Morski Čoln Avto Radio Sprejemnik, Stereo CD Player Nepremočljiva Splash Kritje za Pyle Črna

Novo

€15.64

/ €26.51

Na zalogi

Opis:

- Vodoodporna: Ohranja morskih radijske zaščiten pred vetrom in sea spray.Ta nepremočljiva radio pokrov zagotavlja, da vaš morski stereo je popolnoma zaprti in ne bo poškodovana zaradi težkih pogojev v okolju.

- ENOSTAVEN DOSTOP DO: ponaša Se flip-up vrata in navadno spomladi sprostitev mehanizem za preprostejšo uporabo.Preklapljanje kanalov ali prilagoditev glasnosti je enostavno; uporabite lahko vodja enote za daljinsko ali odstranite pokrovček, da bi kakršne koli spremembe.

- DIM BARVE OHIŠJE: To trajno morskih stereo kritje je tonirana sprednji plošči, tako da boste lahko še vedno videli kontrole.Prav tako prihaja z UV-odporno ohišje, da iz pridobivanje pregrejejo.

- PODPORE POLICA ZA RADIO: Zagotavlja morskih stereo / CD predvajalnik bo ostal v mestu, kljub intenzivno čoln gibanja.Radio stanovanje ima močan polica podporo za zadostno togost.

- TRAJNO RADIO ZAJEMA: Ta morski radio pokrov je izdelan iz težkih materiala, da poskrbite, da ga je mogoče uporabiti za dolgo časa.Je zelo enostaven za namestitev, kot tudi.

Specifikacija:

- Zaščitite ozvočenje od nepremočljiva in dustproof

- Dim barvne prosojno okno (pregledna ABS)

- Pokrov je pod nadzorom iz nerjavečega jekla spomladi

- Blažilec pad

- Primerna za vse standardu DIN CD predvajalniki

Paket Vključuje:

1 Kos Vodoodporna Morskih Stereo Pokrov

4 Kosov Vijakov

Oznake: clarion radio, sr2ez, avdio marin, bluetooth avto radio, md predvajalnik sony, cd pioneer, rd45, talki walki, predvajalnik cd-jev steno, jl morskih ojačevalnik

barve črna
Blagovna Znamka perfeclan
Vrsta Materiala ABS
Poreklo CN(Izvora)
Posebne Funkcije cd predvajalnik
Certificiranje CE

Napiši mnenje

Morski Čoln Avto Radio Sprejemnik, Stereo CD Player Nepremočljiva Splash Kritje za Pyle Črna

Morski Čoln Avto Radio Sprejemnik, Stereo CD Player Nepremočljiva Splash Kritje za Pyle Črna

Opis: - Vodoodporna: Ohranja morskih radijske zaščiten pred vetrom in sea spray.Ta nepremočljiva radio pokrov zagotavlja, da vaš morski stereo je popolnoma zaprti in ne bo poškodovana zaradi težkih pogojev v okolju. - ENOSTAVEN DOSTOP DO: ponaša Se flip-up vrata in navadno spomladi sprostitev mehanizem za preprostejšo uporabo.Preklapljanje

Podobni izdelki