Taftana Boho Vzglavnik Bombaž Vezene Vrgel Blazino Zajema Dekorativne Blazine Pokrov 45x45cm za Kavč Posteljo Stol Doma Dekor

Novo

€7.01

/ €11.31

Na zalogi

Boho Vrgel Blazino Kritje Maroko Dekorativni Macrame Vzglavnik

Osnovne Informacije

Ime: Boho Blazine pokrov 45x45cm / 30x50cm Tkanine in Sestava: Bombaž površine + Poliester rese Velikost: 18in x 18in (45 cm x 45 cm) / 12" x 20"(30 cm x 50 cm) Količina: 1 Kos luksuzni blazino pokrov (brez blazino vložki) Uporaba: Padec dekor, avto dekoracijo, boho soba dekor za kavč, postelja, stol, itd.

BOHO DEKOR

Boho je stilu, ki je primerna za skoraj vse obstoječe oblike dekor je minimalističen ali maximalist, se gotovo ujame očeh in srcih večine ljudi.To boho taftana blazino kritje je v nevtralne barve, mešanje ter z več dekoracijo slog.Kot nalašč za dajanje v kavč, kavč, soba, pisarna, dnevna soba, stranka, avto, itd dodal, nežna in elegantna dotik v svojo sobo.Tudi lepo darilo za prijatelje, mamo in očeta ali ljubljene na Zahvaljujoč Daje Dan, Božič, rojstni dnevi, itd.

SKRITO ZADRGO ZAPRTJE

*Skrito zadrgo šivala na robu v ujemanje barve, deluje nemoteno. *Vzglavnik vstavite ali polnila ni vključen.

LEPO TEKSTURO

~Odlično izdelave in posebni design omogočajo, tekstura blazino kritje gosta in lepa. ~Ta bež in sive barve lahko tekmo različnih vrst dom dekor, dodaj eleganten in prefinjen občutek za vaš prostor.

OBČUTLJIVO RESE

~Je taftiranje del in rese so iz 40% bombaž, 45% poliester, 10% viskoznih vlaken. ~Kot tipični elementi boho plemenski dekoracijo, v rese in tuftings so super mehko, puhasto in udobno.

7 Različnih Stilov

-Nordijska Eleganten Dom Dekor - Skandinavski stil je zastopal barve svetlobe; to prinaša udobno in naravno občutek, da vaš prostor in je znan po vsem svetu za svojo preprosto dekoracijo.Sodobni ljudje opravljajo minimalism, ki je lepota preprostost.

Ocene Steno

Pregled izdelkov rezultat tako visoka, kot 4.8 !Zaslužiš si ga.

Več Vedeti

---SIZE&COLOR - nudimo 18" x 18"(45 cm x 45xm) 4 različnih stilov in 12" x 20"(30 cm x 50 cm) 2 slog.Da bi vam lahko pomagali narediti enostavno izbiro in prihranite čas.Vsak paket vključuje 1 pc blazino pokrov brez vstavi.Prosimo, dovolite 1-2 cm odklon, ker ročno rezanje in šivanje. ---EDINSTVEN BOMBAŽ, PLATNO MATERIAL - celotna površina je izdelana iz 100% bombaža.Najboljše, visoke kakovosti, visoko gostoto bombaž, platno material je bolj lepe, debelejša in težja od drugih trgovinah.Za taftiranje del vključeni vezenje in rese je izdelan iz 40% bombaž, 45% poliester, 10% viskoznih vlaken.Taftana deli so super mehko, puhasto in udobno.Lepe izdelave omogoča taftiranje del in rese gosto in estetsko. ---PRANJE VODNIK & SERVICE - Za taftana blazino primerih, priporočamo ročno pranje.Prvo čiščenje imajo lahko nekatere plavajoče tkanine, ki je normalno.Naša ekipa si prizadeva za zagotavljanje najboljših storitev za naše stranke.Dobrodošli, da nam pišite, če boste dobili nobenih težav z vašega naročila. ---UPORABLJA - Primeren za dom ali avto.To je odlično darilo za dekoracijo doma.Vendar ne prezri njena praktičnost.Lahko objem v spanje ali pa ga postavite na kavč v dnevni sobi kot oporo za hrbet.To je do vas.

Podjetja Prikaži

Stranka Q&A

V: ali imate resnično blizu fotografije?Lahko sem pogled?A: Da.Imamo.Bom poslal realno sliko kasneje.Q: Kako prilagodite izdelke drugih velikostih?A: Prosim, obrnite na našo customer service neposredno.Q: Kaj logistika se uporablja za dostavo? A: izdelki so poslane za www.meridian-sun.si Standardne Dostave, Kitajska Post Air Mail, ePacket, YanWen Posebno Linijo, doseže večina držav v 10 do 35 delovnih dni.Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 60 delovnih dneh.Če želite, da se predmet hitreje, se obrnite na nas za plačilo dodatnega tovora, vam lahko ponudimo naslednje hitrejši in cenejši ladijski promet načine: UPS, DHL, Fedex, TNT, DEPX, EMS.Preko teh načinov, lahko dobite element v približno 5-7 delovnih dneh.Q: Kako, da se vrnete blaga in vračilo? A: povrnili vam Bomo kupcev, če obstaja kakovosti težavo z izdelkom.Vam ni treba vrniti blago v tem primeru.

Nazaj Domov

Prijazno Opomnik

- Za čopasto rese blazino primerih, ročno pranje je priporočljivo.Prvo čiščenje imajo lahko nekatere plavajoče tkanine, ki je normalno. -Na velikost izdelka je polaganje ploščic velikost prevleke, ne bo 1-2 cm napaka v ročno merjenje. -To slike izdelka je realshot.Zaradi razsvetljave razlogov in različne prikaz učinkov različnih monitorjev, dejanske barve se lahko razlikuje od izdelka sliki. -Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje in podporo.

Oznake: za dom, boho vrh, krzno vzglavnik 40x40cm, kustuv blazino pokrov, Blazine, Bombažne Tkanine, vzglavnik, puško, pištolo, primeru blazino, salon blata

Nastavite Vrsto No
Nespodobno Sliko No
Slog Navaden
Številka Modela Vzglavnik
Material Poliester / Bombaž
Tkanine, Štetje 20
Funkcija bombažne prevleke
Razred Razred A
Funkcija 1 vzglavnik primerih doma dekor
Vrsta Dekorativne Pillowcases
Tip 1 boho blazino pokrov
Uporaba dekoracijo salon
Spolnost No
Funkcija 2 dnevna soba dekoracijo
Tehnika Tkanine
Niti Štetje 100TC
Poreklo CN(Izvora)
Tip 2 macrame blazino
vzorec Vezene
Velja za Jesensko Dekoracijo
Vzorec Tipa črtasto

Napiši mnenje

Taftana Boho Vzglavnik Bombaž Vezene Vrgel Blazino Zajema Dekorativne Blazine Pokrov 45x45cm za Kavč Posteljo Stol Doma Dekor

Taftana Boho Vzglavnik Bombaž Vezene Vrgel Blazino Zajema Dekorativne Blazine Pokrov 45x45cm za Kavč Posteljo Stol Doma Dekor

Boho Vrgel Blazino Kritje Maroko Dekorativni Macrame Vzglavnik Osnovne Informacije Ime: Boho Blazine pokrov 45x45cm / 30x50cm Tkanine in Sestava: Bombaž površine + Poliester rese Velikost: 18in x 18in (45 cm x 45 cm) / 12 x 20 (30 cm x 50 cm) Količina: 1 Kos luksuzni blazino pokrov (brez blazino vložki) Uporaba: Padec dekor,

Podobni izdelki