Osebno Odraslih Seksi Kopalnica Ovijte Brisačo Kul Dick Vzorec tiskanja Kopel Stanja Mikrovlaken Super Vpojne Smešno Darila Brisačo Človek

Novo

€6.84

/ €11.40

Na zalogi

So 100% Mehko Mikrovlaken, dobro absobent, kot nalašč za kopel, tuš, ali kot plaža brisačo

Smešno vzorec , z velik kurac na eni strani in majhna dick na drugi, veliko za pare, ki imajo občutek houmor ali za ljudi, ki POTREBUJEJO nekaj občutek homour, ali kot darilo za fanta.

Plačilo

1. Najboljši način je neposredno online plačila,lahko izberete sami.Če želite drugih plačilnih pogojih vas prosimo, da nam vedeti, preden boste vrstnem redu.

2. Celotno plačilo mora biti izvršeno v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo, ali bo naročilo neveljavno ali preklicano v sistemu.

3. Prepričajte se, da ste izpolnili vse podrobne informacije, kot so kontaktna oseba,naslov,poštno številko in telefonsko številko pri izpolnjevanju svojega kupca informacije.

Dostava

1. Večina izdelkov v naši trgovini so brezplačna dostava, lahko izberete najbolj priročen način za vas.Če ne morete izbrati tako, kot želite, nas, prosimo, kontaktirajte pred naročilom ali pustite sporočilo za nas.

Razvoj www.meridian-sun.si, prevozni način, je postala bolj in bolj, večina paketov je mogoče doseči v 15~35days v večini držav.

2.Bomo pošlje blago v roku 5 delovnih dni po polni plačilo, je bila potrjena.Če plačilo ni na voljo, bo vaše naročilo samodejno zapre.

3.Kupcu so odgovorni za vse zavarovalnice ,težave in škodo, ki jo povzročajo ladijski prevoz takšne nesreče, zamude ali druga vprašanja.Poleg kupec bi moral biti odgovoren za morebitne davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.

Vrnitev in Garancija

1. Vsi izdelki so pregledani pred odpremo, tako da, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete, ki so v enem tednu se boste morali obrniti nam v roku 24 ur od prejema vašega nakupa

2. V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping.

3. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji, vključno polje in pribor.Moški naredil napake, ni zagotovljeno, kot je zlomljena, opraskan in tako naprej.

4. Za vse elemente,prosimo, pošljite po EMS ali lokalno post, ko pošljete nazaj.

Povratne informacije

1.Kupec je zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3. Prosimo, kontaktirajte nas, preden spore ali pušča negativne ali nevtralne povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Oznake: moški brisačo, kopalnica brisače, obraz towl, žirafa brisačo, kopel black brisačo, otrok penis, tabletke brisačo, grelec brisačo, za kopeli in savne, očesa mikrovlaken brisačo

Teža 400GSM
Številka Modela BT025
Vrsta Seksi moškega brisačo
Za enkratno uporabo No
3 ključne besede kopalna kad brisače za odrasle
vzorec TISKANE
Material Plitev vlaken
Ključne besede 5 spa brisače
Ključne besede 2 kopel stanja
Kategorija Frotir
Tehnika Tkanine
Slog Navaden
Ključna beseda 1 kopalnica brisače
Funkcija Mikrovlaken, zelo vpojne
Nastavite Vrsto Da,
Poreklo CN(Izvora)
Ključne besede 6 potiskane brisače
Absorpcija 15s-20s
Ključne besede 4 Savna Brisačo
Vzorec Tipa Tiskanje
Oblika Kvadratni

Napiši mnenje

Osebno Odraslih Seksi Kopalnica Ovijte Brisačo Kul Dick Vzorec tiskanja Kopel Stanja Mikrovlaken Super Vpojne Smešno Darila Brisačo Človek

Osebno Odraslih Seksi Kopalnica Ovijte Brisačo Kul Dick Vzorec tiskanja Kopel Stanja Mikrovlaken Super Vpojne Smešno Darila Brisačo Človek

So 100% Mehko Mikrovlaken, dobro absobent, kot nalašč za kopel, tuš, ali kot plaža brisačo Smešno vzorec , z velik kurac na eni strani in majhna dick na drugi, veliko za pare, ki imajo občutek houmor ali za ljudi, ki POTREBUJEJO nekaj občutek homour, ali kot darilo za fanta. Plačilo 1. Najboljši način je neposredno

Podobni izdelki