Findamaze Nastavljiv 10-19 mm Stojalo Pro Čarobni Ključ Mintiml Zamenjava Dodatki

Novo

€10.93

/ €13.66

Na zalogi

Opisi: Nastavljiv 10-19 mm Stojalo Pro Čarobni Vtičnico Ključa Mintiml Ključa Zamenjava Opreme Mintiml Ključa je profesionalno izdelanih tako, da delujejo podobno kot običajni vtičnice, vendar v enem priročno orodje.Za razliko od omejevalnih pin-tip vtičnice, ga enostavno ročaji visoko momenti, odločno in pravilno prijemanje vse matice in sorniki v svojo zvezno nastavljiv razpon velikosti.

Tehnični podatki: Material: Krom-Molibden Jekla Nadomestil iz:10-19 mm(3/8" do 3/4") Barva: Srebrna Značilnosti:

- Nadomešča več kot 30 vtičnice od 3/8" do 3/4" in 10 do 19 mm. - Za vse standardne 3/8" diska ključa. - Prijemala in odstrani poškodovana, zaokroženo-off in zarjaveli matice in sorniki z lahkoto. - Tesno prijemala matice in vijaki za enostavno, z eno roko delovanje. - Ročaji veliko večje obremenitve kot druge nastavljiv orodja. - Ohranja celo enako velja na vseh straneh zapiralo, ki ga preprečevanje zaobljenimi vogali.Paketu: 1 x Stojalo klešče za Več Podrobnosti:

Trgovec na debelo obvestila:

1. Če ste trgovec, lahko mi pošljete elektronsko sporočilo.Lahko vam damo najboljšo ceno.

2.Mi vam lahko pomagamo s paketom.In brez dodatnih oglasov ali kontaktne podatke bomo dodali na paket.Poskrbite, da vaše stranke ne vedo, kje je vir.

3. Če potrebujete več virov, vas prosimo, da nas kontaktirate.Tudi če naši trgovini nima teh blaga na policah, smo lahko vsekakor zagotavljajo najboljše kakovosti blaga.Ne pozabite, da je vse blago, ki ga želite kupiti, vam bomo lahko pomagali najti njih.

Logistika Nasveti:

1.Naši izdelki se prodajajo po vsem svetu(Razen v nekaterih državah in APO,FPO naslov)

2. Smo zagotoviti ustrezno številko za sledenje,lahko sledimo na spletni strani.Vendar pa nekatere države ne podpirajo spremljanje logistike.Če je tako, prosimo, bodite potrpežljivi.Večina postavk, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni po plačilu.

3.Bomo ladja po logistika način, ki ga izbere stranka.V www.meridian-sun.si platforme zahteva www.meridian-sun.si Standardna Dostava da se raje v petih državah: Španija, Francija, Nizozemska, Poljska, in Čile.Za francoske stranke priporočamo ePacket.Čas epacket prispe v Franciji, običajno ne sme biti daljše od 10 dni.

Priporočamo, da večina držav izberite ePacket kot prevozno sredstvo, ki je poceni in hitro.

4.Bomo izberite najhitrejši logistike za pošiljanje paketov.Vendar, prevoz hitrost lahko vpliva letalske zamude, počitnice, carinskih pregledov in naravne nesreče.Če ga niste prejeli v času, določenem z nami, nas kontaktirajte ali počakajte potrpežljivo.

5. Če boste morali plačati carino, prosimo, da sodeluje toliko, kot je mogoče.Če blago ni prejel, ker ga je zavrnila plačilo carinskih dajatev, smo zavrne vračilo.

plačilo:

1.Trenutno lahko plačila z Mednarodno Alipay, paypal,Boleto, Visa,MasterCard,QIWI, Western Union, Maestro debetno kartico, WebMoney in bančno nakazilo.Več možnosti plačila bodo na voljo na www.meridian-sun.si v prihodnosti.

2.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po mestu naročila.

3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu,prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila.

Vrnitev nazaj in Povratne informacije:

1.Za vse osebnih razlogov (izberite napačna velikost,napačne barve,ne ustreza )lahko preprosto nam email, da se vrnete poštni naslov in vračilo predmeta(s) v prvotno stanje.Vrnitev stroški poštnine bo kupca odgovornost.Ne bomo sprejeti nobenih stvari, ki imajo vonj (parfum, dim, itd.)

2. Če so stvari poškodovane, se moramo zavedati, stik v 24 urah od prejema.

3. Za druga vprašanja kakovosti, povrnili vam bomo takoj, ko bomo prejeli fotografijo predmeta.

4. Postavka mora biti vrnjeni v roku 14 dni po tem, ko je kupec prejel.

5. Naš Cilj je ponuditi 5-Star Storitev, če vam ne zdi, da si zaslužimo 5-Zvezd prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustijo povratnih informacij.

6. Imate vprašanja o komentarje?Mi bi bili veseli, da slišim od vas.Prizadevali si bomo za naše stranke in občutek boste deležni osebne pozornosti, ki si jo zaslužijo.Mi ponavadi odgovori e-pošti v roku 24 ur med rednim delovnim časom.

Oznake: vtičnica priključek pro, vesolje ključa, primeru fest pro, belzer, čistilec za nohte, tork ključa, orodje za stojalo pro, prilagoditev ključa, torgue ključa, mintiml

Značilnosti non-slip
Številka Modela YQ-011
Material Krom-vanadij Jekla
Vrsta stojalo ključa
Blagovna Znamka FINDAMAZE
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Findamaze Nastavljiv 10-19 mm Stojalo Pro Čarobni Ključ Mintiml Zamenjava Dodatki

Findamaze Nastavljiv 10-19 mm Stojalo Pro Čarobni Ključ Mintiml Zamenjava Dodatki

Opisi: Nastavljiv 10-19 mm Stojalo Pro Čarobni Vtičnico Ključa Mintiml Ključa Zamenjava Opreme Mintiml Ključa je profesionalno izdelanih tako, da delujejo podobno kot običajni vtičnice, vendar v enem priročno orodje.Za razliko od omejevalnih pin-tip vtičnice, ga enostavno ročaji visoko momenti, odločno in pravilno prijemanje vse matice

Podobni izdelki