! Tukaj je nekaj točk, ki moramo pokazati, preden vam bo naročil: 1 .Kitajska Post je poceni, vendar bo trajalo tako dolgo, celo mesecev.Zato vas prosimo, poskusite uporabiti, Fedex, DHL ali če potrebujete del nujne. 2

Podobni izdelki