VROČE Jeklene Žice Jedro Flip Linijo, Komplet Nastavljiv Plezalni Položaja Vrvi za Arborists Plezalcev Drevo Plezalcev na Prostem

Novo

€60.21

/ €84.81

Na zalogi

VROČE Jeklene Žice Jedro Flip Linijo, Komplet Nastavljiv Plezalni Položaja Vrvi za Arborists Plezalcev Drevo Plezalcev na Prostem

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

Drevo plezanje vrvica za opaljivanje tega je 12 mm v premeru in skupaj 3 m (10feet) dolgo.

Jekla-core fliplines so z pleteni arborist vrv preko jeklene vrvi.To daje jekla-core flipline dodatno togost, zaradi česar je lažje za flip navzgor drevo.

ENOSTAVNO NASTAVLJIVA - plezanje flipline vrvica za opaljivanje tega prihaja v kompletu z triple lock carabiner in jekla vrtljivi snap, enostavno nastavljiva.Zagotavlja dodatno varnost pri delu okoli motorne žage

VARNOST in STABILNO Ponaša z visoko-kakovostnega jekla jedro vrvica za opaljivanje tega, trojni zaklep carabiner, jekla vrtljivi snap, vse lahko zagotovi vrhunsko varnost.

kot nalašč za drevo za plezanje, pohodništvo, rappelling, reševanje, ect.Najbolj primerna za ljudi, ki opravljajo dela, storitev za vzdrževanje iz padajo na visoki nadmorski višini.

Naše odmevne flip linija je izdelana s svetlo neon oranžna poliester tesno vpletena več kot prilagodljiv težka 1/2 cm premera 10 m pocinkane jeklene žice jedro zrakoplova kabel.Izdelani iz jekla jedro, močna in toga konstrukcija omogoča, da se dobro delo z vrvjo zgrabite drsnik naprave, trojni zaklep carabiner, in jekla vrtljivi snap, zaradi česar je trmast, dolgotrajno kabel.

Specifikacija:

Ime: Jekleno Jedro Vrvica Za Opaljivanje Tega

Material: Poliester

Barva: oranžna

Premer: približno 12 mm (1/2 palca)

Dolžina: približno 300 cm (10 metrov)

Vsebina Paketa:

1 * Jekleno Jedro Vrvica Za Opaljivanje Tega

1 * Osnovna Pin Vrv Zgrabi

1 * Triple Lock Carabiner

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilom, prosimo, kontaktirajte www.meridian-sun.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, www.meridian-sun.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Vaša izjava je naša največja motivacija ! ! !

Oznake: gorsko plezanje kit, gorsko vrv, arborist, nmd, carabiner pokal na prostem, nepremočljiva žice, vzpenjanja vrvi, edelrid plezalni pas, gorsko plezanje orodje, carrucola drevo plezanje

Vrsta Carabiners & Quickdraws
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

VROČE Jeklene Žice Jedro Flip Linijo, Komplet Nastavljiv Plezalni Položaja Vrvi za Arborists Plezalcev Drevo Plezalcev na Prostem

VROČE Jeklene Žice Jedro Flip Linijo, Komplet Nastavljiv Plezalni Položaja Vrvi za Arborists Plezalcev Drevo Plezalcev na Prostem

VROČE Jeklene Žice Jedro Flip Linijo, Komplet Nastavljiv Plezalni Položaja Vrvi za Arborists Plezalcev Drevo Plezalcev na Prostem Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami! Drevo plezanje vrvica za opaljivanje tega je 12 mm v premeru in skupaj 3 m (10feet) dolgo. Jekla-core fliplines so z pleteni arborist

Podobni izdelki