Cigar COHIBA Baklo Lažji 4 Baklo Vžigalnike Butan Plin Lažji Quad 4 Jet Plamen cigar lažji

Novo

€11.31

/ €16.15

Na zalogi

Dobrodošli na moje trgovine

Opis:

100% Čisto nov,Sodoben dizajn

Material: Cinkove Zlitine

Barva:kot na sliki kažejo,

Paket Vključuje: 1 cigar lažji 1*Darilo polje Vžigalnik se lahko ponovno polnijo Odlično darilo: Za prijatelje, šef, družine in vseh priložnostih, kot so, Poroka, očetovski Dan, Rojstni dan, Obletnico itd.

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

2. Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako.

3 .Če imate kakršnakoli vprašanja,prosimo, obrnite na nas v času.Nasveti: Vžigalnik je brez plina za gorivo, morate dodati butan plin pred uporabo Upoštevajte spodnjo sliko:

• Čas obdelave: Nalog za preverjanje, krojaštvo, preverjanje kakovosti in embalaže .

1.Prosimo, prepričajte se, da je Ladja-Na naslov, ki ste ga vhod v blagajni, je pravilna.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli napačne ali je naslovnik neznan naslov.

2.Vsa naročila so poslana na proizvajalca za odpravljena v roku 24 ur po tem, ko je naročilo oddano.Proizvajalec in China Post obdelavo naročila, ki traja eno dodatno 1-3 dni.

3.Naročila so odposlana v delovnih dneh samo.Delovni dnevi so od ponedeljka do petka. • Dobavni rok: To se nanaša na čas, ki je potreben za blago odpremljeno iz našega skladišča do cilja.

1.Po predelavi in zapusti skladišče, predmete, ki so običajno traja od 18-25 delovnih dni, da pridejo brez odlašanja na carini.Pogoji prodaje

1.Morebitne Vrnitve zahteve morajo biti predložene v roku 30 dni od nakupa.Izdelki morajo biti neosebna, poškodovane in v originalni embalaži.Kupec je odgovoren za vrnitev stroške dostave.To ne velja za predmete, ki prispel poškodovan.Če vaše naročilo prišla poškodovana, se obrnite na nas roku 24 ur od prejema vašega naročila. 2.Nadomestila bo le preveriti kreditne kartice ,paypal,ali glede kreditov trgovina.Da bi preprečili ta vprašanja, prosimo, cantact nas pred naročilom če imate kakršne koli nejasnosti.Čeprav je to zelo redek pojav, pridržujemo si pravico do odpovedi naročila, ki lahko vplivajo na zalogi elemente, ceni napake ali spremembe, dostava napake, ali katera koli nepredvidenih težav.Vas bodo obveščeni, če katero koli od teh vprašanj, ki se pojavijo.O nas: Che Lux dvanajst let, namenjen cigar dodatki set design.zagotoviti: cigar lažji.Cigare tulec.Cigare pepelnik.Cigare torbe.Malo cigar škarje in drugo opremo.podjetje ima skupaj industrijske verige, da inovacija proizvoda.Lahko dobite celotno paleto kakovostnih assurancegoal je zagotoviti realno vrednost za naše stranke.Nudimo najboljše izdelke za vsako vrsto Cigar acccessories.

Pišite nam:

Zahvaljujemo se vam za vaše Zadovoljstvo & Trust.

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate na .www.meridian-sun.si

A ddress: Prvo Nadstropje Centralne Nadzorne Stavbe Št. 6 Jinke Cesti, Nanhai District, Foshan Mesto

Oznake: cohiba, moški vžigalniki, človek baklo lažji, človek butan lažji, primeru zippo, kristalno lučka, dupont st, cvet neon, polje cigar, cigare baklo

Material Plastični
Paket Vključuje cigare, lažji*1 Darilo polje*1
Številka Modela H165
Poreklo CN(Izvora)
Ime Cigare lažji

Napiši mnenje

Cigar COHIBA Baklo Lažji 4 Baklo Vžigalnike Butan Plin Lažji Quad 4 Jet Plamen cigar lažji

Cigar COHIBA Baklo Lažji 4 Baklo Vžigalnike Butan Plin Lažji Quad 4 Jet Plamen cigar lažji

Dobrodošli na moje trgovine Opis: 100% Čisto nov,Sodoben dizajn Material: Cinkove Zlitine Barva:kot na sliki kažejo, Paket Vključuje: 1 cigar lažji 1*Darilo polje Vžigalnik se lahko ponovno polnijo Odlično darilo: Za prijatelje, šef, družine in vseh priložnostih, kot so, Poroka, očetovski Dan, Rojstni

Podobni izdelki