Cowin E7[Nadgrajeno] Aktivni šumov, Slušalke Brezžične Slušalke Slušalke Z Mikrofon za telefon

Novo

€38.71

/ €51.61

Na zalogi

Strokovno Šumov Tehnologije

Naši Aktivni šumov (ANC) predvsem osredotočajo na razveljavitev iz nižje frekvence zvokov, kot so motorji, letalskega okolja, vlaki, prometa, hrupa, itd, tako naše dragocene stranke, se lahko osredotočite na svoje glasbe, filmov

Vrhunsko kakovost zvoka, tehnologija

Lastniška 40 mm Velike odprtine Voznikov.Globoko, natančno odziv na nizkih tonih.Izkušnje svetu-razred učinkovitost in vrhunsko udobje

Supersoft: Beljakovine blazinice za ušesa

Slušalke so lahki z pillowy-kot mehkobo na glavo in uho blazine.

Visoko kakovost Bluetooth

Večji obseg gibanja in manj signala izguba

AUX Način

Podpora AUX način, poslušate glasbo prek 3,5 mm kabel

HANDS-FREE (PROSTOROČNI KLICI

COWIN E7 zagotavlja visoko kakovost vgrajeni mikrofon za prostoročno klice.Opomba: Svoj mikrofon je primeren le za mobilne telefonske klice.

Aktivni Šumov Tehnologije

Znatno zmanjšanje hrupa za potovanje, delo in kjerkoli vmes.Napredno aktivno zmanjševanje hrupa tehnologije quells letalo kabini hrup mestnega prometa ali zaseden office, omogoča, da se osredotočite na tisto, kar želite slišati,uživajo svoje glasbe, filmov in video posnetke.V šumov funkcijo lahko dobro deluje tako v žičnih in brezžičnih način.

Velike odprtine Gonilniki

Globoko, natančno odziv na nizkih tonih.Aktivni šumov okoli uho iz COWIN vam svež, močan zvok in tišini, ki vam pomaga, uživajte vaše glasbe bolje.Cilj, ki uporabnikom zagotavljajo boljšo kakovost zvoka, je naše stalno zasledovanje.

Vgrajen Mikrofon in NFC

COWIN E7 zagotavlja visoko kakovost vgrajeni mikrofon za prostoročno klice, Ki je primerna za vas, da se osvobodiš iz žice.NFC seznanjanje podprto, obljublja hitro in stabilno povezavo vaše naprave Bluetooth, Zmogljivo Funkcijo Bluetooth.

Strokovni Beljakovin Zatakne Ob Slušalko

Več trajnost in udobje, Uživajte visoko-kakovostno, Dolgotrajno poslušanje udobje.Teksturo kože, lahki in udobno okoli-ušesu prilegajo lahko nosite ves dan.

30 Ure Dolžina

uživate lahko v svojem svetu, brez hrupa, za 30 ur dolgo časa.Ne, ni treba skrbeti moč, pomanjkanje problem na dolgo potovanje. 12-mesečno garancijo in hitro odzivanje in prijazno storitev za stranke.

Oznake: trgovina brezžične slušalke, ks bluetooth čepkov, bluetooth earpiec, bluetooth receiv, ninja xiaomi slušalke, att telefoni, cowin, amplifi hifi, bluetooth headphon, earphon

Poreklo CN(Izvora)
Značilnosti Aktivno Noice Preklic
Obseg Impedanca do 32 Ω
Aktivno Odstranjevanje-Preklic Da,
Nadzor Glasnosti Da,
Odpornost 16Ω
Certificiranje CE
Z Mikrofonom Da,
Nadzor Gumb Da,
Frekvenčni Razpon 20 - 20000Hz
Brezžično Da,
Funkcija Šport
Blagovna Znamka cowin
Način Polnjenja Kabel
Slog Izhod za slušalke
Vokalizmu Načelo Dinamično
Občutljivost 85dB
Številka Modela E7[Nadgrajeno]
Sporočilo Brezžični+Žično
Brezžična Vrsta Bluetooth

Napiši mnenje

Cowin E7[Nadgrajeno] Aktivni šumov, Slušalke Brezžične Slušalke Slušalke Z Mikrofon za telefon

Cowin E7[Nadgrajeno] Aktivni šumov, Slušalke Brezžične Slušalke Slušalke Z Mikrofon za telefon

Strokovno Šumov Tehnologije Naši Aktivni šumov (ANC) predvsem osredotočajo na razveljavitev iz nižje frekvence zvokov, kot so motorji, letalskega okolja, vlaki, prometa, hrupa, itd, tako naše dragocene stranke, se lahko osredotočite na svoje glasbe, filmov Vrhunsko kakovost zvoka, tehnologija Lastniška 40 mm Velike

Podobni izdelki