Moda za Ženske Bleščica Nahrbtnik Oblikovalec Ženski Bagpack Preprosta, Lahka Dama, Velika Zmogljivost Nahrbtnik Sije

Novo

€17.64

/ €29.40

Na zalogi

1. To žensk nahrbtnik je izdelan iz visoko kakovostnih tkanina oxford s a eleganca bleščica, design, ki je čvrst in lahek za vsakdanjo uporabo.

2. Uporablja se lahko za dnevne, nakupovanje, izleti in kratke izlete.Je zelo prostorna in ima dovolj prostora, da opravlja vse dnevne potrebe.Prostoren za prilagoditev vašega iPad, mobilni telefon, denarnico, dežnik, očala primeru, kozmetika, ključe in druge pripomočke in podobno...to je eleganten, prostoren in primeren za vse starosti.

3. Nahrbtniki so idealne za vikend počitnice, potovanja, visoko šolo, fakulteto, nakupovanje, delo, urad idealen za rojstni dan darila, Božična darila.

PLAČILO:

1. Sprejemamo vse plačilnih metod, ki so podprte z www.meridian-sun.si. 2. Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Na debelo, vam bomo ponudili popust.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne bo pustil vse informacije o nas, če bi radi.

POŠILJKE:

1. Prosimo, bodite prepričani, da vaš naslov za dostavo pravilen.Prosim, pustite nam vašo voljo telefonsko številko in poštno številko.To je zahteva, ki jih na Kitajskem Post Office.Drugače, parcela bodo zavrnjeni! 2. Vsi predmeti, ki bo odposlano v roku 3 do 5 delovnih dni.

ČAS DOSTAVE:

1. Običajni čas dostave je prikazano spodaj.Ampak ne moremo zagotoviti dostave časa.

2. Če je zaščita datum bo teče ven, vendar je blago niste prejeli, prosimo, obrnite na nas.Če se strinjate, bomo lahko podaljša, če želite, da vaš denar je na varnem.

OBVESTILO:

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

VRNE GARANCIJO:

1. Preverili bomo postavka premislite, preden dostava. 2. Če niste zadovoljni z postavke iz katerega koli razloga, vas prosimo, da nas kontaktirate.Bomo bodisi poslali novo ali vračilo denarja, se takoj po prejemu vrnjenega artikla.

POVRATNE informacije:

1. Če je kaj narobe z elementi, ki ste jih prejeli, se obrnite na nas PRED odhodom vse nevtralne ali negativne povratne informacije.Bomo poskušali naše najboljše, da bi našli zadovoljni rešitev za vas.Razumevanje je zelo dobrodošel. 2. Če ste zadovoljni z elementi, ki ste jih prejeli, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic za nas.

Oznake: kovanci bleščica nahrbtnik, veje svetlobe, notranje oblikovanje, 2020 nahrbtnik ženske, min ženske nahrbtnik, sije nahrbtniki, Nahrbtnik, nahrbtnik bleščica, nahrbtnik jean, retro nahrbtnik ženske oblikovalec, ženske kiple nahrbtnik

Spol ŽENSKE
Zmogljivosti 20-35 Liter
Vzorec Tipa Trdna
Ročaj/Trak Tip Mehki Ročaj
Moda trak
Glavni Material Oxford
Izvajanje Sistema Arcuate Ramenski Trak
Poreklo CN(Izvora)
Obloge Materiala Poliester
Dež Kritje, No
Zunanjost Silt Žep
Dekoracijo NOBEN
Blagovna Znamka GEMACAR
Notranjost Notranjost Zadrgo Žep
Zapiranje Tip zadrgo
Slog Moda
Nahrbtniki Tip Softback
Številka Modela 27KPK9049
Postavka Vrsta Nahrbtniki

Napiši mnenje

Moda za Ženske Bleščica Nahrbtnik Oblikovalec Ženski Bagpack Preprosta, Lahka Dama, Velika Zmogljivost Nahrbtnik Sije

Moda za Ženske Bleščica Nahrbtnik Oblikovalec Ženski Bagpack Preprosta, Lahka Dama, Velika Zmogljivost Nahrbtnik Sije

1. To žensk nahrbtnik je izdelan iz visoko kakovostnih tkanina oxford s a eleganca bleščica, design, ki je čvrst in lahek za vsakdanjo uporabo. 2. Uporablja se lahko za dnevne, nakupovanje, izleti in kratke izlete.Je zelo prostorna in ima dovolj prostora, da opravlja vse dnevne potrebe.Prostoren za prilagoditev vašega iPad, mobilni telefon,

Podobni izdelki