L-tirozin zaviranje izboljšuje razpoloženje uredbe anksioznost 100 kozarcev

Novo

€61.13

Na zalogi

L-Tirozin je aminokislina, ki podpira možganov prehrane, kot je predhodnik je nevrotransmiterjev dopamina, noradrenalina in adrenalina.Ta formulacija zagotavlja Prosti Obliki L-Tirozin spodbujati optimalno absorpcijo in asimilacijo.

Kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 (eno) rastlinski kapsulo dnevno z sokom ali vodo, med jedjo ali po navodilih zdravstvenega strokovnjaka.

Dolge verige molekularno vezana posameznih aminokislin tvorijo beljakovine.Telo mora najprej odpraviti te molekularne (peptide) obveznice za amino kislino absorpcije, da prevzamejo mesto.'s free form aminokislin, ki so že v svoji najpreprostejši obliki (ne peptidni vezi) in lahko zlahka absorbira v krvni obtok.

Vzemite 1-2 kos dnevno na prazen želodec.

Oznake: tabletke seks, dick tabletke, Kolagen V Prahu, beljakovine v prahu, ashwagandha v prahu, Masa, melatonin v prahu, hgh, icariin, sperme

Poreklo NAS(Izvora)
Spol Unisex
NETO WT /
Blagovna Znamka QYF
Funkcija /

Napiši mnenje

L-tirozin zaviranje izboljšuje razpoloženje uredbe anksioznost 100 kozarcev

L-tirozin zaviranje izboljšuje razpoloženje uredbe anksioznost 100 kozarcev

L-Tirozin je aminokislina, ki podpira možganov prehrane, kot je predhodnik je nevrotransmiterjev dopamina, noradrenalina in adrenalina.Ta formulacija zagotavlja Prosti Obliki L-Tirozin spodbujati optimalno absorpcijo in asimilacijo. Kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 (eno) rastlinski kapsulo dnevno z sokom ali vodo, med jedjo ali po