Za Samsung C9 Pro C9000 Primeru C9Pro 360-Stopinjski Zaščitnik Celotno Telo, Telefon Primeru za Samsung Galaxy C9 Pro pokrijemo s Stekleno Film

Novo

€3.72

/ €3.96

Na zalogi

Za Samsung C9 Pro C9000 Primeru 360-Stopinjski Shockproof Mat Pokrovček Za Samsung Galaxy C9Pro Funda

Material : Premium Težko PC

Strcuture: Nazaj Primeru + Sprednji Primeru + Steklo Film

Prednost: 360 Popolno Zaščito Primeru Telefon za Samsung Galaxy C9 Pro Primeru

Funkcija : Anti-knock / šuko / Umazanijo-odporne

Q: ali Lahko zaupam fotografijami, objavljeno?

A: Vse slike so 100% prvotno sprejeti po naših fotografov.zagotavljamo elemente, boste prejeli, bodo enake, kot je opisano.Vendar somethimes, paket se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.Vendar, barve lahko malo drugačna zaradi razlike med računalnikom, monitorje nastavitev in prostim očesom različne barve.

V: Kaj lahko storim, če sem prejeli zdrobljen parcele?

A: Mi bo paket element z debelimi mehurček pene blazino ali peno polje, da se prepreči škoda.Ampak včasih zaradi kurirske je prostih ročaj, na parceli so morda v okvari.Prosimo, bodite pozorni na nedelujočo parceli in zavrni, da se prijavite, če, ko ste prejemati.

V: Kaj lahko storim, če menim, nezadovoljni z postavke?

A: mi Smo, ki zagotavljajo, da se zagotovi 100% izpolnjuje storitev za vaše in 100 dni garancije.Tako da ne skrbite ko se počutite nezadovoljni z elementi, ki ste jih prejeli, smo vedno odgovorno in bolnik za vaše težave.

Upamo tudi, ste lahko bolnik in ostanite v stiku z nami za reševanje kakršnih koli težav.Prosim, ne zapusti nas negativne povratne brez komunikacije.

Q: Kako nas lahko kontaktirate ?

A: lahko enostavno pošljite nam sporočilo, ali govorite z nami skozi TradeManager.Bomo odgovor na vsako vaše vprašanje v roku 24 ur, če ne takoj!Ko naredite red, je vrstica za sporočila, vam lahko sporočite nam vaše zahteve o barvo in vse ostalo, bomo ravnali z vaše naročilo, kot tisto, kar ste rekli.

Q: Kako o računu in davek?

A: V različnih državah carinskih predpisov, carinjenje čas bo drugačen, prosimo, da pravočasno sledenje informacij, se obrnite na lokalni pošti, če je to potrebno.

Mednarodna kurirska ponavadi proizvajajo tarife, prosimo za razumevanje, lokalni davek na carinsko standardov, tako da se prepreči carinska vprašanja, ki povzroči izdelek vrniti ali uniči, če je potrebno, prosimo, posvetujte s carinjenje podjetja ali prenos informacij na lokalni carinjenje.Končno, želim vam srečno nakupovanje, najlepša hvala za vašo podporo.

Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se Mora Ujemati vaš naslov za dostavo.

Če niste prejeli vašo pošiljko v 40-60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Sklic čas dostave.

Oznake: c9 pro, ifone 6 apple stekla, primerih c9pro, c9, xcover pro, galaxy harajuku, primeru redmi opomba 9pro stich, stekla kaliti, ohišje za disk, samsung duo primeru 2

Funkcija B Navaden Trde plastike shockproof primeru telefon
Funkcija 3 v 1, Trdi PC Popolno zaščito ohišje Za Samsung Galaxy C9 C9000
telefon primeru Slog Luksuzni poslovni telefon, ohišje Za Samsung Galaxy C9 Pro
Združljiv Blagovne Znamke Samsung
Material Visoka kakovost trde plastike + PC
Design Navaden
Mobilni telefon kritje Za Samsung Galaxy C9 Pro C9000
Blagovna Znamka SuliCase
Mobilni Telefon Dodatki Untra tanek telefon Primeru
Številka Modela 360 Ohišje Za Samsung Galaxy C9 Pro C9000
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Pol zavit Primeru
Funkcija c 360 Popolno zaščito ohišje za samsung C9 Pro
Združljiv Samsung Model Galaxy C9 Pro
Značilnosti 360 Popolno Zaščito Shockproof Primeru Telefon

Napiši mnenje

Za Samsung C9 Pro C9000 Primeru C9Pro 360-Stopinjski Zaščitnik Celotno Telo, Telefon Primeru za Samsung Galaxy C9 Pro pokrijemo s Stekleno Film

Za Samsung C9 Pro C9000 Primeru C9Pro 360-Stopinjski Zaščitnik Celotno Telo, Telefon Primeru za Samsung Galaxy C9 Pro pokrijemo s Stekleno Film

Za Samsung C9 Pro C9000 Primeru 360-Stopinjski Shockproof Mat Pokrovček Za Samsung Galaxy C9Pro Funda Material : Premium Težko PC Strcuture: Nazaj Primeru + Sprednji Primeru + Steklo Film Prednost: 360 Popolno Zaščito Primeru Telefon za Samsung Galaxy C9 Pro Primeru Funkcija : Anti-knock / šuko / Umazanijo-odporne Q:

Podobni izdelki