QianBei Debelo 50pcs Mix Poroka, Zlata Barva Udejstvovanje Obroči Cvet Obroč Modni Nakit Za Ženske Brezplačna Dostava

Novo

€9.11

/ €9.69

Na zalogi

QianBei Debelo 50pcs Mix Poroka, Zlata Barva Udejstvovanje Obroči Cvet Obroč Modni Nakit Za Ženske Brezplačna Dostava Funkcije: Modno oblikovanje , to lepo slog obroč je sijoče, in prepričan, da bi veliko pozornosti za vas.Priložnosti Za Darila:Oglaševanje in promocijo, poslovna darila, počitnice, naselje, rojstni dan, potovanje,za poroke.Specifikacija: 1.Postavka Vrsta:obroči. 2.Spol:ženske 3.Barva:zlata, 4 .Oblika:okrogla Obroči 5.Količina:50pcs/set 6.podpora Tip: Debelo 7.Pogoj: 100% Čisto Nov 8.Slog:Modno & priložnostne 9.Kovine:zlitine 10.Prstan velikost : Obroč premera 16-19 mm, 11.Paket Vključuje:50 x obroči

Opomba: Morda sliko barve so malo različni za različne računalniški Monitor, upam, da boste lahko razumeli.Slike prikazujejo samo nekaj vzorcev,boste morda prejeli različnih stilov ob naročilu.Zaradi velikosti, ali so meritve ročno, tako da lahko 0.1-0.5-palčni napako.Plačilo: zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih www.meridian-sun.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.Dostava: 1. Smo običajno ladja naročil v roku 48 ur po potrditvi in potrditev svoje podatke o plačilu. 2. Sledenje Čas: po tem, ko smo poslali našo vaše blago včasih sistem za sledenje posodobitev informacij počasi , ne skrbi, samo čakati več več dni in preveriti.Če imate težave v sledenje ali produktih, prosimo ne odpirajte spora, in stik z nami , pomagali vam bomo rešiti problem ASAP.

3. Čas dostave:

Gospodarstvo Int ' l Dostava --na Splošno,o 1-3 tednov, da AZIJA,Zahodna Euro,Severni Ameriki.

--Na splošno,o 22-39 dni, HU,Južna Amerika,Srednji vzhod,Vzhodno Euro.

Int ' l Express , traja približno 3 do 8 delovnih dni pridejo.

Običajno,smo brezplačna dostava za Int ' l Express vrednost za več kot US$135.00

čas dostave je odvisna od (post office, ne moremo nadzor, Včasih čas dostave potrebovali več kot 40 dni, če ne morete čakati pls ne bi, hvala vam za vaše razumevanje. 4. Način dostave: dostava za gospodarstvo post privzeto vrednost je nižja od US$6.00. dostava s priporočeno pošto za vrednost nad njo kot US$6.00. 5.Vaš element, ki bo strokovno pakirani po skrbno pregleda.Vse element, ki bi moral biti dostavljen www.meridian-sun.si preveriti naslov.Vračilo in vračilu: Povratne informacije:

Oznake: cvet toe obroč, navaden močen obroči, bague cirkon, ljubim 100 language obroč, 38 mm iwatch, obroč iz nerjavečega jekla ženska, obroč, zlati prstan, sa poročni prstani, f prstan

Nastavitev Vrste NOBEN
Prstan velikost 16-19 mm
Fine ali Moda Moda
Številka Modela MM0486*50
Vrsta Podpore debelo padec ladijskega prometa
Blagovna Znamka QianBei
Spol ŽENSKE
Postavka Vrsta Obroči
Priložnosti Poroka
Obliko\vzorec KROG
Obroči Tip Poroko Pasovih
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Material Kovine
Združljivost Vsi Združljivi
barve Zlato
Slog moda priložnostne romantični
Kovine ZLITINE
Površinska Širina 5 mm
Oblika KROG
stanje 100% Čisto Nov
Količina 50pcs/set
Funkcija Darilo

Napiši mnenje

QianBei Debelo 50pcs Mix Poroka, Zlata Barva Udejstvovanje Obroči Cvet Obroč Modni Nakit Za Ženske Brezplačna Dostava

QianBei Debelo 50pcs Mix Poroka, Zlata Barva Udejstvovanje Obroči Cvet Obroč Modni Nakit Za Ženske Brezplačna Dostava

QianBei Debelo 50pcs Mix Poroka, Zlata Barva Udejstvovanje Obroči Cvet Obroč Modni Nakit Za Ženske Brezplačna Dostava Funkcije: Modno oblikovanje , to lepo slog obroč je sijoče, in prepričan, da bi veliko pozornosti za vas.Priložnosti Za Darila:Oglaševanje in promocijo, poslovna darila, počitnice, naselje, rojstni dan, potovanje,za poroke.Specifikacija:

Podobni izdelki