3/2 Plast Prenosni Komplet za Prvo Pomoč Škatla za Shranjevanje Plastičnih Multi-Funkcionalne Družine Sili Kit Polje z Ročajem Osebna Zdravje Nega

Novo

€8.08

/ €13.25

Na zalogi

3/2 Plast Prenosni Komplet za Prvo Pomoč Škatla za Shranjevanje Plastičnih Multi-Funkcionalne Družine Sili Kit Polje z Ročajem NShopping Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1. Vzdržljiv Material: Ta prva pomoč okvir je narejen iz trpežne PP materiala za moč, da lahko zaščito predmetov pred prahom in vlago.

2. Smiselno Struktura: Ta zaklene polje značilnosti 3/2 stopnje, da elementi so ločeni in organizirani.Poleg tega, prozoren pokrov omogoča dostop lažje.

3. Prenosni Ročaj: To potovanje za prvo pomoč polje značilnosti ročaj na pokrovu za enostavno prevoz.

4. Varno Načrtovanje: Ta ročni medicine shranjevanje primera je opremljen z snažan ključavnico za zaščito pred otroci.

5. Praktično: To potovanje zaklepanje organizator primeru funkcije majhno telo z kompakten in dovolj zmogljivosti za dnevni prve pomoči essentials.

Obvestilo:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, ki dejanska barva se morda nekoliko razlikuje od slike barvo.

Prosimo, dovolite 5-30 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.

Paket Vključuje:

1 x Komplet za Prvo Pomoč

1,O Ladijski: Po naročilu izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Oznake: kovinski bandaid polje, eos botiquin, priložnostne polje band, očesa multi layer shranjevanje, osebne nege na domu ljudi, multi plasti tkanine za shranjevanje, spolno varstvo žensk, vrečko botiquin, multi layer shranjevanje predmetov, bandaids srčkan polje

Material ABS
Blagovna Znamka Breathleshades
Številka Modela Komplet Za Prvo Pomoč

Napiši mnenje

3/2 Plast Prenosni Komplet za Prvo Pomoč Škatla za Shranjevanje Plastičnih Multi-Funkcionalne Družine Sili Kit Polje z Ročajem Osebna Zdravje Nega

3/2 Plast Prenosni Komplet za Prvo Pomoč Škatla za Shranjevanje Plastičnih Multi-Funkcionalne Družine Sili Kit Polje z Ročajem Osebna Zdravje Nega

3/2 Plast Prenosni Komplet za Prvo Pomoč Škatla za Shranjevanje Plastičnih Multi-Funkcionalne Družine Sili Kit Polje z Ročajem NShopping Postavka Specifikacije: Značilnosti: 1. Vzdržljiv Material: Ta prva pomoč okvir je narejen iz trpežne PP materiala za moč, da lahko zaščito predmetov pred prahom in vlago. 2.

Podobni izdelki