1,5 m/3m AA Baterije led Niz Lingts Lesa Hiša Obliko 10/20 Žarnice Luči Za svate Božično Dekoracijo Doma Toplo bela

Novo

€6.51

Na zalogi

1,5 m/3m led Niz Lingts Z Baterijo Polje Lesa Hiša Obliko 10/20 Žarnice Luči Za svate Božično Dekoracijo Doma

Lastnosti Visoka svetilnost, nizka poraba energije, Zunanjo in notranjo dekoracijo svetlobe Ta element je izdelan z premije material za trajno in dolgotrajno uporabo.

To je opozoriti, da je ta niz luči ni neprepustna za uporabo na prostem.

Je enostaven za uporabo in namestitev z dolgo življenjsko dobo.

Natančen načrt bodo zagotovili njeno uporabnost v delo visoko učinkovitost.

Lepo niz luči za uporabo v zaprtih prostorih dekorativne namene.

Specifikacija Barva: Toplo bela Material: Les.Velikost: Cca. 5.5 x 4 x 6.5 cm (LxH).Dolžina:1,5 M/3M Napetost: 1,5 M 3V/3M 4.5 PROTI Baterije: 2 x AA baterije( 10 Led); 3 x AA baterije ( 20 led)(Baterija ni vključena) Prenosni za Uporabo: baterijsko polnjenje bolj priročno delovanje.Lahek za enostavno visi.Dekorativne Luči: kot Nalašč za vse vrste festival praznovanje.Dekorativne vaši verandi, spalnico, vrata, znotraj stranke z nizom svetlobe.Exellent Osvetlitev: 10/20 KOS čisto bela led žarnice ustvarite odlično osvetlitev in toplo vzdušje, ki se širi svetloba in razvedriti na širokem področju.Dodaj lep sijaj za vaše življenje.Varčevanje z energijo in Varstvo Okolja: ne vsebuje ultravijolično in infrardeče svetlobe, brez sevanja, brez onesnaževanja, zaščitijo vid

Priporočamo vam, da uporabite Alipay, ki je varno za naju oba.Plačilo je le izdal, da se nam po tem, ko ste potrjuje, da je blago prejel.Če boste zahtevo drugi načini plačila, kot so TT banka / Western Union, pls potrditi z nami.Vse glavne kreditne kartice so sprejmi prek varnih plačilnih procesor.Prosimo, ne oklevajte v stik z mano, če imate vprašanje o plačilu plačilo.

1 Blago bo dostavljeno v roku 1-3 delovnih dni po plačilu prejeli

2 preverite, ali je vaš naslov za dostavo je pravilna, preden ga kupite,.Nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov.

3 pošljemo postavka prek EMS, DHL, UPS, TNT, Fedex, letalom ali Private_line.

4 Postavka pošiljajo iz Shenzhen, Kitajska, s številko za sledenje, doseže večina držav, v roku 3-7 dni po DHL/UPS/Fedex/ TNT.

5. Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nesreče, zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni ladijski prevoz

6.Da bi zagotovili brezplačno ali boste plačali manj davka za uvoz blaga, bomo razglasi DARILO z nižjo vrednost.In ta nižja cena ne odraža skupno ceno, ki jo plača ali je treba plačati.

7.Vsaka uvozna dajatev, pristojbin so kupci odgovornost.

Vse trgovsko blago, ki smo prodali so v dobri kvaliteti in v okviru pregleda, preden so poslani iz

1 leto Garancije.Nakup z zaupanjem!

1 Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.

2. Če je element, ki je poškodovan v 30 dneh, vam Bomo poslali zamenjavo ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.In kupec prevzame na vrnitev takse.Bomo biti odgovorna za ponovno pošiljanje pristojbina.

3. Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina za nazaj in naprej tovora.

4.Prosimo, vrnitev Okvarjenih elementov v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate navesti podrobnosti v paket.MI NE ZAJEMAJO POSTAVKE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

5. Človek, napake niso jamstvo, kot je zlomljena, scrash.

Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas preko www.meridian-sun.si Trgovine Manager ali e-pošti.Z veseljem bomo pomagali.Zaradi časovnega pasu razlika , sporočila bodo odgovorili v 24 urah .prosimo, pošljite nam sporočilo, če obstaja kakršen koli težave, preden zapustijo povratnih informacij.Če ste zadovoljiti z našo predmete, vas prosimo, da nas Pozitivne povratne informacije in 5-zvezd, DSR, Ker je zelo pomembno zame.Hvala za vašo podporo in razumevanje.Če ne izpolnjujejo prosim, da me kontaktirate, preden odide ali bomo po svojih najboljših močeh, da bi vam pomagala.Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije po prejemu plačila.

Oznake: eno žarnico odlikovanja, žarnice dekoracija dolgo, dvorana tabelo okraski hiša, svetlobo hiši okraski postavitev, velikan božič žarnica odlikovanja, žarnica okraske ustvarjalne, lutke žarnice, lučka bela hiša dekoracijo, žarnica carless hiša, edison žarnica odlikovanja

barve Toplo Bela
Priložnosti spalnica
Je Svetil Vključeni Da,
Napetost 4.5V
Značilnosti hiša oblika dekoracijo luči
Blagovna Znamka Laimanice
Vrsta Baterije AA
Certificiranje ROHS
Številka Modela 1.5m10led/3m20led hiša
Telo Material Les
Tip Vtiča NOBEN
Priključite Rep No
Osnovna Vrsta NO
Uporaba Počitnice
Dolžina 300cm
Vir Napajanja Suhe Baterije
Garancija 2years
Glavo Število 20-50 glavo
Glasba NOBEN
Razsvetljava Razdalja 1-5m
Počitnice Ime Božič
Je Zatemniti No
Vir Svetlobe LED Žarnice

Napiši mnenje

1,5 m/3m AA Baterije led Niz Lingts Lesa Hiša Obliko 10/20 Žarnice Luči Za svate Božično Dekoracijo Doma Toplo bela

1,5 m/3m AA Baterije led Niz Lingts Lesa Hiša Obliko 10/20 Žarnice Luči Za svate Božično Dekoracijo Doma Toplo bela

1,5 m/3m led Niz Lingts Z Baterijo Polje Lesa Hiša Obliko 10/20 Žarnice Luči Za svate Božično Dekoracijo Doma Lastnosti Visoka svetilnost, nizka poraba energije, Zunanjo in notranjo dekoracijo svetlobe Ta element je izdelan z premije material za trajno in dolgotrajno uporabo. To je opozoriti, da je ta niz luči ni neprepustna

Podobni izdelki