Slušalke Xiaomi batne sveže

Novo

€6.34

/ €6.54

Na zalogi

Slušalke Xiaomi batne sveže (Srebrni)

Aluminij zlitine lupini Lepe izdelave delo s kovinsko

Primer slušalke je izdelana iz aluminijeve zlitine, z uporabo tehnologije anodno oksidacijo kovinskih, zunanji strani ohišja подверглась sandblast cirkonij obdelavo, to je bilo prejetih nedrseča mavrična na svetlobo fino teksturo, ki ne ostanejo odtisi.

Высокачественное uspešnosti Udobno nošenje

Uporabo posebne tehnologije obdelave kovin rob dovoljeno za zaščito roke proti mogoče kosi, še bolj ergonomska oblika.Ko kupite komplet je 2 dodatno niz silikonski амбушюров (S/L).

Uravnotežen sistem zvok Демпфированием Tretje generacije

Uravnotežen sistem z демпфированием tretje generacije je posebno obliko, ki omogoča, da ustvarite dve zraka akustični votlini, prispevale k prenosu bolj realističen zvok: Prvi Govornik votlini je neposredno v domače слуховом mimo, drugi, имеющая luknjo, izpuh zraka, v primeru, slušalke, vse je v redu za srednje tone, so bili še vedno Bole izvrstno, насыщенными in čisto.Tretja različica optimizacijo celotnega sistema z демпфированием naredi zvok še bolj kakovostna in uravnotežena.

Vgrajen mikrofon Za klice

Slušalke združljive s telefoni Xiaomi, večina Android telefonov, kot tudi kot iPhone, iPad, iPod, itd., spoznal predvajanje zmogljivosti in stop аудиозаписей, sprejemanje in končanje klicev itd. (ne podpira funkcijo za prilagajanje glasnosti).

Varno za sluh Veliko paleto raziskovalnih zaradi svoje безопастности

Изучен veliko paleto medicinskih raziskav pomoči pass, za bolj udobno uporabo.Čisto novo zasnovo внутриканальных slušalke, ki основываются na ergonomska oblika, je bil изучен veliko paleto podrobnosti o distribuiranja zvoka prek slušnega mimo ljudi, внутриканальные slušalke so nagnjeni design, zaradi katere so kot nalašč za udobno dolgotrajno rabo, za isto popolnoma zanesljiv.Optimizirana zanesljivo design, bolj udobno nositi.

Oznake: 8 inch, pro xiaomi, mi xiomi, mijia, zaslon galaxy s20, mijia xiaomi, earphon xiaomi, mi, primeru sketch, mi xiaomi

Dolžino Vrstice 1.25 m
Sporočilo Žično
Obseg Impedanca do 32 Ω
Nadzor Gumb No
Max Izhodna 5 mWmW
Slog Za V Uho
Odpornost 32Ω
Blagovna Znamka Xiaomi
Priključki 2,5 mm

Napiši mnenje

Slušalke Xiaomi batne sveže

Slušalke Xiaomi batne sveže

Slušalke Xiaomi batne sveže (Srebrni) Aluminij zlitine lupini Lepe izdelave delo s kovinsko Primer slušalke je izdelana iz aluminijeve zlitine, z uporabo tehnologije anodno oksidacijo kovinskih, zunanji strani ohišja подверглась sandblast cirkonij obdelavo, to je bilo prejetih nedrseča mavrična na svetlobo fino teksturo,

Podobni izdelki