Družina Starševstvo Kolesarjenje Oblačila Moških Pro Kolo Jersey Set Dolg Rokav Mtb Jahanje Obleko Za Ženske Kolesa Enotno Otroci Šport

Novo

€18.63

/ €34.50

Na zalogi

Velikost Grafikona za Otroke

Opomba: Te je Azijski velikosti, ki je manjši od EU ali ZDA velikosti.Prosimo, da vašo velikost izbor, ki temelji na naše predloge in velikost grafikona.Ta velikost grafikona je samo za vašo referenco, če ne veste, kaj velikost izbrati, nas, prosimo, kontaktirajte!

Paket vključuje: (Kombinacija neobvezno)

Kombinacija 1: Majica + Hlače = 1 Nastavite Kombinacija 2: Jersey Le =1 Kos (tudi kolo ali čelado)

Prodajne Točke

Hitro sušenje Tkanine:

1. Zelo Dihanje in vrhunsko wicking uspešnosti tkanine, kolesarjenje rabo v končni fazi, vodenje, vas suho in kul.Tudi vi ste prepoten, kolesarski Dres, nikoli ne držijo za vašo kožo. 2. Za pomoč igralci tudi v najbolj neugodnih okoliščinah lahko vzdržuje prijetno temperaturo in vlažnost, in odvajanje potu; ki verjamemo, da bo tudi pomagalo, da bi dosegli svoje najboljše. 3. smo lahko mix velikost za vas, vendar morate vas, da pustite sporočilo, ko oddate naročilo, Kot so " dresov XXL + hlače XL "

Odsevni:

Odsevni trak: 2pcs odsevni trak na sredini žep.Odsevni zadrgo: reflektivni zadrgo na strani spodnjem delu hlač noge.Da si je varneje med vožnjo ponoči. (otroci hlače ne ima zadrgo, odsevni)

Anti-slip design:

1. Hlače noge Anti-slip design: anti-slip silikonski trak na dnu kolesarske hlače.tesno prileganje in udobno, da jahanje hitreje in svobodo, tudi če Intenzivne vadbe. 2. Robom Anti-slip trak: anti-slip, blizu-fit design, bo vaše jahanje bo več brezplačno, tudi če Intenzivne vadbe. 3. Gel Oblazinjeni: Najnovejši dihanje gel blazine v notranjosti kolesarske hlače, dihanje in udobno.

Izdelkov Prikaži Podrobnosti

Visoka kakovost LEOBAIKY blagovne Znamke zadrgo, s polno zadrgo, nevidno, design, izgleda bolj lepo, gladko, brez blok.

Tkanina: 100% Poliester, zelo in anti-mikrobne, hitro suho in dihanje.Svež občutek, občutek gladke, udobno in mehko.

Nazaj 3 žepi: Obstajajo 3 žepi na zadnji kolesarski dres, lahko postavimo steklenice z vodo, telefon,ect.Odsevni trak: 2pcs odsevni trak na sredini žep.Da si je varneje med vožnjo ponoči.

Robom Anti-slip trak: anti-slip, blizu-fit design, bo vaše jahanje bo več brezplačno, tudi če Intenzivne vadbe.

Za Hlače

Tkanina: 80% Poliester & 20% lycra, občutek gladke, vlage in anti-mikrobne, dihanje, visoka elastičnost.

Hlače noge Anti-slip design: anti-slip silikonski trak na dnu kolesarske hlače.tesno prileganje in udobno, da jahanje hitreje in svobodo, tudi če Intenzivna vadba, zmanjšanje jahanje odpornost.Odsevni zadrgo: reflektivni zadrgo na strani spodnjem delu hlač noge.Da si je varneje med vožnjo ponoči. (otroci hlače ne ima zadrgo, odsevni)

Gel Oblazinjeni: Najnovejši dihanje gel blazine v notranjosti kolesarske hlače, dihanje in udobno.

Za moške

Za otroke

Za ženske

Model show

Zakaj Izbrati LEOBAIKY?

1, LEOBAIKY je profesionalni šport na prostem tovarne,Osredotočite se na kolesarjenje za 10 let. 2, LEOBAIKY v skladu z mednarodnimi standardi proizvodnje. 3, LEOBAIKY je že dolgo registriranih mednarodnih blagovnih znamk, in priljubljen v Španiji, Franciji in na mnogih drugih Evropskih državah.

Zakaj LEOBAIKY je cena, ki je dražji od drugih?

Naše cene so razumno,ne Bomo tekmovali za ceno, mi samo opravljanje kakovosti.Obljubljamo, najboljše kakovosti za vas.

Povratne informacije:

Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Vrne in Vračilo:

Če so kakršne koli težave z našimi izdelki, kontaktiraj našo customer service prvi pred vrnitvijo ali odpiranje spor,, bomo poskušali naši moči, da odpravite vse težave za vas.Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje, ali bomo zavrne, da bi nadomestila.Za napako predmete, se prosimo, da nam jasne slike.Hvala!

Oznake: obleko joga, pas otroci kolo, človek šport, 2 delni komplet ženske workout, retro pro kolesarski dres, detox foot spa, mesto gorsko kolo, cubrebotas ciclismo, cycl jersey, kolo mtb

Značilnosti Quick Dry & Dihanje & Udobno & Mehko
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Kolesarski Dres Pad Slog GEL Dihanje Pad
Predmeti 2021 pro team poletni kolesarski dres
Postavka oblačila kolo moški ; oblačila kolo ženske
Model otroci kolesarski komplet otroci cestno kolo oblačila
Ime ženske kolesarski komplet moški
Značilnost 3D Ergonomski Gel Blazinico & 3M Razmislek & nazaj 3 žepi
Material Poliester
Številka Modela Družinski kolesarski komplet 02
Jope Materiala 100% Poliester
Vrsta gorsko kolesarska oblačila cestno kolo oblačila
Prodajne Metode, Ki Se Tovarniško Neposredne Prodaje
Hlače Materiala 80% Poliestra in 20% Stretch & Spandex
Slog poletni kolesarski dres komplet
Sezona Pomlad/Jesen
Blagovna Znamka LEOBAIKY
Poreklo CN(Izvora)
Spol Dekleta
Funkcija poletni kolesarski dres komplet gorsko kolo oblačila
Primerno Kolesarski Šport na Prostem starši-otrok, kolo oblačila
Zadrgo Dolžina Polno
Rokav Velikost Dolg Rokav

Napiši mnenje

Družina Starševstvo Kolesarjenje Oblačila Moških Pro Kolo Jersey Set Dolg Rokav Mtb Jahanje Obleko Za Ženske Kolesa Enotno Otroci Šport

Družina Starševstvo Kolesarjenje Oblačila Moških Pro Kolo Jersey Set Dolg Rokav Mtb Jahanje Obleko Za Ženske Kolesa Enotno Otroci Šport

Velikost Grafikona za Otroke Opomba: Te je Azijski velikosti, ki je manjši od EU ali ZDA velikosti.Prosimo, da vašo velikost izbor, ki temelji na naše predloge in velikost grafikona.Ta velikost grafikona je samo za vašo referenco, če ne veste, kaj velikost izbrati, nas, prosimo, kontaktirajte! Paket vključuje: (Kombinacija neobvezno) Kombinacija

Podobni izdelki