Waterjet Rezervnih Delov za POPRAVILO KIT NI 12967 Za Waterjet Stroj

Novo

€100.75

Na zalogi

Za več popust na izdelke in dobili nekaj kuponov.

Shenyang Win-Win Waterjet Co.,Ltd

Win-win je bil v vodni curek poslovanja za več kot petnajst let.Naši ustanovitelji, je industrijski pionirjev, skupina lep inženirji, kot so Edison, so fascinirani z izumi in napredek ultra-high pressure tehnologije.Torej Win-win obvlada več kot deset ključnih tehnologij in procesov, ultra-high pressure.

V procesu zaslišanje našo sposobnost podjetja in tehnični ravni, Win-win je postal največji in najbolj zanesljiv dobavitelj ultra-high pressure deli na Kitajskem.V naših 2500 kvadratnih metrov standardizirani delavnice, si lahko ogledate avtomatizirane proizvodne linije, standardizirano inšpekcijskega postopka, 100% pred prodajo testiranja, še posebej, najboljši R&D (raziskave in razvoj) design team.Trenutno Win-win je poudarek na naslednjih treh jedro in na visoki ravni podjetja:

1.Robot vodi rezanje delovno mesto.

2.Različne blagovne znamke komponente(blagovne znamke Svetu in Kitajske blagovne znamke).

3. AB pet-osi, AC pet osi in prenosne vode rezanje opreme.

Ob istem času, smo tudi pripravljeni sprejeti po meri delov in opreme.

Mi smo ne samo trajno in visoko kakovost dobavitelja ultra-visoko tlačne opreme in delov, temveč tudi zanesljiv partner vam na Kitajskem.Nikoli ne bomo na drugi strani mreže.Naši tehnični inženirji bodo tam v času.Bomo lahko prejeli stranka posvetovanje 24 urah, kjerkoli v svetu, poprodajne storitve, Naše sodelovanje ni omejeno le na vodno rezanje.Prek sodelovanja in medsebojnega zaupanja na področju vodne rezanje, bomo lahko delili vse vidike življenja in dela, kot so turizem, hrana, otroke, ki študirajo v tujini, družino medicinske pomoči in tako naprej. Mehko paket je v škatli polje, dobavi ekspresna dostava, kot so DHL, TNT, EMS itd za majhne waterjet izdelkov.

Pakirano v leseno ohišje za velik vodni curek del, kot so vodni curek akumulator, vodni curek ojačanje itd.

Številko za sledenje vam bo poslano takoj po pošiljko.

1. Q: ali ste tovarniško ali trgovsko podjetje?

O: mi Smo tovarni.Imamo proizvaja waterjet stroj za rezanje in sorodnih komponent več kot deset let.

2. Q: ali bi Lahko zagotavlja prilagojene waterjet deli za posebne opreme?

O: Imamo strokovno tehnično ekipo, ki lahko zagotavlja prilagojene storitve.

3. Q: Kako dolgo lahko dobim waterjet deli?

O: Mi se lahko dogovorimo za pošiljko z 24 ur, če izdelkov na zalogi.

4. V: Kako dolgo je moja garancija?

A: Če je kakovost samega izdelka, bomo zamenjajte ga za vas brezplačno in nosi tovora.

5.Q: Kako lahko dobim po prodaji storitev?

A: nudimo 24 ur spletno storitev.Kontaktirate nas lahko preko e-pošte, whatsapp, skype itd. 6. Q: ali Lahko izberem način dostave?A: Da, ampak, če se blago nahaja, brezplačna dostava, bomo izberite gospodarstvo express dostava.

Oznake: pošasti stranka temo, lady bug, baby obleko, oglinda machiaj ikea, ogreen design office, čarobno palico fantasy, oglio dišeče sveče, otroci majica 7 let lod, zatemnilno stikalo ac220v, ogx kokosovo olje za lase

Številka Modela 12967
Blagovna Znamka WW
Poreklo CN(Izvora)
DIY Dobave Kovinarstvo
Certificiranje NOBEN

Napiši mnenje

Waterjet Rezervnih Delov za POPRAVILO KIT NI 12967 Za Waterjet Stroj

Waterjet Rezervnih Delov za POPRAVILO KIT NI 12967 Za Waterjet Stroj

Za več popust na izdelke in dobili nekaj kuponov. Shenyang Win-Win Waterjet Co.,Ltd Win-win je bil v vodni curek poslovanja za več kot petnajst let.Naši ustanovitelji, je industrijski pionirjev, skupina lep inženirji, kot so Edison, so fascinirani z izumi in napredek ultra-high pressure tehnologije.Torej Win-win obvlada več kot

Podobni izdelki