1PCS ptica papiga torto model design hrane polje možgane igra, igrača smešno papiga valjčni podajalnik igrače kolesa

Novo

€5.10

/ €8.50

Na zalogi

Opis izdelka

Ptica Papiga Hrane Polje Barva: prozoren/modro/vijolično Material: plastika Premer: 13 cm Pakiranje: 1PCS

Opis

1. Enostaven za namestitev v vsako kletko, bi ur zabave vsak dan. 2. To je hrana, napajalni in intelektualne igrača za ptice. 3. Primerna za papige, parakeets in druge ptice, ali hrčki, chinchillas in druge majhne živali.

Toplo opomnik

Dragi kupec, zaradi svetlobnih učinkov, ločljivost zaslona, ročno merjenje, itd., obstajajo lahko nekatere manjše razlike v barvi in velikosti med fotografijah in dejanskimi predmeti.Iskreno upam, da boste razumeli!Hvala!

Slike Izdelkov

O povratne informacije

★Če ste zadovoljni z našimi izdelki, Pls, da nam 5 Zvezdic Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni. ★Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve. ★Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Mi vam bo dala pozitivne povratne informacije po prejemu plačila. ★Če ste nezadovoljni s svoje predmete, se prosimo obrnite na našo Customer Service.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo! ★Povratne informacije, je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

O Ladijski

♡ Običajno, smo lahko ladjo iz vaše naročilo v roku 48 ur po tem, ko prejmemo vaše plačilo. (Pravna Počitnice in nedelje, ne moremo ne ladje, da v času, prosimo za razumevanje.) ♡ Včasih, zaradi logistike posodobitve informacij počasi, parcela sledenje podatkov bo posodobitev v 3-5 dneh. ♡ Čas dostave je odvisen od namembne države in drugih negotovih dejavnikov, to ponavadi traja približno 10-30 dni po navadni pošti(www.meridian-sun.si Standardne Dostave,ePacket,Kitajska Post Air Mail itd.). ♡ Prosimo zagotovite, da je vaš naslov in polno ime pravilno nastavljena v angleškem jeziku.

Oznake: anti ptica neto, papiga ostriž, podajalnik ptic na prostem, napajalni ribe, dodatek ptica, umrl ptice, polje za sladica, torto orodje za zasnovo, kletka papiga, papiga igrača

Vrsta Ptice
Premer 13 cm
Material Plastični
barve pregledna/modro/vijolično
Pakiranje 1PCS
Ime Ptica Papiga Hrane Polje

Napiši mnenje

1PCS ptica papiga torto model design hrane polje možgane igra, igrača smešno papiga valjčni podajalnik igrače kolesa

1PCS ptica papiga torto model design hrane polje možgane igra, igrača smešno papiga valjčni podajalnik igrače kolesa

Opis izdelka Ptica Papiga Hrane Polje Barva: prozoren/modro/vijolično Material: plastika Premer: 13 cm Pakiranje: 1PCS Opis 1. Enostaven za namestitev v vsako kletko, bi ur zabave vsak dan. 2. To je hrana, napajalni in intelektualne igrača za ptice. 3. Primerna za papige, parakeets in druge ptice, ali hrčki, chinchillas

Podobni izdelki