10.1" palčni SQ-PG1033B01-FPC-A1 Tablični računalnik, zaslon na dotik, računalnike steklena plošča za bq-1045 Orion /Roverpad Nebo Strokovnjak Q10 3G S4I103G+

Novo

€6.00

Na zalogi

1.) Ker obstajajo različne šifra zaslon na dotik, priključek za kabel za isti Modul tablet, je bolje za vas, da razstaviti tablični računalnik ali telefon in nato preverite kodo število na spojnik zaslona na dotik ali lcd-zaslona !Mi samo zagotoviti tistega, ki ste ga dobili bodo združljive s tabličnim računalnikom ,ki pomeni, da boste mogoče dobili novo kodo številka ali druga zaključena differrent nova šifra!In Ne pozabite, da posnamete video, ko odprete paket,tako da, če vi zaslužiti napačno paket,da vam bo pomagal, da bi dobili celotno vračilo ali zamenjavo.Hvala!

2.) Vljudno prosim pustite nam vašo natančno polno ime (še posebej kupec iz RU ) & Telefonsko Št. ko boste polnjenje vašega nastopa kot kupec, tako da kurirske lahko dostave v svoje predmete pravočasno & enostavno.

Nad & naslednje določbe začnejo veljati, ko na ste naročilo!( Zelo pomembno za vas,Prosim, preberite to poglavje preden ponudbe.)

In Smo strokovno v zaslon na dotik, računalnike ,LCD zaslon in pametni deli .Mi v glavnem ne debelo ,torej, če potrebujete več drugih proizvodov, se obrnite na nas za veleprodajno ceno ,ker nekateri elementi se ne prikaže še ,če potrebujete kakršne koli druge predmete ,pošljite sporočilo ali se obrnite na nas!!

10.1" palčni SQ-PG1033B01-FPC-A1 Tablični računalnik, zaslon na dotik, računalnike steklena plošča za bq-1045 Orion /Roverpad Nebo Strokovnjak Q10 3G S4I103G+

To je bolje za vas, da 2pcs,saj je lomljivih predmetov.

1.) Smo le acept Depozitni,za druge plačilne metode,pls obrnite na prodajalca pred ponudb.

1.) Blago bo poslano v roku 2-5 delovnih dni po potrjeno Plačilo.Brezplačna dostava je Kitajska post letalom/HK Pošti; poskrbeli Bomo za sledenje ni za vse način dostave.Lahko spremljate na njihovi uradni wesite.

2. ) Nismo odgovorni za prevoznik tranzitni čas.Te informacije, ki jih je prevoznik in izključuje vikendi & prazniki.

3.) Kupci iz Brazilije je treba zagotoviti CPF število vnaprej, če se odločite, UPS, DHL ali,drugače,smo na ladji prek EMS.

4.)Vsi kupci morali dodatno plačati pristojbino za oddaljeno območje storitev DHL,UPS ali Fedex ,vendar ni potrebe po EMS .

5.) Dostavo časi se lahko razlikujejo, zlasti v obdobjih ali inclimate vremenske razmere.prosimo, ne odprete spora, dokler se obrnite na nas.Če ste nujne ,potem vljudno prosim izberite DHL ali drugih izrecnih !

MI LAHKO PODALJŠA DOBAVNI ČAS ZA VAS,ČE NE BOSTE DOBILI PRAVOČASNO.

1.) Vsak deli bodo pregledani pred dobavo ,ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli težave, zaradi nestrokovnega delovanja.

2.) Če niste zadovoljni z nakupom , si lahko izmenjujete predmete prejeli, vendar se boste morali obrniti nam v 3days po prejemu vašega naročila ,vendar boste morali plačati vse dodatne ladijski promet pristojbina, ki so nastali in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje .

3.) Vračilo kupnine bo izvedeno takoj, ko bomo dobili delov, Ladijski promet pristojbina je nepovraten .Ponovno pošiljanje ladijski promet pristojbina se plača kupec.

Da bi dobili pravočasno & best po-prodaje sersive,vljudno prosimo, poskusite svoje najboljše, da bi nekaj video! 1.Če se vam zdi polje zdrobljen ali postavke, ki so razdeljene-----> bi razpakiranje video/ ali jasne fotografije predmetov --->pišite nam nato pošljite video! 2. Če ste dobili unworking predmetov;vljudno prosim za ponastavitev ali posodobitev po namestitvi ,če še vedno ni uporaben,potem bi testiranje video -----> pišite nam in poslali video

Oznake: orion q, ofsetne plošče, ericsson t18, triton zaslon na dotik, 10 palčni zaslon, 7 palčni na dotik, lepilo nebo, iphone tekmo, fpc xiaomi, karcher wv50

Brezplačna Dostava Kitajska Pošti
veleprodajne cene MOQ je nad 20pcs ,vljudno prosim stik z nami,hvala
Paket Penasti Okvir
Velikost 10,1-palčni
Vrsta Zaslona Kapacitivni Zaslon
Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni
Sledenje, Št. Da,
Wholesales Podpora
Združljiv za SQ - PG1033B01 - FPC - A1 SQ-PG1033B01/ SQ-PG1033801 Angs-stz-101505
Poreklo CN(Izvora)
DIOD Na Zalogi
Čas Dostave V roku 24 ur po tem, ko plačilo prispe
Velikost Zaslona 7~10 Inch
Kraj Izvora
Vrsta Izdelka Tablični Računalnik Na Dotik
Številka Modela SQ - PG1033B01 - FPC - A1 SQ-PG1033B01/ SQ-PG1033801 Angs-stz-101505
Blagovna Znamka Qi Hande

Napiši mnenje

10.1

10.1" palčni SQ-PG1033B01-FPC-A1 Tablični računalnik, zaslon na dotik, računalnike steklena plošča za bq-1045 Orion /Roverpad Nebo Strokovnjak Q10 3G S4I103G+

1.) Ker obstajajo različne šifra zaslon na dotik, priključek za kabel za isti Modul tablet, je bolje za vas, da razstaviti tablični računalnik ali telefon in nato preverite kodo število na spojnik zaslona na dotik ali lcd-zaslona !Mi samo zagotoviti tistega, ki ste ga dobili bodo združljive s tabličnim računalnikom ,ki pomeni, da boste mogoče

Podobni izdelki