Električna kitara pickups le tri eno belo eno pickup enotirna set

Novo

€55.50

/ €66.07

Na zalogi

Tri enotni pickup kot navadne single coil pickups so bolj motivirani, z alnico petih magnetov, da bi več svetlost.

V SOULZONE omogoča hiter izhod z več napaja zvok kot redni eno tuljavo, pickup.Naša izbrana lopaticami AINiCo5 magnet, ki prinaša več svetlost z dobro vzdrževati z nosilca.To pickup set je umerjen z uravnoteženo močjo .

DUŠA PAS ZRAKA, ki je aktivna pickup prihaja z opcija aktivna vezja .Boste lahko dosegli več moči, s kristalno bogat zvok.

1.Dobrodošli v naši trgovini.Naši izdelki so konkurenčne cene in odlične kakovosti. 2. Če potrebujete naše izdelke v velikih količinah , se lahko obrnete na nas.Vam bo dal popust.Dostava In Vrnitev: 1.Dostava v roku 1-7 delovnih dni, ko je plačilo uspeh. (Razen vikend in praznik) 2. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v cen surovin ali ladijskega stroškov. 3. Bomo preverite, ali je izdelek(i), pred dobavo,in zagotavlja kakovost in količino.in oni so pakirani previdno, da se izognete poškodbam v tranzitu.Kontakt & Povratne Informacije 1. Smo spodbudite stranke, da se obrnete neposredno na nas tudi, če smo morda ne odgovori takoj, ker je časovna razlika.Na vsa vprašanja bo odgovoril v roku 24 ur v delovne dni, in bomo poskušali najbolje, da se odgovori v roku 72 ur v paketu.

Oznake: pickup enotni, kletka prepelice, grover kitaro, piščanec podajalnik, ptica plenic, enotni pickup diy, enotni vratu pickup, dunlop kitaro, sekira kitaro, ptica nakit

Številka Modela PSZ
Blagovna Znamka ROKO
Vrsta Pickup

Napiši mnenje

Električna kitara pickups le tri eno belo eno pickup enotirna set

Električna kitara pickups le tri eno belo eno pickup enotirna set

Tri enotni pickup kot navadne single coil pickups so bolj motivirani, z alnico petih magnetov, da bi več svetlost. V SOULZONE omogoča hiter izhod z več napaja zvok kot redni eno tuljavo, pickup.Naša izbrana lopaticami AINiCo5 magnet, ki prinaša več svetlost z dobro vzdrževati z nosilca.To pickup set je umerjen z uravnoteženo močjo

Podobni izdelki