MEO otroške maske proti meglica, prah PM0.1 dihanje in stroj fantje in dekleta, narejene v Novi Zelandiji, modra, roza za otroke ovce

Novo

€12.68

/ €26.41

Na zalogi

MEO™ | Otroci Masko

MEO™ je značilen zaščitne maske, izdelane posebej za zdravje ljudi.S poreklom iz Nove Zelandije, ki združuje elemente narave, tehnologije in inovacij ter bo prispevala k bolj zdravo svetu.

5 ključne elemente:

*Preprečevanje gripe – Zelo učinkovit škodljivih zraku ba pogoje, odstranjevanje najbolj gripe patogeni.To edinstveno anti-bakterijske kakovosti uporabnikom pomaga zmanjšati tveganje, da so okužene z virusom prehlada in gripe.Prav tako lahko zmanjša zdravju škodljive pline, kot so formaldehid.

*Zajemanje delcev – Učinkovito zajemanje 99.67% PM za 0,1 škodljivih delcev, boste imeli popolno zaupanje, da je vas ščiti pred boleznimi, ki jih povzročajo delci v zraku.

*Udoben in zračen – Obsežne raziskave in analize, ki so bile sprejete v masko, ki lahko vzorčna da se prilegajo vsaki obraz udobno.Nastavljiva ušesa zank in noseband obliki odlično pečat.Svojih high-tech materiali, kakovost izdelave, in edinstven zamenljivi filter zmanjša kopičenje vlage in toplote, zaradi česar MEO™ zelo dihanje masko.To je tako udobno, boste pozabili ste jo nosi.

*Preprečite alergije – Helix™ filter uporablja naravne novozelandski volne medijev.To je naravno, udobno in mehko, učinkovito filtriranje prahu v zraku in najbolj alergene, kot so cvetni prah, plesni, pršice, itd.in zmanjšuje pojav dihal, alergije, npr. seneni nahod, alergijski rinitis, alergijsko astmo.

*Novozelandski Manuka olje – Vsak MEO™ Otroci je prežet s posebej oblikovano novozelandski Manuka olje, ekstrakt, za pomirjevalno in blagodejno zaščito dihal.

*Varna in koži prijazna – tkanine, ki je varna in nestrupen.To je enostavno, da dajo na, udobno nositi in ponuja uporabniku neprimerljivo raven zaščite.

Prosimo, da se vljudno opozoriti,,navedenih izdelek proizvaja in distribuira v tujini in v skladu z zakoni svoje države izvora.

Oznake: A25, ffpp2 masko, shaun ovce, maska usta, ffp2 temno modra, batman otroci masko, zelandija, otroci masko perilo, ffp2 otrok modra, Ljubezen Mei

Varnostni standard NOBEN
Razred zaščite NOBEN
Poreklo Celinska Kitajska
Blagovna Znamka meo

Napiši mnenje

MEO otroške maske proti meglica, prah PM0.1 dihanje in stroj fantje in dekleta, narejene v Novi Zelandiji, modra, roza za otroke ovce

MEO otroške maske proti meglica, prah PM0.1 dihanje in stroj fantje in dekleta, narejene v Novi Zelandiji, modra, roza za otroke ovce

MEO™ | Otroci Masko MEO™ je značilen zaščitne maske, izdelane posebej za zdravje ljudi.S poreklom iz Nove Zelandije, ki združuje elemente narave, tehnologije in inovacij ter bo prispevala k bolj zdravo svetu. 5 ključne elemente: *Preprečevanje gripe – Zelo učinkovit škodljivih zraku ba pogoje, odstranjevanje

Podobni izdelki