12 Barv Elastična Stretch Kavč Kritje Soild Barve Kavč, Prevleke za Kavč Mehko Kavču Kritje Doma Dekor Kavč Zaščitnik

Novo

€9.92

/ €12.72

Na zalogi

Podrobnosti o izdelku Paket Vključuje:1pc kavč kritje Izdelek je le kavč pokrov, ki ne vključuje blazine pokrov.(Cena je samo za 1pc kavč kritje,ne vključujejo blazine kritju ali drugih dodatkov,če želite blazine kritje,morate postaviti naročilo posebej.) Velikost Predlaga: prosim izmerite svoj kavč vključujejo nasloni za roke,nato pa izberite velikost.Če ne ukrepa vključujejo nasloni za roke,kavč, pokrov bo manjše kot vaš kavč. · 1-sedeži, dolžina kavč moralo biti v 90-140 cm · 2-sedežnica, dolžina kavč moralo biti v 145-185 cm · 3-sedežnica, Dolžina kavč treba 190-230 cm · 4-sedežnica, dolžina kavč treba 235-300 cm Za L tip ali Kotu ali sekcijska kavč, ki v kombinaciji z 2 delov, ki so posebej, morate naročiti 2pcs kritje za to.Velikost pokrova je odvisen od dolžine AA, BB in CC linije.Na primer: Če je AA=200 cm, BB=160 cm, potem bi lahko šel za 1 PC trije sedeži kavč pokrov in 1 PC dvosed kavč kritje.Naš kavč pokrov, ki se uporablja za kavč, ki obstaja vrzel,med sedalo z naslonom in armrest.(Prosimo, prepričajte se, da vaš kavč je globoko vrzel, da zdrsne pene palice, preden jo kupite.Naš kavč pokrov ni primeren za kavč s plitvo vrzel.) Uporablja: Ta osnovni slipcover in ščiti vaše pohištvo iz madeže, madeže, obrabe, da bi preprečili pridobivanje uničil.To je super za domove z hišne ljubljenčke, ali za vsakogar, ki iščejo ekonomično rešitev za pohištvo zaščito.Lahko celo kupite različnimi barvami in dekoriranje kavč glede na sezono in razpoloženje.Opombe: 1、 Ročno merjenje 1-3 napake dovoljene,različne države imajo različne velikosti,prosimo, preverite, preden jo kupite. 2、 Zaradi dolge razdalje prevoza problem,izdelek, ki bo malo krat,pa morda ne tako ravno kot sliko ,vendar odmerek ne vpliva na kakovost in uporabo izdelka. 3、 Saj je razlika med različnimi monitorji,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo vam, da vzorec je isti, kot je prikazano na fotografijah. 4、 Katera ne, ne moreš izbirate barvo gumb,se obrnite na nas.Opozorila: · Izogibajte se uporabi belila za pranje prevleke · Operite z apparels ali oblačil, ki imajo podobne barve.

Plačilo

100% plačila pred dostavo, vas prosimo, prepričajte se, da ste zapustili skupaj pravilne informacije vključujejo ime, priimek, naslov, poštno številko, telefonsko številko, bo blago odpremljeno na naslov, ki ste ostali v vrstnem redu, in "P. O. box" ni dovoljeno v naslovu.

Smo raje plačilo preko DEPOZITNI ki je varnostni način za vas.Če ga želite plačati za druge načine, se obrnite na nas.

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina (razen za brezplačno dostavo).

Dostava

Mi bomo poslali postavke v 5 dneh po vaše plačilo, je končan.

Povratne informacije Naš cilj je 100% pozitivne povratne informacije in 100% zadovoljstvo strank.Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Če niste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.Lahko delamo skupaj za reševanje spora.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Oznake: pokrov kavč stretch, cvet stenske nalepke, zaščitnik kavč, kritje za kavč univerzalno stretch, pokrov kavč, pokrov kavč nepremočljiva, ohišje za kavč stretch, kavč kritje kavč, pokrov sedeža kavč, modra kavč set

Številka Modela funda kavč
Uporablja Kavč Področna Kavč
Postavka 1 cubre kavč/housse de canap
Postavka 4 capa de kavč
Uporabite za kavč, prevleke za dnevno sobo
Vzorec Tipa Trdna
Proizvodnja Kavč Pokrov
Blagovna Znamka CANIRICA
Postavka 3 copridivano
Slog Sodobno
vzorec TISKANE
Material 100% Poliester
Postavka 2 kavč pokrov
Velikost 1/2/3/4 Seater

Napiši mnenje

12 Barv Elastična Stretch Kavč Kritje Soild Barve Kavč, Prevleke za Kavč Mehko Kavču Kritje Doma Dekor Kavč Zaščitnik

12 Barv Elastična Stretch Kavč Kritje Soild Barve Kavč, Prevleke za Kavč Mehko Kavču Kritje Doma Dekor Kavč Zaščitnik

Podrobnosti o izdelku Paket Vključuje:1pc kavč kritje Izdelek je le kavč pokrov, ki ne vključuje blazine pokrov.(Cena je samo za 1pc kavč kritje,ne vključujejo blazine kritju ali drugih dodatkov,če želite blazine kritje,morate postaviti naročilo posebej.) Velikost Predlaga: prosim izmerite svoj kavč vključujejo nasloni za roke,nato pa

Podobni izdelki