YuryFvna Sodobne Dom Dekor Poudarki Evropski Stil Zmago Kip, Kiparstvo Smolo Boginja Zmage Obrtni Dom Dekoracija

Novo

€18.42

/ €28.34

Na zalogi

Tema : zmago boginja figur Velikost: 17.5cmx25cm/6.9"x9.8" Material: Smole

Paket je vključeno:

1 x zmago boginja figur Funkcijo: 1. ODLIČNO IZDELAVE - Premium sculpted hladno litega bronasto - realni bronasto prah zmeša s smolo.Ročno poslikano bron dokončaj, da visoke kakovosti starinski videz brez žrtvovanja podrobnosti; 2. ZBIRATELJSKE - Lep dekor, da se prikaže v vaš dom, pisarna ali knjižnico.Odličen dodatek za vse grške mitologije zbirka; 3. EDINSTVEN DANES - Idealen za prijatelje ali sorodnike, ki ljubi antične grške mitologije; 4. STARINSKO REPLIKA - Po Louvre, kos je bil verjetno zgrajen za ljudi, Rhodes, a grški otok, v začetku drugega stoletja PR.Ta mesta svojega nastanka v središču Hellenistic obdobju (323 PR-31 CE).To starodavno umetnost gibanja je še posebej znan po svojih izraznih kipi mitološki motivi v gibanju-pristop, ki je privedlo do Krilati Zmago; 5. KRILATI NIKE - Krilati Zmago Samotraka, ki ga imenujemo tudi Nike iz Samotraka, je 2. stoletja pred našim ŠTETJEM marmorja kiparstvo grške boginje Nike (Zmago).To je bil ustvarjen, da ni le čast boginje, Nike, temveč za čast morsko bitko.Kip izraža občutek akcije in triumph, kot tudi portret, pretkani teče drapery skozi svoje funkcije, ki je Grki so šteti kot idealne lepote. 1. Padec ladijskega prometa in veleprodajnih naročil, so podprte.Debelo naročila: vljudno prosimo, da nas kontaktirate, da se ceni na debelo.Padec dostava za naročila: vljudno prosim, pustite opombe padec ladijskega prometa naročila v naročilo,tako naše colleauge, da bi lahko videli, da je in bo, ne vključujejo račun in naši trgovini informacije itd.. 2. Kako naj storim, če predmetov je zlomljena ali poškodovana ali manj ali ni mi všeč?Vljudno prosim, obrnite na nas najprej pred pisanjem, pregled ali odpiranje spora.Lahko bi povračila denarja ali poslati nova postavka za vas. 3. Ni nobenih carinskih dajatev?To je osnovna dolžnost državljanov, da plačujejo davke v skladu z lokalno zakonodajo.Prosimo, plačilo carinskih dajatev v skladu z lokalno politiko.Hvala!

Oznake: sodobno kiparstvo izdelki, plesalka kip, sr2ez, cornucopia obesek, sculptur, dekor kiparstvo, boginja obesek, evropski letnik, dekor predmet, grški bankrot

Primerno za Doma,Urad za okras,darilo
Vrsta ženska Kip, gospa Skulpture,boginja zmage Figur
Drugo dom dekoracija dodatna oprema,doma dekor
Material Smole
Slog Folk Art
Tema ljudje
Blagovna Znamka YuryFvna

Napiši mnenje

YuryFvna Sodobne Dom Dekor Poudarki Evropski Stil Zmago Kip, Kiparstvo Smolo Boginja Zmage Obrtni Dom Dekoracija

YuryFvna Sodobne Dom Dekor Poudarki Evropski Stil Zmago Kip, Kiparstvo Smolo Boginja Zmage Obrtni Dom Dekoracija

Tema : zmago boginja figur Velikost: 17.5cmx25cm/6.9 x9.8 Material: Smole Paket je vključeno: 1 x zmago boginja figur Funkcijo: 1. ODLIČNO IZDELAVE - Premium sculpted hladno litega bronasto - realni bronasto prah zmeša s smolo.Ročno poslikano bron dokončaj, da visoke kakovosti starinski videz brez žrtvovanja podrobnosti; 2.

Podobni izdelki