4 Rok Multi-funkcijo, ki Visi Vrečko za Shranjevanje Igrač Organizator Igrače Vrečko, kopalnico, kuhinjo, Omaro za shranjevanje orodja

Novo

€0.82

/ €5.45

Na zalogi

4 polica za Omaro za shranjevanje vrečko Mrežo očesa steni visi Skladiščenje neto vrečko oblačila pribor za shranjevanje

Funkcija Barve: Modra, Rumena,Siva Velikost(L) X (W): 110 cm x 30 cm kot Nalašč za shranjevanje: oblačila, perilo, igrače, obutev, itd kot Nalašč za shranjevanje: oblačila, perilo, igrače, obutev, itd Ponuja odlično otroško prijazen design, zaradi česar je primeren za njihove sobe.Je lahko vaš prostor bolj urejeno in bo vaše življenje bolj enostavno je zložljivo, tako da je prenosni in se lahko izvede kjerkoli.4 stopnje visi skladiščenje je kot nalašč za v notranjosti doma in za potovanja.Kot izdelek je 4 različnih oddelkov, ustvarja veliko prostora za shranjevanje veliko različnih stvari.Očesa tkanine, ki je kot nalašč za prezračevanje, to pomeni, da je perilo vonj ne ustavi.

Package Seznam:

1X Visi Skladiščenje Opozoriti:

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Prosimo, dovolite 1-2 cm odklon obstaja zaradi različnih merilnih poti,Hvala vam!

Obrišite z vlažno krpo za enostavno čiščenje,Okolju prijazno nontoxi PE nepremočljiva ohranja svoje stvari od tega, da je poškodovana.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti 5 ZVEZD, in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

Vaš Satisfication in Pozitivne Povratne informacije so za nas zelo pomemben.Če imate kakršnakoli vprašanja,prosimo, fell prosimo, da nas kontaktirate, preden ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vaše težave.

1) DOSTAVA po celem SVETU.. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2) S&H NE VKLJUČUJE DAJATEV, kupce, ki bodo odgovorni za vse lokalne davke in druge uvozne takse.

3) Naloge, ki se obdelujejo v obljubljeno dni po plačilu preverjanje.

4)Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslovi se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

5) slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za naš zgolj kot referenca.

6) STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

7) Če je niste dobili vašo pošiljko v 39 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in priti nazaj k tebi, kakor hitro je možno, z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

8), lahko sledite številko za sledenje ali lahko vidite, sledenje podatkov iz vaše naročilo online .

1) sprejemamo Ali Zahodne Unije, TT, PP in plačilni procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti izvršeno v 7 dneh od naročila.

Vrnitev & Vračilo

1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, bo na kupca stroškov.

2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in številko naročila.

3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO WINNINNG ZNESEK PONUDBE, razen ladjar stroškov, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor je priložen.

1) 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2) Okvarjeni elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: košare za shranjevanje, hecare kopalnica organizator, organizator za papir in dokumenti, beaded viseče košare, kotu pletene košare, wardrob, v košarico ratana, tabela polica organizator, etagere shranjevanje, escurreplatos cocina

Številka Modela L0102
kopalnica vrečko za shranjevanje steni visi vrečko
Funkcija Zložljiva
Manjše Izdelke Za Shranjevanje Visi skladiščenje
Material Plastični
Manjše Izdelke Vrečko Za Shranjevanje Mreža vrečko za shranjevanje
Uporaba Manjše izdelke
Hook up visi vrečko Mreža steni visi vrečko
omaro visi polje kuhinja visi skladiščenje
Poreklo CN(Izvora)
Neto Vrečko Za Shranjevanje pranje pripomoček za shranjevanje
4 Rok visi organizator Ponovno Očesa Vreče
Vrsta Shranjevanje Košare
Zračna vreča Perilo-bombaž kvalitativne mate
Za shranjevanje dnevna soba, kopalnica,garderoba, v stene,v ozadju vrata
Blagovna Znamka VESNAHOME
najlon očesa vreče Tip

Napiši mnenje

4 Rok Multi-funkcijo, ki Visi Vrečko za Shranjevanje Igrač Organizator Igrače Vrečko, kopalnico, kuhinjo, Omaro za shranjevanje orodja

4 Rok Multi-funkcijo, ki Visi Vrečko za Shranjevanje Igrač Organizator Igrače Vrečko, kopalnico, kuhinjo, Omaro za shranjevanje orodja

4 polica za Omaro za shranjevanje vrečko Mrežo očesa steni visi Skladiščenje neto vrečko oblačila pribor za shranjevanje Funkcija Barve: Modra, Rumena,Siva Velikost(L) X (W): 110 cm x 30 cm kot Nalašč za shranjevanje: oblačila, perilo, igrače, obutev, itd kot Nalašč za shranjevanje: oblačila, perilo, igrače, obutev, itd Ponuja

Podobni izdelki