Neto Teža 1/3/7/15/30/150 Gramov GD900-1 Toplotno Prevodno Pasto Prilepite Mavca hladilnega telesa, Sestavljenih za CPU LED SSY SY BX ST KN

Novo

€5.16

/ €5.67

Na zalogi

GD900-1 Termalne Paste

Barva: Siva

Specifična Teža: 2.5 G/Cc

Obratovalna Temperatura: -58~248 Stopinj Celzija

Toplotna Prevodnost: 6.0 W/M-K

GD900-1 je bolj viskozna termalne paste, vendar je enostaven za bris.Prosimo, bris je enakomerno, kot je debelina papir velikosti A4.Je bolje, da označite super hitro hlajenje učinek.

Pravi Strel Izdelka Sliki:

Značilnosti Izdelka:

V skladu z RoHS in REACH zahteve za varovanje okolja.Visoko toplotno prevodnost, visoko izolativne, visoke temperature, mraz, nizka olje življenjske skupnosti, ki niso jedke.

Delovna Načela:

Polnjenje vrzeli med grelnim elementom in hladilne naprave; povečanje kontaktne površine, tako kot je za doseganje soundest toplotna prevodnost učinek.

Način Uporabe:

Normalno je, da pojavov, če je malo silikonsko olje, ki plava nad.Prosimo, da pred uporabo dobro premešamo.Hranite prevlečene površine čiste in se uporabljajo neposredno s orodij (kot so strgalo, prst posteljica, itd.).

Toplo Obvestilo:

Prosimo, da otroke stran od nje, da bi se izognili jedo po naključju.Če je zaužitju ali nenamerno pride v oči, ušesa, nos, usta, prosimo, takoj izperite z obilo čiste vode ali poslati v bolnišnico, ko je to potrebno.

Shranjevanje:

Ohranjanje pri normalni temperaturi.Prosimo, pokrov je po uporabi, izogibanje nečistoče, kot so prah, ki imajo slab vpliv na toplotno prevodnost.

Madeže, Ki Korakom:

1. Prosimo, očistite površine vir toplote (CPU) in odvesti toplote naprave (hladilno telo) z suho tkiv.

2. Uporaba strgalo ali drugih orodij za razmaz termalne paste na CPU, in ni treba, da bris na sklop hladilnega telesa.

3. Termalne paste je treba zamazanih enakomerno na celotnem CPU površino.To lahko ne preveč tanek, tiskanih besed na to bi bilo treba zajeti.Niti ne preveč debel, debelina, kot so papir velikosti A4 bo bolje.Prosimo, da upoštevate naslednje slike.

Pošiljke:

1. Vsa naročila, bo poslana po zraku, ter nudimo brezplačno številko za sledenje.Sledenje in zasledovanje vaši pošti na spletu za celotno seveda, dokler ni izdana.Uživajte veliko varnejši in hitrejši nakupovalne izkušnje tukaj.

2. V roku treh delovnih dni, bo vaše naročilo parceli bomo poslali po preverjenih plačilo.

3. Podal času stanja:

Naše Storitve:

1. Bomo odgovori vaše sporočilo v enem delovnem dnevu.Vabimo vas, da komunicirajo z nami glede vseh vprašanj.

2. Mi lahko zagotovi unlabeled postavke, če imate zahteve.

3. Lahko nudimo OEM storitev, ne da bi količinskih omejitev.Prosimo, kontaktirajte nas za podrobnosti.

4. Če bi v večjem obsegu, lahko nudimo veliko boljšo ceno.

O Nas:

Foshan Visoko Prevodnost Electronics Co., Ltd.je specializirano za raziskave in razvoj, proizvodnja, prodaja in termalne paste, ki ponujajo OEM storitev po vsem svetu več blagovnih znamk.Smo nabrali več kot 15 let izkušenj, namenjali zagotavljanju bolj primerno toplotno Prevodno rešitev za vas.

Da Bi Darilo:

1. Ena strgalo, ki se uporablja za razmaz termalne paste.

2. Dva prsta posteljice, ki se uporablja za hranite prst čisto.

Oznake: baker heatsink, led rgb, corsair rgb, Aluminijasto hladilno telo, gd900 termalno pasto, rx6800xt, testenine, na primer s spajkanjem, hladilnik procesorja, AMD, moški band aid

Delovanje Temperture -50~120 Stopinj Celzija
Hrup NOBEN
Številka Modela GD900-1
Količine Zraka 45CFM
Toplotna Prevodnost 6.0 W/M-K
Vrsta Prevodni Heatsink Mavca
Poreklo CN(Izvora)
Paket Da,
Vmesnik Napajanja 6pin
Certificiranje ROHS
Ležaj Tekočine Ležaj
Funkcija RGB Podporo
Ljubitelj Življenja 30000 ur
Nadzor Hitrosti Ventilatorja Ni vrt. / MIN
barve Siva
Črt NOBEN
Moč 1.56 M
Združljive CPU VSE
Ventilator Velikost 0 palčni
Uporaba Procesor
Specifična Teža 2.5
Blagovna Znamka GD
Heatsink Materiala NOBEN

Napiši mnenje

Neto Teža 1/3/7/15/30/150 Gramov GD900-1 Toplotno Prevodno Pasto Prilepite Mavca hladilnega telesa, Sestavljenih za CPU LED SSY SY BX ST KN

Neto Teža 1/3/7/15/30/150 Gramov GD900-1 Toplotno Prevodno Pasto Prilepite Mavca hladilnega telesa, Sestavljenih za CPU LED SSY SY BX ST KN

GD900-1 Termalne Paste Barva: Siva Specifična Teža: 2.5 G/Cc Obratovalna Temperatura: -58~248 Stopinj Celzija Toplotna Prevodnost: 6.0 W/M-K GD900-1 je bolj viskozna termalne paste, vendar je enostaven za bris.Prosimo, bris je enakomerno, kot je debelina papir velikosti A4.Je bolje, da označite super hitro

Podobni izdelki