100W Sončne celice, Komplet 12V Polnilec Krmilnik za Karavane & Boat & Dual USB solarnimi 10A Solarni Krmilnik

Novo

€27.28

/ €39.53

Na zalogi

[ Modela kot Nalašč ] Ta Solarni Panel je zasnovan tako, da zagotavlja Napajanje Neprekinjeno.Hvala za high-tech design, kot Nalašč, moč, stopnja konverzije je visoko, in ne glede na to, kako sončni svetlobi kota spremembe.To lahko zagotovi stabilno izhodno moč.Strickly izdelani, nizka raven hrupa, visoka učinkovitost, ter nekaj napak.

[ Kakovosti Promission ] sončne celice, komplet so narejeni iz visoko kakovostnih Svetlobno občutljivih materialov.Okolju prijazna, IP65 nepremočljiva, trpežna in občutljive sonca.Lahko celo deluje normalno na minus 25-25 stopinj Celzija.

[ Delovni Priložnost ], ki je Primerna za kampiranje, ribolov, pohodništvo in druge aktivnosti na prostem.Primeren je tudi za ljudi, ki delajo dolge ure, na prostem.Tako dolgo, kot je sončna svetloba, visoka stopnja konverzije lahko neprekinjeno napajanje.Tako priročno in praktično element, samo vzemi domov!

Visoka učinkovitost in nizka stopnja neuspešnih.Lahek in prenosen, enostaven za prevoz.

Sistem Povezave:

1.Priključite baterijo napolnite regulator - plus in minus.to bo pokazal, 1 ,če zazna 12V baterija, 2, če zazna 24V baterija.

2.Priključite fotonapetostnega modula na regulator - plus in minus.

3. Priključite potrošnik brezplačno regulator - plus in minus.

Sončne celice Moč: 100W

Nepremočljiva stopnja: IP65

Stopnja konverzije: 19.6-20%

Krmilnik Tok: 10A

Primeren za: Kolesarjenje, Plezanje, Pohodništvo, Kampiranje, Potovanje itd.

Barva: Črna

Material: Polysilicon

Velikost: 540 x 280 x 3,5 mm

Vsebina Paketa:

1 x solarni panel

1 x 10A krmilnik

1 par x aligator posnetki

1 x kabel za polnjenje

4 x sesalna skodelice

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: expresso 12v kampiranje, 300w plošča sončne, karavana izstopna odprtina, express van, solor plošča 100w, 100w plošča sončne, 200w kampiranje solarnimi, stick usb, sončna plošča 12v 5v, karavana del

Certificiranje NOBEN
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

100W Sončne celice, Komplet 12V Polnilec Krmilnik za Karavane & Boat & Dual USB solarnimi 10A Solarni Krmilnik

100W Sončne celice, Komplet 12V Polnilec Krmilnik za Karavane & Boat & Dual USB solarnimi 10A Solarni Krmilnik

[ Modela kot Nalašč ] Ta Solarni Panel je zasnovan tako, da zagotavlja Napajanje Neprekinjeno.Hvala za high-tech design, kot Nalašč, moč, stopnja konverzije je visoko, in ne glede na to, kako sončni svetlobi kota spremembe.To lahko zagotovi stabilno izhodno moč.Strickly izdelani, nizka raven hrupa, visoka učinkovitost, ter nekaj napak. [

Podobni izdelki