Kliknite slog CGA870 Kisika, regulator tlaka z 1-CV

Novo

€43.47

Na zalogi

Prijatelji, dobrodošli, če imate kakršna koli vprašanja o izdelku, vas prosimo, da stik z mano.hvala!WhatsApp: +8613607406321 E-Pošta: [email protected]

Opis Izdelka

Mini tip Kisika, regulator tlaka

Pretok kisika nadzor regulatorjev tlaka, zmanjšanje naprave, ki je nižji tlak kisika iz valja, na ravni, ki lahko safelt, ki jih uporabljajo končni uporabniki.

Kisik nadzor pretoka regulatorji so namenjeni za upravljanje kisik za bolnike, ki potrebujejo večje kisika ravni, da izboljšajo svoje dihanje pogoji.poleg tega, nekateri modeli se lahko uporabljajo v izrednih razmerah.v izrednih razmerah, se prepričajte, da se obrnete na zdravnika ali EMS takoj.

Navodila za uporabo:

1. se prepričajte, ali je regulator v "off" položaj z obračanjem ročaja v nasprotni smeri urnega kazalca na "0" položaj.

2. za varnost, se prepričajte, da vas niso neposredno pred ali za regulatorwhen odpiranje cilindra ventil.

3. počasi obračajte ventila na valj (v nasprotni smeri urnega kazalca), približno za en cel obrat.

4. če youcan slišati sikajoč zvok, obstaja uhajanje inthe sistem, pa cilindra izklopite in vklopite regulator na za lajšanje sistem.obrnite valj izklopite in vklopite regulator na za lajšanje vsako zgrajena tlak.poskusite zaostritev regulator na valj in odpreti valja še enkrat, če ta odmerek ne pomaga, zaprl sistem ponovno navzdol in contatc servisnega zastopnika.nikoli ne poskušajte popravljati regulatoror valj sami.

5. prilagodite hitrost pretoka nastavitev z obračanjem teh gumb v smeri urinega kazalca, dokler želeno nastavitev kaže skozi okno.

6. če je valj, tlak pade pod 300psi, morate izmenjavo cilindra za poln.

Podrobne Slike

kategorija izdelka

uporaba scenarij

Embalaža & Dostava

Informacije O Podjetju

Naše prodajno osebje so bili usposobljeni za strokovno znanje in informacije, da bi vam lahko ponudili najbolj strokovnih storitev za naše stranke glede na svoje potrebe;Naše tehnično osebje izvajajo spretnosti, usposabljanje in vadili v delavnici, s strokovno teoretično znanje in bogate praktične izkušnje.

imenik

Xi ' anu Flowline Instrument Co.,Ltd

Gospa Yvette Vodja Prodaje

Mob: 0086-15249270593 Skype:Yvette8445

Wechat: 0086-15249270593 WhatsAPP:0086-15249270593

QQ:2759716790 QQ1376656754

Oglasi: Št. 138 Jingwe Cesti, Gaoling Disctrict, Xi ' anu City, Kitajska

Oznake: dihalni sistem, , merilnik kisika, indeks pin, OZOTEK, trgovinska oprema, kisika, regulator tlaka, lpg tlaka regulator, jeklenke kisika, regulator, priključek za kisik, kisik ventila za jeklenke

Vrsta Ročno Orodje Deli
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Kliknite slog CGA870 Kisika, regulator tlaka z 1-CV

Kliknite slog CGA870 Kisika, regulator tlaka z 1-CV

Prijatelji, dobrodošli, če imate kakršna koli vprašanja o izdelku, vas prosimo, da stik z mano.hvala!WhatsApp: +8613607406321 E-Pošta: [email protected] Opis Izdelka Mini tip Kisika, regulator tlaka Pretok kisika nadzor regulatorjev tlaka, zmanjšanje naprave, ki je nižji tlak kisika iz valja, na ravni, ki lahko safelt,

Podobni izdelki